Vodafone TV

Καμια συμφωνια για αθλητικα δεν είναι λογικό να ληξει μεσα στη σεζον

Φίλε εγώ θα ρωτούσα πληροφορίες για το Vodafone TV και έπεσα πάνω στο ποστ του φίλου και θεώρησα σωστό να ρωτήσω παραπάνω πληροφορίες γιατί με ενδιαφέρει όπως φαντάζομαι και πολλούς ακόμα..

Προφανώς. Αλλά είναι καθαρή αυτοκτονία να πουλήσει πάλι σε τρίτους το βασικό της περιεχόμενο. Όταν έγινε η συμφωνία η εταιρεία ήθελε επειγόντως ρευστό. Τώρα είναι αλλιώς.

Εγω θα πω την γνωμη μου και καποιοι (συνδρομητες της νοβα κυριως που πληρωνουν περισσοτερα απο καποιον που εχει vodafone η wind με αθλητικα) ας δυσαρεστηθουν....

Δεν προκειται να γινει κατι τετοιο!!! Γιατι πολυ απλα δεν συνφερει καμια πλευρα!!!
Επισης οπως διαβασα προηγουμενως οτι δλδ δεν διαφημιζει τα αθλητικα ειναι λαθος,στα δελτια τυπου που βγαινουν για καθε μηνα για το vodafone tv(τουλαχιστον) ΠΑΝΤΑ αναφερει και για της κυροτερες αθλητικες μεταδοσεις...οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο σκοπος(??!!) να γραφτει καποιο τετοιο σχολιο οτι δλδ θα σταματησει η συγκεκριμενη συνεργασια επειδη αναφερθηκε οτι δεν γνωριζουν τι θα γινει σε βιντεο απο ενα φορουμ.....

Επειδή κάθισα και είδα το επίμαχο σημείο που κάποιοι τύποι απλά αραδιάζουν πληροφορίες για να γεμίσει ο χρόνος θα αναφέρω τα παρακάτω.

1. Στο ηχητικό αναφέρει ότι λήγει η συμφωνία με Vodafone και Wind και ότι δεν ξέρει αν θα ανανεωθεί. Επίσης αναφέρει ότι η Νόβα θα μπει στο παιχνίδι για το Champios League / Uefa της μεθεπόμενης σεζόν. «Σοβαρές» ειδήσεις δηλαδή , με πολύ inside info..

2. Εγώ που δεν έχω ΚΑΜΙΑ εσωτερική πληροφόρηση μπήκα απλά στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της FORTHNET και βρήκα το παρακάτω

Όπως μπορείς να δεις το κομμάτι της χονδρικής είχε σχεδόν 23% αύξηση και έφτασε τις 133.000 μοναδιαίες συνδέσεις.

View attachment 175526

Με βάση αυτό το στοιχείο και με βάση ότι το δίκτυο κινητής της Forthnet θα βγει μέσα από το δίκτυο της Vodafone , δε θα πόνταρα ότι θα διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία για την τηλεόραση..

Αν κάποιος είναι insider και ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πει , γιατί τα δεδομένα δε δείχνουν διαζύγιο..

απο αυτα να νουμερα φαινεται επισης οτι φευγουν πολλοι συνδρομητες απο την ιδια την νοβα και γινονται συνδρομητες μεσω vf και wind. ειναι οντως πλεον όφελος ?

Εγω θα πω την γνωμη μου και καποιοι (συνδρομητες της νοβα κυριως που πληρωνουν περισσοτερα απο καποιον που εχει vodafone η wind με αθλητικα) ας δυσαρεστηθουν....

Δεν προκειται να γινει κατι τετοιο!!! Γιατι πολυ απλα δεν συνφερει καμια πλευρα!!!
Επισης οπως διαβασα προηγουμενως οτι δλδ δεν διαφημιζει τα αθλητικα ειναι λαθος,στα δελτια τυπου που βγαινουν για καθε μηνα για το vodafone tv(τουλαχιστον) ΠΑΝΤΑ αναφερει και για της κυροτερες αθλητικες μεταδοσεις...οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο σκοπος(??!!) να γραφτει καποιο τετοιο σχολιο οτι δλδ θα σταματησει η συγκεκριμενη συνεργασια επειδη αναφερθηκε οτι δεν γνωριζουν τι θα γινει σε βιντεο απο ενα φορουμ.....
Καταλαβαίνω ότι πολλοί κοιτάνε μόνο την τσέπη τους αλλά μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για διαφορετική εταιρεία πλέον. Δεν υπάρχει επιχειρηματικός λόγος να δώσεις το αθλητικό σου περιεχόμενο σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που δε βγάζει OTT υπηρεσία η Nova. Δεν θα πέσει κανείς από τα σύννεφα αν όντως επαληθευτεί το σενάριο αυτό.

αν ηταν 3χρονη συμφωνια παντως ληγει τωρα. αρα απο ιανουαριο θα φανει..

στο site της vf ειναι καπως παραμελημενα τα αθλητικά. σαν να μην θελουν να τα πολυ δείχνουν

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Ρε παιδια η συμφωνια εγινε Σεπτεμβριο του 2017...Αν ηταν 3 χρονια θα ειχε ληξει οποτε απο Σεπτεμβριο και μετα βλεπουμε!Ειναι δυνατον να σταματησει μεσα στην σεζον!Σε αθλητικη σεζον;Ειναι πολυ περιεργο!Εννοειται οτι ο μονος λογος που εχω vodafone tv ειναι τα αθλητικα,οποτε δεν νομιζω να μην μας πουν αναπροσαρμογη συμβολαιου αν οντως συμβει!Και οι περισσοτεροι νομιζω για τα αθλητικα το εχουν!Παντως αν οντως γινει αυτο θα ειναι ο θανατος του vodafone tv ξεκαθαρα!Επίσης αν κρινω απο τα λεγομενα του Μπέου τον σεπτεμβριο(ενταξει δεν ειναι και σοβαρος ανθρωπος αλλα ολο και κατι θα ξερει)ελεγε οτι η συμβασεις vodafone και wind με nova ειναι με απιστευτα μεγαλο ποσο για τα ελληνικα δεδομενα!Αυτο εμενα μου δειχνει οτι η nova παιρνει παραπανω χρηματα απο οσους συνδρομητες χανει οποτε την συμφερει σε μεγαλο βαθμο!Εννοειται οτι τα χρηματα θα παιξουν ρολο!Αρα γιατι η nova να ακυρωσει κατι που βγαινει κερδισμενη;Αν το ακυρωσει η vodafone απο την αλλη ξερει οτι τωρα που εχει ανεβασει τους συνδρομητες της σε μεγαλο βαθμο στο vodafone tv σχεδον θα κατασραφει εντελως μετα!Τι να πω...εμενα για win-win μου κανει οποτε βλεπω να συνεχιζει....Θα δειξει ο χρονος!

μπορει να σταματησει να δινεται σε νεους αλλα στους παλιους να εχει ενα χρονοδιάγραμμα αναλογα με τις δεσμευσεις. τελος παντως. σεναρια ειναι αυτα.

Πέρα από το κομμάτι των αθλητικών, το περιεχόμενο είναι ενδιαφέρον όσον αφορά το hbo αλλά το γεγονός ότι δεν έχει βγει εφαρμογή για smart tv είναι απαράδεκτο και επισης το μενού δεν είναι τόσο καλό καθώς επίσης ότι πρέπει να υπάρχει καλώδιο για παίζει ο αποκωδικοποιητής..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Προσωπική μου άποψη ότι ούτε μια στο εκατομμύριο να χαλάσει η συμφωνία της Νόβα με τους δύο iptv παρόχους της χώρας. Απλά αν αποκτήσει και κάποιο από τα Champions, Europa ή Conference League να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Μιλάμε για συμφωνία που βολεύει τους πάντες και ταυτόχρονα στριμώχνει τον άμεσο ανταγωνιστή της Νόβα , την Cosmote δηλ.

Να ρωτήσω 2-3 πράγματα για το Vodafone TV μιας είμαι ένα βήμα πριν τη φορητότητα.

1. Ο αποκωδικοποιητής από ότι είδα ο καινούργιος παίζει σε εκτός δικτύου Vodafone. Μικρό το ενδεχόμενο να τύχει αλλά ποτε δεν ξέρεις.

2. Το HBO δεν είναι κανάλι αλλά ταινιοθήκη τύπου Νετφλιξ που λειτουργεί συμπληρωματικά με τα κανάλια.

3. Υπάρχει δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση από ΤV και ταμπλετ/κινητό χωρίς περιορισμό να είσαι στο ίδιο δίκτυο.

4. Η ποιότητα σε tablet πόσο είναι; 720 ή 1080;

5. Η max ποιότητα σε κανάλια και HBO μέσω αποκωδικοποιητή είναι 1080 ή έχει κάποια σε 1080 και κάποια χαμηλότερα;

5. 4Κ να φανταστώ δεν υπάρχει ούτε για αστείο.

6. Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη για θέαση από λαπτοπ/PC ή μέσω ΤV app.

Ευχαριστώ.

Προσωπική μου άποψη ότι ούτε μια στο εκατομμύριο να χαλάσει η συμφωνία της Νόβα με τους δύο iptv παρόχους της χώρας. Απλά αν αποκτήσει και κάποιο από τα Champions, Europa ή Conference League να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Μιλάμε για συμφωνία που βολεύει τους πάντες και ταυτόχρονα στριμώχνει τον άμεσο ανταγωνιστή της Νόβα , την Cosmote δηλ.

Πάντως η νόβα έχει χάσει 100κ συνδρομητές από τότε. Δεν το λες και λίγο. Επίσης χονδρικα η wind από 0 πήγε ~70κ ενώ η vf από 60/70 σε 140κ

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Να ρωτήσω 2-3 πράγματα για το Vodafone TV μιας είμαι ένα βήμα πριν τη φορητότητα.

1. Ο αποκωδικοποιητής από ότι είδα ο καινούργιος παίζει σε εκτός δικτύου Vodafone. Μικρό το ενδεχόμενο να τύχει αλλά ποτε δεν ξέρεις.

2. Το HBO δεν είναι κανάλι αλλά ταινιοθήκη τύπου Νετφλιξ που λειτουργεί συμπληρωματικά με τα κανάλια.

3. Υπάρχει δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση από ΤV και ταμπλετ/κινητό χωρίς περιορισμό να είσαι στο ίδιο δίκτυο.

4. Η ποιότητα σε tablet πόσο είναι; 720 ή 1080;

5. Η max ποιότητα σε κανάλια και HBO μέσω αποκωδικοποιητή είναι 1080 ή έχει κάποια σε 1080 και κάποια χαμηλότερα;

5. 4Κ να φανταστώ δεν υπάρχει ούτε για αστείο.

6. Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη για θέαση από λαπτοπ/PC ή μέσω ΤV app.

Ευχαριστώ.

1.Ναι ο αποδικωποιητης παιζει και εκτος Vodafone ,το εχουν πει παρα πολλοι..Εγω προσωπικα οχι αλλα το λενε συνεχεια οποτε ισχυει!

2.Ακριβως αυτο μονο fox και fox life ειναι τα live καναλια για σειρες και το HBO ταινιοθηκη

3.Υπαρχει ταυτοχρονη θεαση σε 2 ή 3 κινητες συσκευες περα απο τον αποδικωποιητη!Νομιζω 3 παντως αλλα δεν ειμαι σιγουρος και φυσικα χωρις περιορισμο να εισαι στο ιδιο δικτυο!Ωστοσο χωρις τα καναλια novasports(για καποιους ειναι σημαντικο)!Αυτα παιζουν μονο στον αποδικωποιητη!

4.Η ποιοτητα σε tablet στα καναλια δεν ειναι καν 720p αλλα 576p.Στο HBO ειναι οπως στον αποδικωποιητη HD

5.Στον αποδικωποιητη τα καναλια εχουν 1080p με πολυ καθαρη εικονα,εκτος απο τα παιδικα και τα ειδησεογραφικα που ειναι SD!Και στο HBO καποιες ταινιες ειναι HD και καποιες(σχετικα λιγες) SD

6.PC και Laptop κανε πως το ξεχασες ηδη:BDGBDGB53:Χαχα οχι δεν η υπαρχει δυνατοτητα αυτη και ουτε μαλλον θα υπαρξει στα κοντα οπως το κοβω!Μονο tv app παιζει να βγει συντομα(εδω και κανα χρονο το λενε αυτο) αλλα μονο αυτοι ξερουν!

Γνώμη μου είναι πως γενικά η υπηρεσία αξίζει!Αν σε ενδιαφερουν τα αθλητικο-ντοκιμαντερ στο live περιεχομενο με nova,eursoport,national geographic,disovery κλπ!Και ταινιες-σεριες απο HBO..Με μια καλη προσφορα για φορητοτητα αξιζει ναι!

Εγώ δεν το βλέπω το Netflix...

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk