Μου έκαναν μια προσφορά, Αντ1+ για ένα χρόνο δωρεάν, δεν δέχτηκα και ζήτησα ενημέρωση όπως έχω γράψει.Καλέστε στο 2104276862. Πείτε τούς ότι σκέφτεστε να διακοψετε μετά από τις αλλαγές που έγιναν στην υπηρεσία και αν μπορούν να σας κάνουν κάτι καλύτερο κ.λ.π.
Λογικά θα σας κάνουν καλές προσφορές.
Σ αυτό το τηλέφωνο ή στο chat?Μου έκαναν μια προσφορά, Αντ1+ για ένα χρόνο δωρεάν, δεν δέχτηκα και ζήτησα ενημέρωση όπως έχω γράψει.
Στο chat όταν ζήτησα τιμή για το double play.Σ αυτό το τηλέφωνο ή στο chat?
Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι. Ρώτησα "πόσο θα μου κοστίζει η FTTH αν αφαιρέσω τη Vodafone TV επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με τις πρόσφατες αλλαγές;".Κάνατε αίτηση διακοπής; σε εμένα δεν έκαναν αντιπρόταση μόνο ant1 plus για ένα χρόνο και ότι μπορώ να διακόψω από 8/7. Πολύ ενδιαφέρον.
Αυτό σας λέω ρε παιδιά... Αξίζει να το προσπαθήσετε από κει.Καλημερίζω την ομάδα.
Κάλεσα πριν λίγο στο 2104276862 και ρώτησα ποια θα είναι η τιμή του FTTH 100 συμβολαίου μου (το έχω στο σπίτι της μάνας για τις κάμερες) μετά την αφαίρεση του Vodafone TV επειδή "δεν είμαι ευχαριστημένος με τις πρόσφατες αλλαγές".
Δίνω για FTTH 100 + Vodafone TV Entertainment Pack + Disney+ 29,75€ (έχω ξεχρεώσει τον αποκωδικοποιητή).
Πλέον 19,46€ με νέο διετές συμβόλαιο. Επιπροσθέτως, -5% σε αυτό το ποσό έτσι ώστε να "μετριαστεί" η αύξηση των 1,90€ που "δεν μπορούμε να αποφύγουμε". Αν δεν κάνω λάθος τελική από 5 Ιουλίου και μετά 20,4€ - όσα δηλαδή έδινα για σταθερή.
Ναι, σε αυτή την τιμή (δωρεάν), αξίζουν τα λεφτά τους Vodafone TV και Disney+ standard.
Σε ποιον μήνα ήσουν όμως;Καλημερίζω την ομάδα.
Κάλεσα πριν λίγο στο 2104276862 και ρώτησα ποια θα είναι η τιμή του FTTH 100 συμβολαίου μου (το έχω στο σπίτι της μάνας για τις κάμερες) μετά την αφαίρεση του Vodafone TV επειδή "δεν είμαι ευχαριστημένος με τις πρόσφατες αλλαγές".
Δίνω για FTTH 100 + Vodafone TV Entertainment Pack + Disney+ 29,75€ (έχω ξεχρεώσει τον αποκωδικοποιητή).
Πλέον 19,46€ με νέο διετές συμβόλαιο. Επιπροσθέτως, -5% σε αυτό το ποσό έτσι ώστε να "μετριαστεί" η αύξηση των 1,90€ που "δεν μπορούμε να αποφύγουμε". Αν δεν κάνω λάθος τελική από 5 Ιουλίου και μετά 20,4€ - όσα δηλαδή έδινα για σταθερή.
Ναι, σε αυτή την τιμή (δωρεάν), αξίζουν τα λεφτά τους Vodafone TV και Disney+ standard.
Ήμουν στον ένατο μήνα από 24μηνο συμβόλαιο.Σε ποιον μήνα ήσουν όμως;
Μάλλον προς το τέλος και σε ήθελαν για πελάτη διότι εγώ που είμαι στην αρχή μου δίνουν ant1+, όπως και σε άλλους πιστεύω.
Happy wife, happy lifeΑπό την στιγμή που αλλάζουν την τιμή και το περιεχόμενο, μπορείς να καταργήσεις όλο το συμβόλαιο (και όχι μόνο το Vodafone TV) ακόμα και εάν μόλις υπέγραψες. Αυτό ισχύει με εμένα, που έκανα αναβάθμιση σε 300άρα πριν 2 μήνες.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλει η γυναίκα να φύγουμε. Μετά από 20 χρόνια παντρεμένοι, έμαθε για μια φορά να χρησιμοποιεί κάτι (με το android box της vodafone, έχει και Cosmote TV) και δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτα.
Θα προσπαθήσω να κερδίσω κάποια παραπάνω έκπτωση, αλλά είμαι δεσμευμένος λόγω γυναίκας και όχι vodafone.
υ.γ. μην γράψει κανείς για παντόφλα, τον έφαγα.
Από την στιγμή που αλλάζουν την τιμή και το περιεχόμενο, μπορείς να καταργήσεις όλο το συμβόλαιο (και όχι μόνο το Vodafone TV) ακόμα και εάν μόλις υπέγραψες. Αυτό ισχύει με εμένα, που έκανα αναβάθμιση σε 300άρα πριν 2 μήνες.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλει η γυναίκα να φύγουμε. Μετά από 20 χρόνια παντρεμένοι, έμαθε για μια φορά να χρησιμοποιεί κάτι (με το android box της vodafone, έχει και Cosmote TV) και δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτα.
Θα προσπαθήσω να κερδίσω κάποια παραπάνω έκπτωση, αλλά είμαι δεσμευμένος λόγω γυναίκας και όχι vodafone.
υ.γ. μην γράψει κανείς για παντόφλα, τον έφαγα.
Aκριβώς αυτό. Είναι σε ποιον θα πετύχεις ή την όρεξη του καθενός να βοηθήσει. Μου έχει τύχει πολλές φορές με πρόσφατη το θέμα του αποκωδικοποιητή στον τρίτο που τηλεφώνησα μου έστειλε χωρίς διαφωνίες τον καινούργιο.A μάλιστα. Μετέφερα την εμπειρία μου εδώ για να επωφεληθούν και άλλα μέλη της σελίδας αλλά τελικά ή δρουν επιλεκτικά ή είναι σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.