Vodafone TV

Καλησπέρα σε όλους, φρέσκο μέλος εδώ, μόλις έκανα εγγραφή βασικά για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου.
Αγόρασα πακέτο 12 μηνών μόνο Vodafone TV. Με την ενεργοποίηση συνέδεσα και τον λογαριασμό Vodafone TV με τον υπάρχοντα λογαριασμό μου Disney Plus ώστε να μην πληρώνω έξτρα συνδρομή.
Με τις τιμολογιακές αλλαγές και την υποβάθμιση του παρεχόμενου πλάνου Disney Plus σε στάνταρ, τους ενημέρωσα απλά ότι θέλω να μου αποσυνδέσουν τον λογαριασμό Vodafone TV από τον λογαριασμό Disney Plus ώστε οι δύο υπηρεσίες να λειτουργούν αυτόνομα και να τις πληρώνω ξεχωριστά. Αυτό ήταν κάτι που δε μπορούσα να κάνω μόνος μου online από το site καμίας από τις δύο υπηρεσίες.
Τελικά, μου έκαναν αλλαγή εμπορικού προγράμματος σε άλλο που δεν παρέχει καθόλου Disney Plus και μου ήρθε ένας λογαριασμός 50 ευρώ... και τώρα τρέχω να βγάλω άκρη... δυστυχώς η εξυπηρέτηση τους είναι πολύ κακή. Έχω κάνει αίτημα μέσω email αφού τον TOBI δε βγάζω άκρη. Και θα μου απαντήσουν σε 20 ημερολογιακές....
Δυστυχώς προβλέπω η ακύρωση του συμβολαίου να είναι μονόδρομος μόλις διευθετηθεί το θέμα του λογαριασμού των 50 ευρώ.