Vodafone TV

Ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει. Αλλά πώς φτιάχνει όταν βάζω τα extender? Ξέρουμε βέβαια πόσο χάλια ρούτερ είναι το H300s που δεν αποκλείω να ανεβάζει λάθη όταν έχει συνδεθεί ο δέκτης.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Εδώ περίπου 2,5 μήνες την υπηρεσία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενο εκτός από τα κοψίματα , glitches και ασπρισματα τα οποία είναι αρκετά συχνά, ακόμα και όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με καλώδιο στο ρούτερ H300s. Θα σας πω πως έλυσα εγώ το πρόβλημα. Έβαλα ένα extender Tplink το οποίο παίρνει ασύρματα ίντερνετ από το ρούτερ και το δίνει στο δέκτη με καλώδιο. Μοιάζει αστεία σαν λύση, αλλά όποτε δοκιμάζω να βάλω πάλι το καλώδιο απευθείας στο ρούτερ τα κοψίματα επανέρχονται. Οπότε αφού δουλεύει το αφήνω έτσι.
Λοιπον θα το δοκιμασω και εγω αυτο,αγορασα αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801n-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612967

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Λοιπον θα το δοκιμασω και εγω αυτο,αγορασα αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801n-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612967

Δοκίμασε το και πες μας γιατί θέλω και εγώ να κάνω συνδρομή και κολλάω σε αυτό γιατί το ρουτερ σε εμένα είναι στους γονείς μου στο απέναντι σπίτι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε ADSL με τον νέο αποκωδικοποιητη παίζει τελεια.
Και σε παλιούς επαιζε με το ZTE H108N και μια πατέντα (ξεχωριστό ssid για το extender και με port binding το ssid παίζει με το IPTV αντί για το HSI)

Παιδιά γεια σε όλους έχει καταφέρει κανείς να κάνει να παίξει αυτή η εφαρμογή σε Android TV TV box η τηλεόραση?, έχει η εφαρμογή πολλούς περιορισμούς, οπως το GPS κτλ, εχω MG083 Error.
To TV Box είναι Xiaomi MiBox S.
Η εφαρμογή που έχω βάλει είναι η έκδοση 2.0
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα το δοκιμάσω

Σήμερα μίλησα με το τεχνικό τμήμα για αυτό το θέμα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να δίνω μέσω WiFi repeater και μου είπαν όχι και δεύτερων να έχει και ταχύτητα άνω των 6 mbps τώρα δοκίμασε το και πες μας και εσυ την εμπειρία σου

Ερώτηση κρίσεως: Σε όσους έχουν και το nova αθλητικό πακέτο , τα nova κανάλια εμφανίζονται στο app του κινητού τους.
Η προφανής απάντηση είναι όχι.
ΓΙΑΤΙ;;;;
Ενημερώνω Ότι το αντίστοιχο Wind Tv δίνει τα κανάλια αυτά και στο mobile app.
Vodafone TV εξοχικό όχι (COSMOTE TV και nova το έχουν)
Nova κανάλια στο app όχι ( H wind ναι)
ΓΙΑΤΙ VODAFONE?????

Δουλευει!!
Off the record και οι τεχνικοί της vodafone λένε ότι δουλεύει. Αλλά επειδή δε μπορούν και δεν είναι και υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν κάθε συσκευή που κυκλοφορεί στο εμπόριο, λένε συνδέστε με καλώδιο στο router...

Ναι και εμένα έτσι μου είπαν ότι ναι μεν μπορεί να δουλέψει αλλά θα έχει διακοπές και κάτι τέτοια

Τέλος πάντων έκανα αίτηση και εγώ σήμερα και περιμένω τον εξοπλισμό

Ξέρετε ποιον αποκωδικοποιητή θα μου στείλουν με το μαύρο τηλεκοντρόλ ή με το γκρι γιατί κάπου διάβασα έχει διαφορά και είναι καλύτερος αυτός με το μαύρο

Πόσες μέρες περίπου κάνει να τον παραλάβω ;

Πλέον μόνο αυτόν με το μαύρο τηλεκοντρόλ. Αν εκανες αίτηση, πρέπει να γίνουν έλεγχοι στη γραμμή (2-3 μέρες χωρίς να αποσυνδεθεί καθόλου το ρουτερ), και μετά από αυτο αν περάσει τους ελέγχους φεύγει ο εξοπλισμός. Σε 1-2 εργάσιμες φτάνει, και μετά από 1-2 μέρες ολοκληρώνεται η αίτηση, ενεργοποιείται ο αποκωδικοποιητης και έρχονται οι κωδικοί για το vodafone tv app.

Ερώτηση κρίσεως: Σε όσους έχουν και το nova αθλητικό πακέτο , τα nova κανάλια εμφανίζονται στο app του κινητού τους.
Η προφανής απάντηση είναι όχι.
ΓΙΑΤΙ;;;;
Ενημερώνω Ότι το αντίστοιχο Wind Tv δίνει τα κανάλια αυτά και στο mobile app.
Vodafone TV εξοχικό όχι (COSMOTE TV και nova το έχουν)
Nova κανάλια στο app όχι ( H wind ναι)
ΓΙΑΤΙ VODAFONE?????
Η αλήθεια είναι πως έκανα και εγώ αίτηση για vtv αλλά όταν διάβασα ότι τα κανάλια της nova δεν εμφανίζονται στο app ξενέρωσα σε βαθμό που σκέφτομαι να ακυρώσω.
Είναι μεγάλο φαουλ , ειδικότερα αν ισχύει πως σε αντίστοιχο πάροχο όπως αναφέρεις παίζουν κανονικά.
Γενικά υπάρχει πλάνο να παίξουν κάποια στιγμή στο app;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την Πέμπτη 22/10 έκανα αίτηση για Vodafone Tv σήμερα Σάββατο 24/10 μου έφερε η κούριερ το ρουτερ H-300s

Εγώ είχα από πριν σύνδεση fiber 100 mbps επόμενος είχα από πριν το συγκεκριμένο ρουτερ

Το ερώτημα είναι κάνανε κάποιο λαθος ήθελαν να στείλουν τον αποκωδικοποιητή για την tv και στείλαν το ρουτερ ; ή έτσι και αλλιώς πρέπει να αλλάξω πρώτα το ρουτερ (παρόλο που έχω είδη ίδιο ρουτερ) και στην συνέχεια θα μου στείλουν τον αποκωδικοποιητή ;

Κανονικα δεν έπρεπε να σου έρθει ρουτερ αφού είσαι ηδη πελάτης. Δεν χρειάζεται να το συνδέσεις, τώρα περιμένεις την υπόλοιπη διαδικασία:
πρέπει να γίνουν έλεγχοι στη γραμμή (2-3 μέρες χωρίς να αποσυνδεθεί καθόλου το ρουτερ), και μετά από αυτο αν περάσει τους ελέγχους φεύγει ο εξοπλισμός. Σε 1-2 εργάσιμες φτάνει, και μετά από 1-2 μέρες ολοκληρώνεται η αίτηση, ενεργοποιείται ο αποκωδικοποιητης και έρχονται οι κωδικοί για το vodafone tv app.

Οκ ευχαριστώ απλά δεν ξέρω αν αυτοί νομίζουν ότι έχουν στείλει τον αποκωδικοποιητή ενώ έστειλαν ρουτερ

Εν το μεταξύ η πορεία της αίτησης μου λέει αυτό

2e845a56c66a6484ff20b16a17b30cc7.jpg

Σου εξηγεί ότι πρέπει να συνδέσεις το ρουτερ (εσυ όμως έχεις ηδη ρουτερ αρα το αγνοείς) ώστε να γίνουν οι έλεγχοι.
Για κάποιο λόγο η αίτησή σου έχει περαστεί ως αναβάθμισης και οχι απλά προσθήκης τηλεόρασης, για αυτο ήρθε εξοπλισμός. Δεν σε πειράζει, το ρουτερ που σου περισσεύει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη γραμμή αν σου χρειάζεται.

Η αλήθεια είναι πως έκανα και εγώ αίτηση για vtv αλλά όταν διάβασα ότι τα κανάλια της nova δεν εμφανίζονται στο app ξενέρωσα σε βαθμό που σκέφτομαι να ακυρώσω.
Είναι μεγάλο φαουλ , ειδικότερα αν ισχύει πως σε αντίστοιχο πάροχο όπως αναφέρεις παίζουν κανονικά.
Γενικά υπάρχει πλάνο να παίξουν κάποια στιγμή στο app;

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλάνο για να παίξουν τα αθλητικά στο app δεν φαίνεται να υπάρχει.
Πάρτε και σείς να διαμαρτυρηθείτε.