Καμια συμφωνια για αθλητικα δεν είναι λογικό να ληξει μεσα στη σεζον
Προφανώς. Αλλά είναι καθαρή αυτοκτονία να πουλήσει πάλι σε τρίτους το βασικό της περιεχόμενο. Όταν έγινε η συμφωνία η εταιρεία ήθελε επειγόντως ρευστό. Τώρα είναι αλλιώς.Καμια συμφωνια για αθλητικα δεν είναι λογικό να ληξει μεσα στη σεζον
Επειδή κάθισα και είδα το επίμαχο σημείο που κάποιοι τύποι απλά αραδιάζουν πληροφορίες για να γεμίσει ο χρόνος θα αναφέρω τα παρακάτω.
1. Στο ηχητικό αναφέρει ότι λήγει η συμφωνία με Vodafone και Wind και ότι δεν ξέρει αν θα ανανεωθεί. Επίσης αναφέρει ότι η Νόβα θα μπει στο παιχνίδι για το Champios League / Uefa της μεθεπόμενης σεζόν. «Σοβαρές» ειδήσεις δηλαδή , με πολύ inside info..
2. Εγώ που δεν έχω ΚΑΜΙΑ εσωτερική πληροφόρηση μπήκα απλά στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της FORTHNET και βρήκα το παρακάτω
Όπως μπορείς να δεις το κομμάτι της χονδρικής είχε σχεδόν 23% αύξηση και έφτασε τις 133.000 μοναδιαίες συνδέσεις.
View attachment 175526
Με βάση αυτό το στοιχείο και με βάση ότι το δίκτυο κινητής της Forthnet θα βγει μέσα από το δίκτυο της Vodafone , δε θα πόνταρα ότι θα διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία για την τηλεόραση..
Αν κάποιος είναι insider και ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πει , γιατί τα δεδομένα δε δείχνουν διαζύγιο..
Καταλαβαίνω ότι πολλοί κοιτάνε μόνο την τσέπη τους αλλά μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για διαφορετική εταιρεία πλέον. Δεν υπάρχει επιχειρηματικός λόγος να δώσεις το αθλητικό σου περιεχόμενο σε άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. Εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που δε βγάζει OTT υπηρεσία η Nova. Δεν θα πέσει κανείς από τα σύννεφα αν όντως επαληθευτεί το σενάριο αυτό.Εγω θα πω την γνωμη μου και καποιοι (συνδρομητες της νοβα κυριως που πληρωνουν περισσοτερα απο καποιον που εχει vodafone η wind με αθλητικα) ας δυσαρεστηθουν....
Δεν προκειται να γινει κατι τετοιο!!! Γιατι πολυ απλα δεν συνφερει καμια πλευρα!!!
Επισης οπως διαβασα προηγουμενως οτι δλδ δεν διαφημιζει τα αθλητικα ειναι λαθος,στα δελτια τυπου που βγαινουν για καθε μηνα για το vodafone tv(τουλαχιστον) ΠΑΝΤΑ αναφερει και για της κυροτερες αθλητικες μεταδοσεις...οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο σκοπος(??!!) να γραφτει καποιο τετοιο σχολιο οτι δλδ θα σταματησει η συγκεκριμενη συνεργασια επειδη αναφερθηκε οτι δεν γνωριζουν τι θα γινει σε βιντεο απο ενα φορουμ.....
Προσωπική μου άποψη ότι ούτε μια στο εκατομμύριο να χαλάσει η συμφωνία της Νόβα με τους δύο iptv παρόχους της χώρας. Απλά αν αποκτήσει και κάποιο από τα Champions, Europa ή Conference League να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Μιλάμε για συμφωνία που βολεύει τους πάντες και ταυτόχρονα στριμώχνει τον άμεσο ανταγωνιστή της Νόβα , την Cosmote δηλ.
Να ρωτήσω 2-3 πράγματα για το Vodafone TV μιας είμαι ένα βήμα πριν τη φορητότητα.
1. Ο αποκωδικοποιητής από ότι είδα ο καινούργιος παίζει σε εκτός δικτύου Vodafone. Μικρό το ενδεχόμενο να τύχει αλλά ποτε δεν ξέρεις.
2. Το HBO δεν είναι κανάλι αλλά ταινιοθήκη τύπου Νετφλιξ που λειτουργεί συμπληρωματικά με τα κανάλια.
3. Υπάρχει δυνατότητα για ταυτόχρονη θέαση από ΤV και ταμπλετ/κινητό χωρίς περιορισμό να είσαι στο ίδιο δίκτυο.
4. Η ποιότητα σε tablet πόσο είναι; 720 ή 1080;
5. Η max ποιότητα σε κανάλια και HBO μέσω αποκωδικοποιητή είναι 1080 ή έχει κάποια σε 1080 και κάποια χαμηλότερα;
5. 4Κ να φανταστώ δεν υπάρχει ούτε για αστείο.
6. Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη για θέαση από λαπτοπ/PC ή μέσω ΤV app.
Ευχαριστώ.
Εμφανίστηκε αυτόματα;Έγινε ενημέρωση του αποκωδικοποιητή καί μπήκε το νετφλιξ
Έχεις τον τελευταίο αποκωδικοποιητή;Έγινε ενημέρωση του αποκωδικοποιητή καί μπήκε το νετφλιξ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.