Εγώ δεν το βλέπω το Netflix...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κάνεις ενημέρωση θά το δείς.... αναφέρομαι σε καινούργιο αποκωδικοποιητή
Εγώ δεν το βλέπω το Netflix...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σας!! Δεν μπόρεσα να βρω στις προηγούμενες σελίδες κάποια απάντηση σχετικά με μία απορία που έχω, όποτε θα ρωτήσω.. Έχω τον παλιό αποκωδικοποιητή της vodafone... Αν τους ζητήσω τον νέο, θα μου τον δώσουν και ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση;
Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους,η χρέωση του νέου αποκωδικοποιητή είναι 2.50
Όχι.Μια ελαφρώς χαζή ερώτηση, αλλά επειδή δε βλέπω επίσημη ανακοίνωση: ξέρουμε αν θα φέρει τις ταινίες της WB που πήρε το HBO MAX;
Αν τα έχουν πάρει, θα περίμενα πχ στα highlights του Δεκεμβρίου να χτυπιούνται πάνω-κάτω για το WW84.
Όχι.
Οι ταινίες είναι για τhbo max και μόνο για USA
Το HBO max δεν διατίθεται ακόμα στην Ευρώπη.
Σαν εφαρμογή οχι έχει το περιεχόμενο του hbo maxΣτο VF TV πάντως έχει hbo max
Τι πακέτο έχεις τώρα;Γεια σας!! Δεν μπόρεσα να βρω στις προηγούμενες σελίδες κάποια απάντηση σχετικά με μία απορία που έχω, όποτε θα ρωτήσω.. Έχω τον παλιό αποκωδικοποιητή της vodafone... Αν τους ζητήσω τον νέο, θα μου τον δώσουν και ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση;
Γίνεται. Απλά κουμπώνεις το καλώδιο και παίζει.Έχω triple play vodafone + τα αθλητικά. Αναγκάζομαι να μετακινηθώ σε άλλο σπίτι για κάποιο διάστημα που έχει cosmote πάροχο. Ξέρω, επίσημα, ότι δε θα παίζουν τα novasports αν συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου στον cosmote πάροχο. Ανεπίσημα, γνωρίζουμε για το αν αυτό γίνεται με κάποιον οποιονδήποτε τρόπο;
Μέχρι στιγμής οχι και να μπορούσε να περάσει η εφαρμογή σε box που δεν γίνεται πάλι δεν θα είχε τα sportsΚαλησπέρα. Εχω Vodafon ΤV +Sport pack με το box στο ένα σπίτι, μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπουν τα αθλητικά ταυτοχρονα και στο άλλο σπίτι των γονιών αν βρω κανένα Box από κάποιον?
Μέχρι στιγμής οχι και να μπορούσε να περάσει η εφαρμογή σε box που δεν γίνεται πάλι δεν θα είχε τα sports
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος κάθε μποξ συνδέεται απευθείας με λογαριασμόΓια το επίσημο box που δίνει η Vodafon μιλαω πάντα από κάποιον που δε το χρειάζεται αν έβρισκα..![]()
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος κάθε μποξ συνδέεται απευθείας με λογαριασμό
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.