Vodafone TV

Τυχαια μπηκα hbo χθες βραδυ και προσεξα πως κλειδωσαν το game of thrones, τι γινεται ειναι μς πληρωμη πλεον καποιες σειρες;

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τσέκαρα πριν από λίγο. Παίζει κανονικά. Μήπως να κάνεις μία επανεκκίνηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Όλες οι σειρές είναι ξεκλείδωτες σε όλα τα πακέτα.

Τελικα μου ζητουσε κλειδι γονικου ελεγχου να βαλω και ξεκλειδωσε, ολα καλα ευχαριστω!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα καναλια μου παιζουν κανονικα. Οταν παω στο on demand μια μου λεει οτι ειναι συνδεδεμενος ο αποκωδικοποιητης μια μου λεει οτι ειναι εκτος συνδεσης και δεν παει στο on demand. Παιζει κατι που εχει εμφανιστει σε αλλλους; παιζει καμια αναβαθμιση; ξανατονιζω οτι ολα τα καναλια δουλευουν απροσκοπτα

Ποιον αποκωδικοποιητή έχεις; Είναι γνωστό πρόβλημα των παλιών, λύνεται με επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή και του ρουτερ.

Τον καινουργιο εχω.Σημερα φαινεται οτι δουλευει καλυτερα αλλα μου φαινεται οτι δουλευει καπως αργα. Εχω κανει επανεκκινηση και των 2. Σημερα τους πηρα τηλ. Θα δουμε...

Οχι δεν εκανε και εγω αυτο τους ρωτηασα. Τελος παντων δεν ξερω αν πειραξαν κατι αλλα πλεον δουλευει. Η κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι σε διαφορετικη περιπτωση θα χρειαζοταν επςναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις...

καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...

καλησπερα σας μια ερωτηση εφοσον βαλω vodafone internet το υποστιριζει η περιοχη μου δεν θα μπορω να εχω και vodafone tv ?
μου ειπανε πως δεν γινεται γιατι δεν το υποστιειζει η περιοχη μου.... μα απο την στιημη που θα εχω και ιντερνετ σε αυτους δεν θα γινεται και ειπανε πως δεν ειναι θεμα ιντερνετ αλλα δεν το υποστιριζει η περιοχη μου...

Εδώ είναι η απάντησή σου.
Πήρα το Vodafone TV box της μητέρας μου , το έχω στο δικό μου σπίτι, και το έχω συνδέσει με το MIFI

Κανονικα παίζει με κάθε σύνδεση, αυτοί για κάποιο λόγο δεν το δίνουν ενώ υπάρχει ο τρόπος.

Καλησπέρα. Τελικά εκνευρίστηκα με τη wind και έκανα αίτημα άμεσης φορητότητας στη Vodafone και ας πληρώσω το πρόστιμο πρόωρης αποχώρησης. Ξέρουμε σε πόσες μέρες έρχεται ο εξοπλισμός VDSL και TV? Πήρα την προσφορά στα 39,95.

Πρώτα ενεργοποιούν την vdsl και μετά από λίγες μέρες έρχεται και ο εξοπλισμός της τηλεόρασης.
Το ρουτερ έρχεται μέσα σε 4-5 μέρες από την ημέρα της αίτησης (από την ημερομηνία έναρξής της), και οι έλεγχοι αφού ενεργοποιηθεί (για να στείλουν τον αποκωδικοποιητή) διαρκούν περίπου 2 μέρες. Αφού γίνει ο έλεγχος, έρχεται ο αποκωδικοποιητής.

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Πρώτα ενεργοποιούν την vdsl και μετά από λίγες μέρες έρχεται και ο εξοπλισμός της τηλεόρασης.
Το ρουτερ έρχεται μέσα σε 4-5 μέρες από την ημέρα της αίτησης (από την ημερομηνία έναρξής της), και οι έλεγχοι αφού ενεργοποιηθεί (για να στείλουν τον αποκωδικοποιητή) διαρκούν περίπου 2 μέρες. Αφού γίνει ο έλεγχος, έρχεται ο αποκωδικοποιητής.
Ευχαριστώ πάρα πολύ, με κάλυψες απόλυτα!! Αναμένω λοιπόν!

δηλαδη μπορεις να με βοηθησεις πως;

καλησπερα παιδια εχω κανει συνδεση στην vodafone σταθερο και 2 κινητα και περιλαμβανει απο οτι λενε και το vodafone tv entertainment για κινητο η tablet.τι ακριβως περιλαμβανει?θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω και vodafone tv η απλα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο?

καλησπερα παιδια εχω κανει συνδεση στην vodafone σταθερο και 2 κινητα και περιλαμβανει απο οτι λενε και το vodafone tv entertainment για κινητο η tablet.τι ακριβως περιλαμβανει?θα πρεπει υποχρεωτικα να βαλω και vodafone tv η απλα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο?

θα μπορεις μεσω του κινητου σου ή ταμπλετ