Vodafone TV

Πατώντας στη Sony που έχω τις πληροσφορίες του καναλιού μου βγάζει ανάλυση 3840×2160 για τα περισσότερα κανάλια της Vodafone Tv!Εγω δε τα κόβω να είναι τέτοιας ποιότητας , έχει καλύτερη εικόνα απο πρίν αλλα όχι 4κ, τι παίζει με αυτό?Ενω στο netflix μου βγάζει κανονικά τις ποιότητες..

Η τηλεόραση σου σου δείχνει την ανάλυση της εικόνας που έρχεται σε αυτήν. Το κανάλι μπορεί να είναι πχ full HD αλλά ο αποκωδικοποιητής στέλνει το μενού κλπ σε 4Κ (δεν το ήξερα, ενδιαφέρον) άρα είναι upscaled.

Η εφαρμογή για τηλεοράσεις είναι γνωστή εδώ και καιρό, αλλαγή στο μενού πάντως δεν βρήκα και σε άλλες χώρες που έχουν την ίδια πλατφόρμα.
Εγώ περιμένω να δω και τα ελληνικά κανάλια με Replay TV, έτσι θα πάρει ένα ακόμα τεράστιο προβάδισμα.

Πάντως το περιεχόμενο HBO μεγαλώνει. Μόλις λίγες ώρες μετά την μετάδοση στην Αμερική παιζει τα νέα επεισόδια της σειράς Περι Μεισον

Περιμένοντας τη μεταβαση απο 24αρα σε VDSL 50 στη vodafone ,μου στείλανε το καινούργιο αποκωδικοποιητή!Το εβαλα κανονικά στο σπίτι μου στην 24αρα που έχω και παίζει κανονικά απλά δεν έχω eurosport1 και 2 όπως είχα πρίν (το γώριζα αυτό).Πήρα τον παλιό αποκωδικοποιητή και τον πήγα στο μαγαζί μου που έχω πάλι vodafone αλλά χωρίς το πακέτο Vodafone tv, δε θα έπρεπε να παίξει σύμφωνα με τα παραπάνω που είπατε?Μήπως καταργείται η συσκευή απο τη στιγμή που έβαλα τη καινούργια?

Ο νέος αποκωδικοποιητης παίζει σε άλλο δίκτυο, οι παλιοί παίζουν μόνο στη σύνδεση που είναι ενεργό το πακέτο του παλιού αποκωδικοποιητή.
Δηλαδή δεν μπορείς να βάλεις τον παλιό αποκωδικοποιητή σε σύνδεση με τον νέο, ούτε σε σύνδεση που δεν έχει ενεργή τηλεόραση.

Δεν έχει μετάβαση της Vdsl ακόμη όμως, απλά μου είπανε ότι μπορώ να το βάλω και τώρα ακόμη..Εκτός και αν εννοείς δίκτυο Vodafone Tv..Ακόμη πληρώνω τη παλιά σύνδεση ,μόνο που έχει αρχίσει η χρέωση του καινούργιου αποκωδικοποιητή!

Ο νέος αποκωδικοποιητης θα παίξει ακόμα και αν τον συνδέσεις σε κινητό με δεδομένα. Απλώς αν δεν τον συνδέσεις σε ενεργή συνδρομή (όπως εσύ που ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε η γραμμή σου), δεν θα έχεις τα αθλητικά. Όταν γίνει η αλλαγή, θα ενεργοποιηθούν και τα αθλητικά.

Δεν έχω το πακέτο με τα αθλητικά αλλά μου είπανε με το καινούργιο αποκωδικοποιητή δε θα έχω τα eurosport 1 και 2 λόγω του ότι άλλαξε το πακέτο λόγω του VDSL που περιμένω..Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τα παραπάνω που ειπώθηκαν θα έπρεπε να παίζει ο αποκωδικοποιητής εκτός και αν αυτόματα που έβαλα τον καινούργιο καταργήθηκε τίποτα, αυτο δε καταλαβαίνω..

Ο παλιός ίσως να παίζει στη γραμμή σου αλλά δύσκολο γιατί παίζει ο καινούριος.
Ο παλιός δεν θα παίξει σε άλλη γραμμή όπως ο καινούριος γιατί είναι διαφορετική η τεχνολογία τους.

Ναι πλέον δεν απαιτείται να είναι η ίδια γραμμή. Απλά μια σύνδεση Vodafone.
Άρα να βάλω Vodafone και σπίτι μου και οταν θέλω να δω μπάλα να μεταφέρω απλά το δέκτη

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το κινητό του ή με MIFI router;
Πχ με κάποιο καλώδιο του οποίου η μις άκρη θα είναι Ethernet και η άλλη USB micro/c κλπ

Καλησπέρα έχω μερικές ερωτήσεις και θα το εκτιμούσα αν κάποιος με βοηθούσε να βγάλω άκρη. Για αρχή είμαι σε cosmote κι σε 1 μήνα λήγει το συμβόλαιο μου ..

1. Είδα μια προσφορά στα 25.05 τον μήνα με 24 Ίντερνετ , απεριόριστα σταθερά υπεραστικά και 300 λεπτά προς κινητά και Vodafone tv full pack αξίζει λέτε ;

2. Τα nova sports θα είναι σε fhd δηλαδή σε 1080p η απλό hd?

3. Τον boxaki το πληρώνεις έξτρα ;

4.Τι γνώμη έχετε για Vodafone tv ?

5. θα πληρώσω κάτι για την μεταφορά ;

ευχαριστω για τον χρόνο σας

Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με το κινητό του ή με MIFI router;
Το έχουν αναφέρει νομίζω πιο πάνω και λένε ότι παιζει κανονικά.

1. Είδα μια προσφορά στα 25.05 τον μήνα (...)
2. Τα nova sports θα είναι σε fhd δηλαδή σε 1080p η απλό hd?
3. Τον boxaki το πληρώνεις έξτρα ;
4.Τι γνώμη έχετε για Vodafone tv ?
5. θα πληρώσω κάτι για την μεταφορά ;

1. Η τιμή αυτή είναι για συνδυασμό με κινητη. Είναι καλή τιμή, αλλά κράτα στο μυαλό σου ότι είναι ADSL. Ο ΟΤΕ, πολύ συχνά δίνει adsl από καμπίνα, δηλαδή vdsl κλειδωμένη στα 24mbps, και άρα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες.
2. 1080
3. 2,5 /μήνα για 24 μήνες και μάλλον περιλαμβάνεται στη τιμή (25,05 ή 30,30 αν δεν έχεις κινητό)
4. Είναι αρκετά αξιόλογη υπηρεσία, σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά επιτέλους η Vodafone την έχει πάρει στα σοβαρα. Μπορείς να δεις τον κατάλογο των ταινιών στο Vodafone.gr/tv για να έχεις μία ιδέα.
5. είναι ανάλογα την προσφορά. Στην προσφορά των 25,05 , τα τέλη μεταφοράς και ενεργοποίησης είναι δωρεάν.

καλησπερα σε ολους. Τι παιζει με το ant1 next+ μονο 4 σειρες εχει και αυτες ειναι αγνωστες. Μηπως δεν παω εγω καπου σωστα για να τις δω? πχ στο https://www.ant1next.gr/ εχει ολα τα επεισοδια και στην vf τιποτα τι παιζει?