Vodafone TV

@cacofonix @speedtouch Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όπως έγραψα παραπάνω το προβλημα ήταν οι dns servers. Μολις έδωσα του παρόχου ή αυτους της cloudflare επαιξε η υπηρεσια κατ'ευθειαν.

@cacofonix @speedtouch Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όπως έγραψα παραπάνω το προβλημα ήταν οι dns servers. Μολις έδωσα του παρόχου ή αυτους της cloudflare επαιξε η υπηρεσια κατ'ευθειαν.
Πού έβαλες τους dns, στο router;
Ποιους dns έβαλες;
Εμένα μου βγάζει ότι δεν παίζει, αλλά το παίζω από το replay, και το φτάνω λίγα δευτερόλεπτα πίσω. Δεν προτείνεται για παίχτες στοιχήματος.

Βαζεις του dns servers στις ρυθμισεις δικτυου στο stb. Πας δηλαδη στις ρυθμισεις εκει που λεει για το δικτυο και πατας χειροκινητη ρυθμιση. Επειτα βάζεις τοπικη IP, subnet mask,default gateway και στην συνεχεια τους dns servers. Aν έχεις dns servers στο router αυτους της συνδεσης σου, τοτε πολυ πιθανον να παιξει και απο μονο του. Αν δεν έχεις αυτους της συνδεσης σου τότε μπορεις να βάλεις αυτους της cloudflare είτε στο stb μονο είτε στο router οποτε και όλες οι συσκευες θα κανουν resolve τις διευθυνσεις με βαση αυτους τους dns. Απο ότι είδα και αυτοι της google μπορουν να παιξουν. Πιθανα να παιζουν και αλλοι οπως quad9 ή opendns...

Μου ήρθε email ότι προστίθενται αισθησιακά κανάλια για on demand όμως για live τίποτα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δηλαδή ποια κανάλια θα μπουν;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν μπει είδη στα on demand ταινίες από sirina και ένα άλλο δεν θυμάμαι το άλλο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η κατηγορία on demand σημαίνει ότι οποία ταινία θέλεις να δεις την πληρώνεις; Σαν video club δηλαδή;

Αφαιρέθηκε και το one; Τι θα μείνει στο τέλος;

Η κατηγορία on demand σημαίνει ότι οποία ταινία θέλεις να δεις την πληρώνεις; Σαν video club δηλαδή;
Όχι,μόνο οι νέες κυκλοφορίες έχουν κάποιο μικρό αντίτιμο, σχεδόν όλο το on demand είναι free, καί μιλάμε για πάνω από 10.000 ώρες free περιεχόμενο.

Αφαιρέθηκε και το one; Τι θα μείνει στο τέλος;

Έχουν αφαιρεθεί πολλά κανάλια τό τελευταίο διάστημα, ίσως κρατάνε μόνο αυτά που βλέπουν περισσότερο όι συνδρομητές...

VDSL-50 ,σταθερό με 5 ώρες σε κινητά και full pack tv με 38μιση ευρώ το μήνα.
Προσφορά από το τηλ.2313081850

Μα δεν υπάρχει κάτι πιο φθηνό.
Και 50αρα και full-pack.
Εγώ έχω 50αρα με nova sports-pack στα 40 και αν δεν ήταν το lockdown (που θα πιεστεί το internet) θα πήγαινα ,όχι τόσο για το 2ευρο διαφορά,
όσο για το ότι προτιμώ πιο πολύ το τηλεοπτικό πακέτο της vodafone.

Προ μηνός την τελευταία ημερα από 24αρσ μου έκαναν προσφορά στα 25,60 50αρα full pack με nova sports και έξι ώρες σε κινητά και διεθνή. Το 1 ευρώ είναι έκπτωση e bill και αλλά 2 λόγω κινητής vodafone.
Εννοείται ότι το πήρα με κλειστά ματια

Ακριβώς χωρις τις προαναφερομενες εκπτωσεις η τιμή ήταν 28.58 .
Και εγω θα πληρωνω 25.60.
Δε νομιζω οτι αλλος παροχος δινει τετοια τιμή

Πλεον δεν νομιζω πως κανουν τετοιες καλες προσφορες,εγω πληρωνω 28.95 με full pack vodafone tv αλλα με adsl εως 24.Φιλος που ηθελε πριν καμια 10αρια μερες να παει απο νοβα σε βονταφονε φουλ ολα του ελεγαν τιμες τιμοκαταλογου δλδ οτι εχει το σαιτ...Τελος η ip tv εχει και τα αρνητικα της οταν δεν εχεις καλη συνδεση ιντερνετ σε σχεση με το δορυφορικο.

Καλημέρα στο φόρουμ.
Εγώ ανανέωσα στα 27,50 ευρώ για Vdsl 50 triple play με το πλήρες πακέτο Vodafone TV απεριόριστα σταθερά, 360 λεπτά προς κινητά και 360 για σταθερά εξωτερικού. Ημουνα δύο χρόνια συνδρομητής και μου έγινε αυτη η προσφορά απο 26,50 ευρώ adsl 24 triple play.
Η τιμή που μου πρόσφεραν είναι 28,50 μείον 1 ευρώ λόγω ebill.