Vodafone TV

Σε nvidia shield από ότι κατάλαβα ,δεν παίζει,ε?δεν εμφανίζει την εφαρμογή στο play store από το shield και όταν την εγκαθιστω με sideload,γίνεται κανονικά εγκατάσταση αλλά όταν την ανοίγω ,μου βγάζει μήνυμα ότι είναι rooted η συσκευη
Και σε μένα ακριβώς τα ίδια σε mibox s

Sent from my U65GT using Tapatalk

Καλησπέρα έχω την παρακάτω εξωτερική κεραία

TP-LINK CPE210 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ACCESS POINT

και την έχω κάνει repeater ενώ δουλεύει κανονικά για λίγα λεπτά μετά από λίγο δεν δουλεύει όλο το internet πουθενά ούτε και σε κάτι αλλά repeater που έχω γιατί γίνεται αυτό ; Μου μπλοκάρει το Ίντερνετ
Με κάτι αλλά παλιά repeater που είχα δεν είχα πρόβλημα
Μήπως πρέπει να δώσω κάποιου είδους εξουσιοδότηση από το μενού του μόντεμ H300s ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λοιπόν
Πήρα το Vodafone TV και το εγκατέστησα σε γραμμή φίλου. Η γραμμή είναι NOVA.

Παίζει κανονικά και με τα αθλητικά.

Kαλησπέρα και από εμένα,

Νέος στο φόρουμ. Προσπάθησα να κάνω μια αναζήτηση μήπως βρω κάποιον οδηγό για αυτό που αναφέρει ο cacofonix αλλα δεν βρήκα κάτι.
Μήπως παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται αυτό;

τι εννοεις πως γινεται αυτο?συνδεεις τον αποκωδηκοποιητη στην τβ και παιζει,τι οδηγο θελεις?

Δεν πρεπει να κανω τιποτα ειδικες ρυθμισεις? Ρωταω επειδη ειμαι σε δικτυο Cosmote....

Να αναφερω οτι εχω και τα αθλητικα και τα παιδικα καναλια.
Επισης τον εφερα τον αποκωδικοποιητη και το συνδεσα σε δικτυο cosmote και μου λεει αδυναμια συνδεσης

Πηρα. Μου ειπαν δεν παιζει οταν εχει τα αθλητικα στο πακετο. Απορω πως ο cacofonix το εκανε να παιζει στη Νοva...

Γενικότερα το πακέτο και οι ρυθμίσεις είναι ότι να ναι και ότι κάτσει. Ανάλογα το ρούτερ, τη γραμμή, το repeater. Φταίει εξαρχής η γραμμή που είναι μέσω ΟΤΕ. Επίσης ότι το H300 παίζει να είναι το χειρότερο CPE όλων των παρόχων ever. Υπομονή θέλει, εμένα η γραμμή κάνει πλέον δύο διακοπές τη μέρα, αλλά το vodafone tv μέσω extender tplink παίζει άψογα. Αν το συνδέσω στο sercomm κλαφτα Χαραλαμπε...

Λοιπόν εγώ το κατάφερα και έπαιξε!
Επειδή μετά από κάποια ώρα κατάλαβα ότι όλο αυτό το θέμα ήταν πρόβλημα του δικτύου και πιο συγκεκριμένα των dns servers που έβαζα, εκανα χειροκίνητη ρύθμιση των δικτυακών ρυθμίσων του stb.
Oποτε του εδωσα μια τοπική ip, το subnet mask, το default gateway και σαν dns servers έδωσα αυτούς της cosmote ή της cloudflare. Kαι voila αμεσως είχα εικόνα χωρίς πρόβλημα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι του έβαλα και dns servers αυτους της vodafone και δεν έπαιζε. Οπότε μου δημιουργήθηκε η απορία ότι πιθανά οι dns servers των παρόχων δεν είναι και πολύ public και μάλλον κανουν resolve τα domains μόνο όταν βλεπουν ότι έρχονται queries από block διευθύνσεις που έρχονται από τους ίδιους (μπορεί να κάνω και λάθος βεβαια και πχ αν βάλω σαν dns servers της Vodafone σε συνδεση cosmote και να παίξουν όλα οκ).
Τώρα θα μου πείτε και τι στο καλό έχουν οι dns servers της συνδεσης μου και μπλοκαρανε το vodafone tv; Aπλά θα σας πω ότι χρησιμοποιώ private dns servers από το nextdns. Oπότε αν κάποιος από σας αντιμετωπίζει πρόβλημα πιθανα να είναι αυτό.

Όσο για το support που μου είπε ότι δεν παιζει σε άλλο δίκτυο θα το αφησω ασχολιαστο. Θα μου πείτε να έλεγε κιόλας ότι το full πακέτο της vodafone tv παίζει και εκτός δικτύου vodafone θα αναγκαζόντουσαν να πουλήσουν και σκέτη την τηλεόραση, χωρίς να σε αναγκάζουν δηλαδή να αγοράσεις triple play πράγμα που μάλλον δεν συμφέρει και πολύ την vodafone και οικονομικά αλλά και ότι οι βλάβες θα ήταν στο Θεό.

Αυτό με τους DNS είναι γνωστό θέμα εμένα της Adguard δεν δουλεύουν της google είναι οκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναρωτιέμαι αν αλλάξουμε το καλώδιο Ethernet από cat5 που δίνουν σε cat6 ή cat7 δούμε καμία διαφορά στα σπασίματα που κάνει για το tv έχετε καμία ιδέα γι αυτό ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το cat5 μεταφέρει μέχρι και 1Gbit, συνήθως μέχρι 100mbit. Η τηλεόραση δεν χρησιμοποιεί ούτε το 1/10 από αυτά.

Το kiss tv που ήταν να μπει από 01 /11, τι έγινε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk