Μιλάμε για Vodafone mobile πάντα; Στην πατέντα με το extender και το Vodafone tv?
Ναι.
Μιλάμε για Vodafone mobile πάντα; Στην πατέντα με το extender και το Vodafone tv?
καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...
Ευχαριστώ πάρα πολύ, με κάλυψες απόλυτα!! Αναμένω λοιπόν!Πρώτα ενεργοποιούν την vdsl και μετά από λίγες μέρες έρχεται και ο εξοπλισμός της τηλεόρασης.
Το ρουτερ έρχεται μέσα σε 4-5 μέρες από την ημέρα της αίτησης (από την ημερομηνία έναρξής της), και οι έλεγχοι αφού ενεργοποιηθεί (για να στείλουν τον αποκωδικοποιητή) διαρκούν περίπου 2 μέρες. Αφού γίνει ο έλεγχος, έρχεται ο αποκωδικοποιητής.
καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...
καλησπερα παιδια εχω κανει συνδεση στην vodafone σταθερο και 2 κινητα και περιλαμβανει απο οτι λενε και το vodafone tv entertainment για κινητο η tablet.τι ακριβως περιλαμβανει?θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω και vodafone tv η απλα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.