Vodafone TV

Έκανα αίτηση μέσω chat να μου πει τηλεφωνικά το τμήμα συμβολαίων την τιμή του double play αν κόψω το Vodafone tv, μου είπαν ότι σε τρεις ημέρες θα μου απαντήσουν, η κυρία στο chat δεν μπορούσε να μου πει τιμή.

Θα ενημερώσω αν με καλέσουν.
Με κάλεσαν μόλις, μου κάνουν επιπλέον έκπτωση για να μην αποκτήσω την αύξηση 1,9 ευρώ που θα βάλουν και να κρατήσω ότι έχω, triple play με fiber to the home 100.

Θα έχω την ίδια τιμή μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, το 2027.

Μόλις με πήρανε τηλέφωνο. Η αύξηση θα ισχύει κανονικά, καθώς και η μείωση ποιότητας στο Disney+. Επίσημα δεν μπορούνε να μην τα εφαρμόσουν. Αλλά μου κάνουν επιπλεόν έκπτωση ώστε να μην έχω ουσιαστικά αύξηση και μάλιστα έχω και μείωση μετά από την αλλαγή σε 300άρα. €33.47 τελική από €37 που έβγαινε μετά τις αλλαγές. Δεν είναι τρελό ποσό, αλλά μια ηθική ικανοποίηση την πήρα αν μη τι άλλο.
Για το Disney+ ειδικά, τους την είπα, και είπαν ότι μεταφέρονται οι παρατηρήσεις, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, από την στιγμή που αυτή είναι η συμφωνία με Disney λόγω κόστους.
Τους είπα ότι θα έπρεπε να μας δίνουν την δυνατότητα αναβάθμισης με το παραπάνω κόστος, και ειδικά λόγω του πόσο άθλια είναι η εφαρμογή Vodafone TV.
Προφανώς, δεν περίμενα να γίνει κάτι άμεσα, ούτε θεωρώ ότι θα γίνει κάτι γενικά. Τουλάχιστον γλύτωσα την αύξηση και έχω 300άρα.

• Like
Reactions: kostthem and belial
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μετα από συνομιλία με το chat δεν θα δω κάποια αύξηση. Στην αρχή μου δίναν και εμένα το ant1 plus και όταν τους είπα οτι δεν με ενδιαφέρει, είπανε ότι θα γίνει πίστωση του ποσού και ότι δεν θα δω κάποια αύξηση. Χωρίς επέκταση συμβολαίου.

Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.
Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί μια λύση με το πακέτο της disney. Αν και δεν το βλέπω.

• Like
Reactions: kostthem
Εγώ έκανα ανανέωση συμβολαίου μαζί με το Giga Voucher για FTTH 300/150 μαζί με Vodafone TV και Disney+, δώρο αποκωδικοποιητή και το νέο ρούτερ και έξοδα ενεργοποίησης κτλ. Η τιμή μου βγήκε στα 26 ευρώ και κάτι ψιλά...
Αν και δεν ήξερα ότι έχει υποβαθμιστεί το Disney+, είναι πάρα πολύ καλή προσφορά πιστεύω. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί το Vodafone TV ούτε μου έχουν δώσει κωδικούς για το Disney+. Περιμένω...

• Like
Reactions: kostthem
Ενεργοποίησα το Vodafone tv μου τον Μάρτη. Σε συνέχεια των γνωστών αλλαγών στις χρεώσεις και την υποβάθμισης του Disney plus, πηγα σήμερα σε κατάστημα προκειμένου να αιτηθω την διακοπή όπως δικαιούμαι.
Στο κατάστημα δεν "γνώριζαν"(;;) ότι προβλέπεται διακοπή χωρίς πέναλτι. Με ενημέρωσαν ότι θα με καλέσουν στις 16 του μήνα. Πέραν αυτού, όταν ζήτησα αντίγραφο του αιτήματος, μου είπαν ότι αυτό δεν μπορεί να δοθεί γιατί η ενέργεια είναι "εσωτερική" χωρίς βεβαίως να υπολογίζουν ότι η ενέργεια αυτή αγορά πελάτη ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να έχει πλήρη πρόσβαση για την προφύλαξη των δικαιωμάτων του και την απόδειξη κάθε ενέργειας του αλλά και την αξιοποίηση ατμών νομικά.

Μόλις έχω νεότερα θα επανέλθω.
Να ζητήσετε εξ αρχής ολα όσα πείτε με τον σύμβουλο που θα σας καλέσει να τα λάβετε και γραπτώς...