Λοιπον θα το δοκιμασω και εγω αυτο,αγορασα αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801n-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612967Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Εδώ περίπου 2,5 μήνες την υπηρεσία. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενο εκτός από τα κοψίματα , glitches και ασπρισματα τα οποία είναι αρκετά συχνά, ακόμα και όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος με καλώδιο στο ρούτερ H300s. Θα σας πω πως έλυσα εγώ το πρόβλημα. Έβαλα ένα extender Tplink το οποίο παίρνει ασύρματα ίντερνετ από το ρούτερ και το δίνει στο δέκτη με καλώδιο. Μοιάζει αστεία σαν λύση, αλλά όποτε δοκιμάζω να βάλω πάλι το καλώδιο απευθείας στο ρούτερ τα κοψίματα επανέρχονται. Οπότε αφού δουλεύει το αφήνω έτσι.
Λοιπον θα το δοκιμασω και εγω αυτο,αγορασα αυτο https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa801n-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.612967
Λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα το δοκιμάσω
Λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου και θα το δοκιμάσω
Off the record και οι τεχνικοί της vodafone λένε ότι δουλεύει. Αλλά επειδή δε μπορούν και δεν είναι και υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν κάθε συσκευή που κυκλοφορεί στο εμπόριο, λένε συνδέστε με καλώδιο στο router...Δουλευει!!
Η αλήθεια είναι πως έκανα και εγώ αίτηση για vtv αλλά όταν διάβασα ότι τα κανάλια της nova δεν εμφανίζονται στο app ξενέρωσα σε βαθμό που σκέφτομαι να ακυρώσω.Ερώτηση κρίσεως: Σε όσους έχουν και το nova αθλητικό πακέτο , τα nova κανάλια εμφανίζονται στο app του κινητού τους.
Η προφανής απάντηση είναι όχι.
ΓΙΑΤΙ;;;;
Ενημερώνω Ότι το αντίστοιχο Wind Tv δίνει τα κανάλια αυτά και στο mobile app.
Vodafone TV εξοχικό όχι (COSMOTE TV και nova το έχουν)
Nova κανάλια στο app όχι ( H wind ναι)
ΓΙΑΤΙ VODAFONE?????
πρέπει να γίνουν έλεγχοι στη γραμμή (2-3 μέρες χωρίς να αποσυνδεθεί καθόλου το ρουτερ), και μετά από αυτο αν περάσει τους ελέγχους φεύγει ο εξοπλισμός. Σε 1-2 εργάσιμες φτάνει, και μετά από 1-2 μέρες ολοκληρώνεται η αίτηση, ενεργοποιείται ο αποκωδικοποιητης και έρχονται οι κωδικοί για το vodafone tv app.
Πλάνο για να παίξουν τα αθλητικά στο app δεν φαίνεται να υπάρχει.Η αλήθεια είναι πως έκανα και εγώ αίτηση για vtv αλλά όταν διάβασα ότι τα κανάλια της nova δεν εμφανίζονται στο app ξενέρωσα σε βαθμό που σκέφτομαι να ακυρώσω.
Είναι μεγάλο φαουλ , ειδικότερα αν ισχύει πως σε αντίστοιχο πάροχο όπως αναφέρεις παίζουν κανονικά.
Γενικά υπάρχει πλάνο να παίξουν κάποια στιγμή στο app;
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.