Μιλάμε για Vodafone mobile πάντα; Στην πατέντα με το extender και το Vodafone tv?
Ναι.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μιλάμε για Vodafone mobile πάντα; Στην πατέντα με το extender και το Vodafone tv?
καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...
Ευχαριστώ πάρα πολύ, με κάλυψες απόλυτα!! Αναμένω λοιπόν!Πρώτα ενεργοποιούν την vdsl και μετά από λίγες μέρες έρχεται και ο εξοπλισμός της τηλεόρασης.
Το ρουτερ έρχεται μέσα σε 4-5 μέρες από την ημέρα της αίτησης (από την ημερομηνία έναρξής της), και οι έλεγχοι αφού ενεργοποιηθεί (για να στείλουν τον αποκωδικοποιητή) διαρκούν περίπου 2 μέρες. Αφού γίνει ο έλεγχος, έρχεται ο αποκωδικοποιητής.
καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...
καλησπερα παιδια εχω κανει συνδεση στην vodafone σταθερο και 2 κινητα και περιλαμβανει απο οτι λενε και το vodafone tv entertainment για κινητο η tablet.τι ακριβως περιλαμβανει?θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω και vodafone tv η απλα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.