Εγώ θα πω το αντίθετο...Αν όντως βγουν τα κανάλια νοβασπορτς από την βονταφον τρέξτε να κάνετε τώρα συμβόλαιο αν το σκέφτεστε ή ζητήστε προσφορά αν σας λήγει...Διότι αν βγουν δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να αφαιρεθούν...Απλά δεν θα δίνονται σε νέους πελάτες και σιγά σιγά με τις συνδρομές που τελειώνουν σε κάποιο καιρό δεν θα έχει μείνει κανείς.. Ακριβώς θυμάμαι τον πατέρα μου στην cyta πριν την πάρει η βονταφον που έκανε ανανέωση 10 μέρες πριν πουληθεί και πήρε 24αρι, κινητά 300 και απεριόριστα σταθερά στα 15,30 και εννοείται ότι όταν έγινε βονταφον δεν άλλαξε κανένα συμβόλαιο και είχε ισχύ κανονικά για 2 χρόνια! Αυτό πιστεύω εγω θα συμβεί και με τα νοβασπορτς γιατί όταν πουλάνε το αθλητικό πακέτο και είναι τα βασικά κανάλια και όχι συμπληρωματικά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει διαφορετικά.. Ούτε την βονταφον συμφέρει να κάνει αναπροσαρμογες συμβολαίων ή σπασίματα χωρίς να κερδίσει τίποτα ούτε η νόβα θα θέλει να χάσει τους ήδη δεσμευμένους πελάτες χονδρικής.Τελος,να πω πως είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση!
Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει και στους γονείς μου.
15.3 Ίντερνετ στο σπίτι και 12.5 ευρώ για 1500 λεπτά προς όλους συμβόλαιο κινητής για τον καθένα. Όσο και να έσκουζαν κατά την μετατροπή της κινητής, στην ουσία δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ..