Vodafone TV

Εγώ θα πω το αντίθετο...Αν όντως βγουν τα κανάλια νοβασπορτς από την βονταφον τρέξτε να κάνετε τώρα συμβόλαιο αν το σκέφτεστε ή ζητήστε προσφορά αν σας λήγει...Διότι αν βγουν δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να αφαιρεθούν...Απλά δεν θα δίνονται σε νέους πελάτες και σιγά σιγά με τις συνδρομές που τελειώνουν σε κάποιο καιρό δεν θα έχει μείνει κανείς.. Ακριβώς θυμάμαι τον πατέρα μου στην cyta πριν την πάρει η βονταφον που έκανε ανανέωση 10 μέρες πριν πουληθεί και πήρε 24αρι, κινητά 300 και απεριόριστα σταθερά στα 15,30 και εννοείται ότι όταν έγινε βονταφον δεν άλλαξε κανένα συμβόλαιο και είχε ισχύ κανονικά για 2 χρόνια! Αυτό πιστεύω εγω θα συμβεί και με τα νοβασπορτς γιατί όταν πουλάνε το αθλητικό πακέτο και είναι τα βασικά κανάλια και όχι συμπληρωματικά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει διαφορετικά.. Ούτε την βονταφον συμφέρει να κάνει αναπροσαρμογες συμβολαίων ή σπασίματα χωρίς να κερδίσει τίποτα ούτε η νόβα θα θέλει να χάσει τους ήδη δεσμευμένους πελάτες χονδρικής.Τελος,να πω πως είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση!

Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει και στους γονείς μου.
15.3 Ίντερνετ στο σπίτι και 12.5 ευρώ για 1500 λεπτά προς όλους συμβόλαιο κινητής για τον καθένα. Όσο και να έσκουζαν κατά την μετατροπή της κινητής, στην ουσία δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ..

Οχι φιλε δεν πηρα επιδότηση.
Επίσης αυτό που λέτε μερικοί οτι τα nova sports θα τρέχουν στα υφιστάμενο συμβόλαια μου ακούγεται δυσκολο.
Προσωπικά το κλείνω εδώ το θέμα επειδή ολοι μας μιλαμε υποθετικα με αφορμή οτι κατι έγραψε κάποιος και κατι σκουσε κάποιος σλλος

Οχι φιλε δεν πηρα επιδότηση.
Επίσης αυτό που λέτε μερικοί οτι τα nova sports θα τρέχουν στα υφιστάμενο συμβόλαια μου ακούγεται δυσκολο.
Προσωπικά το κλείνω εδώ το θέμα επειδή ολοι μας μιλαμε υποθετικα με αφορμή οτι κατι έγραψε κάποιος και κατι σκουσε κάποιος σλλος

Τρομερή τιμή φίλε μου , μπράβο.
Ακόμα και αν δεν πήρες δέκτη που τον χρεώνουν 2.5EUR*24 , πάλι άπιαστη.
Να δεχτώ ότι σου ακούγεται δύσκολο να ΜΗΝ κοπούν τα Novasports από τη μια μέρα στην άλλη σε 60.000-70.000 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Vodafone.
Μήπως σου ακούγεται δύσκολο 5-10-100 από αυτούς να ξεκινήσουν με καταγγελίες στην ΕΕΤΤ αν δε δοθεί η δυνατότητα να κοπεί ατελώς η TV;
Μιλάμε για ένα σύνολο που αγόρασε ένα συγκεκριμένο προϊόν που λέγεται sports pack με ΕΞΤΡΑ χρέωση για μια συγκεκριμένη χρήση την οποία η εταιρία αναιρεί.
Πόσο δύσκολο σου φαίνεται να παρέμβει η ΕΕΤΤ όταν μιλάμε για 130.000 συνδέσεις σε Voda-Wind;

Εγώ έκανα συμβόλαιο στην Vodafone πριν λίγους μήνες βάζοντας full pack με 50αρα vdsl και εννοείται πως το δέλεαρ ήταν τα κανάλια της nova. Για να είμαι ειλικρινής , όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια δέσμευση μεταξύ των δύο εταιριών (nova-vf) και αν υπάρχει περίπτωση να σπάσει η συνεργασία τους , μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα , οπότε δεν απέκλεισαν το όποιο ρίσκο.
Σε περίπτωση λοιπόν που σπάσει η συνεργασία θα ξενερώσω πολύ άλλα και πάλι σχεδόν στα ίδια χρήματα που πληρώνω τώρα την 50αρα συν το vf-tv , πλήρωνα στον προηγούμενο πάροχο έχοντας μόνο την γραμμή vdsl και ούτε καν απεριόριστα προς σταθερά.
Γνώμη μου είναι πως δεν θα γίνει άμεσα αφού τα αθλητικά κανάλια αποτελούν βασικό μέρος του πακέτου της vf-tv και προφανώς θα υπάρξει ζήτημα σχετικά με τα συμβόλαια.
Άλλωστε υπάρχουν ήδη αυστηροί περιορισμοί όσων αφορά τα κανάλια της nova , τα οποία παίζουν μόνο μέσω του αποκωδικοποιητή της vf και σε συγκεκριμένο δίκτυο, οπότε η 'χασούρα' δεν είναι τόσο μεγάλη και προφανώς κάποιος που θα επιθυμεί να βλέπει παντού το περιεχόμενο των αθλητικών θα επιλέξει την nova , ειδικότερα εφόσον κινηθεί και εκείνη προς την κατεύθυνση της iptv όπως ο ΟΤΕ.
Όπως και να έχει μιλάμε για εταιρείες που αποσκοπούν στο όλο και μεγαλύτερο κέρδος , με εμάς τους καταναλωτές να είμαστε στη μέση, γι αυτό και δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος όποιων αντιπαραθέσεων αφού εν τέλει θα πράξουν όπως τους συμφέρει και οι μόνοι χαμένοι θα είμαστε εμείς.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακολουθοντας την ολη κουβεντα και ελπιζοντας να μην διακοπη η συνεργασια με την Nova μιας και γλυκοκοιτω το 3play της voda, θα ηθελα να ρωτησω μιας και πολλοι αναφερουν οτι θα πρεπει να αναπροσαρμοσει τα συμβολαια που εχει εν ισχυει ή θα πρεπει να αποδεσμευσει τον καθε πελατη full pack ωστε να κανει οτι θελει χωρις ποινη.
1) εχει ορο στα συμβολαια της, οσοι εχετε full pack διαφωτηστε με, που αναφερει οτι εαν τροποποιηθει το περιεχομενο σε καναλια , φευγεις αζυμιως ? Το ρωταω γιατι σε 2 πλατφορμες που εχω Cosmote και Nova , αναφερει οτι το περιεχομενο δυναται να τροποποιηθει μονομερως χωρις να θεμελιωνει για τον συνδρομητη το δικαιωμα να φυγει και μαλιστα λεει οτι το συμβολαιο ισχυει καθ' ολοκληριαν.
2) Ακομα να και φυγουν τα Nova sports οπως το καταλαβαινω απο το site της εταιριας , το sport κομματι δεν καταργείται καθως εχει μεσα σε αυτο τα eurosport και καποια αλλα με παιχνιδια , αρα αυτο δεν σημαινει οτι εφοσον το ολον sport κομματι παραμενει (με εξαιρεσην τα Nova sports) τα συμβολαια εν ισχυει δεν αλλαζουν ?

Το αναφερω γιατι ως συνδρομητης που εχει υποστει απωλειες και απο τις 2 πλατφορμες δλδ Cosmote -> Discovery , Nova -> Μεγαλο μερος των εθνικων καναλιων, ουδεποτε ειχα δυνατοτητα να φυγω απο τα συμβολαια μου ατελως .
Τα παραπανω τα αναφερω και τα ρωτω με την Νομοτελειακη τους εννοια και ισχυς γιατι μονο ετσι ισχυουν (δλδ τι γραφει αυτο που υπογραφουμε ) .
Το να αναφερουν κατι οι αντιπροσωποι τις εταιριας προφορικα (τυπου ελα να κανουμε το full γιατι να εχεις τα novasports και εαν κανεις συμβολαιο δεν θα σου τα καταργησουμε ) δεν εχουν καμια αξια εαν δεν αποτυπωνονται στα συμβολαια και τους ορους που βαζουμε την υπογραφη μας.

Νομίζω πως το θέμα με τα κανάλια που μένουν ή φεύγουν έχει εξαντληθεί.
Έχει συζητηθεί διεξοδικά ήδη και δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

ή θα πρεπει να αποδεσμευσει τον καθε πελατη full pack ωστε να κανει οτι θελει χωρις ποινη..

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Οχι στην Ελλαδα. Πουθενα.

Στα νεα συμβολαια εννοειται ο καθενας βαζει τους ορους του.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Μίλησα πριν λίγο με την τεχνική υποστήριξη γιατι περιμένω ένα νέο δεκτή για το Vodafone TV και ρώτησα για το θέμα των Nova sports. Τους είπα υπάρχει μια φήμη ότι θα φύγουν και πάνω στην κουβέντα εντελώς αυθόρμητα με ρώτησαν " για το καλοκαίρι λέτε;". Ουσιαστικά εγώ το πήρα σαν μια έμμεση επιβεβαίωση . Μετά βέβαια μου είπε ότι και να γίνει θα ενημερωθείτε νωρίτερα κλπ κλπ. Σε ερώτηση αν μπορούμε μετά να φύγουμε αζημίως, η απάντηση πάλι ήταν ότι όσοι έχουν πακέτο με αθλητικά αν γίνει κάτι θα ενημερωθούν πιο νωρίς.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν μετά από το ποστ του ntoulhs7 το θέμα είναι τι θα γίνει με την wind vision;

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Μίλησα πριν λίγο με την τεχνική υποστήριξη γιατι περιμένω ένα νέο δεκτή για το Vodafone TV και ρώτησα για το θέμα των Nova sports. Τους είπα υπάρχει μια φήμη ότι θα φύγουν και πάνω στην κουβέντα εντελώς αυθόρμητα με ρώτησαν " για το καλοκαίρι λέτε;". Ουσιαστικά εγώ το πήρα σαν μια έμμεση επιβεβαίωση . Μετά βέβαια μου είπε ότι και να γίνει θα ενημερωθείτε νωρίτερα κλπ κλπ. Σε ερώτηση αν μπορούμε μετά να φύγουμε αζημίως, η απάντηση πάλι ήταν ότι όσοι έχουν πακέτο με αθλητικά αν γίνει κάτι θα ενημερωθούν πιο νωρίς.

Μέχρι να βγει κάτι από επίσημο κανάλι δεν θα έδινα σημασία τι λέει ο καθένας που σίγουρα δεν έχει ενημέρωση για εμπορικά θέματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ , δε λέω ότι δε θα γίνει αλλά ο τελευταίος που θα περίμενα να με ενημερώσει είναι κάποιος στο live chat ή στην τεχνική υποστήριξη.

Κατά τα άλλα σήμερα έγινε δοκιμή του νέου δεκτή σε δίκτυο Νόβα στο εξοχικό των φίλων μου και έπαιξε κανονικά όλα τα κανάλια χωρίς καμία ρύθμιση.

Η ποιότητα στο Novasports 1 χειρότερη από το δορυφορικό της , στα άλλα όχι τόσο αισθητό.

Λίγο που το έψαξα στις ρυθμίσεις στο System info - TV quality αναφέρει ABR : 6096Kbps

Όποτε λογικό και η χειρότερη , σε ότι κανάλι δοκίμασα το bitrate κολλημένο στα 6094Kpbs

Αλήθεια πιάνει κανεις παραπάνω; Και στο demand περιεχόμενο του HBO το ίδιο ήταν.

Τώρα αυτό που παρατήρησα ήταν ότι το τηλεκοντρόλ είχε κουμπί για το Netflix όποτε ίσως είναι νέα έκδοση.

Αυτα.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Μέχρι να βγει κάτι από επίσημο κανάλι δεν θα έδινα σημασία τι λέει ο καθένας που σίγουρα δεν έχει ενημέρωση για εμπορικά θέματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ , δε λέω ότι δε θα γίνει αλλά ο τελευταίος που θα περίμενα να με ενημερώσει είναι κάποιος στο live chat ή στην τεχνική υποστήριξη.

Κατά τα άλλα σήμερα έγινε δοκιμή του νέου δεκτή σε δίκτυο Νόβα στο εξοχικό των φίλων μου και έπαιξε κανονικά όλα τα κανάλια χωρίς καμία ρύθμιση.

Η ποιότητα στο Novasports 1 χειρότερη από το δορυφορικό της , στα άλλα όχι τόσο αισθητό.

Λίγο που το έψαξα στις ρυθμίσεις στο System info - TV quality αναφέρει ABR : 6096Kbps

Όποτε λογικό και η χειρότερη , σε ότι κανάλι δοκίμασα το bitrate κολλημένο στα 6094Kpbs

Αλήθεια πιάνει κανεις παραπάνω; Και στο demand περιεχόμενο του HBO το ίδιο ήταν.

Τώρα αυτό που παρατήρησα ήταν ότι το τηλεκοντρόλ είχε κουμπί για το Netflix όποτε ίσως είναι νέα έκδοση.

Αυτα.
Ναι και ο δικός μου το έχει

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Μα δε λέω κάτι σίγουρο, απλά μοιράζομαι μια πληροφορία που μπορεί να έχει κάποια βάση. Εγώ θεωρώ επίσης πιθανό, αν η Vodafone θέλει τα nova sports, να μείνουν αλλά με μεγαλύτερη τιμή.

Μα δε λέω κάτι σίγουρο, απλά μοιράζομαι μια πληροφορία που μπορεί να έχει κάποια βάση. Εγώ θεωρώ επίσης πιθανό, αν η Vodafone θέλει τα nova sports, να μείνουν αλλά με μεγαλύτερη τιμή.
Εγω προσωπικά αν είναι να τα κρατήσουν με μεγαλύτερη τιμή το έξτρα το δίνω

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Εγω προσωπικά αν είναι να τα κρατήσουν με μεγαλύτερη τιμή το έξτρα το δίνω

Και εγώ το δίνω σε λογικά πλαίσια πάντα. Πολύ καλός ο δορυφόρος, αλλά πολύ καλή και η ευκολία του streaming. Εκτός κ αν ετοιμάζει OTT Nova sports υπηρεσία η νέα ιδιοκτησία και κόψει όλα τα χονδρικής.

Όσο έχετε Vodafone TV σε 50αρα σύνδεση ή μεγαλύτερη τι bitrate έχετε; Πάει πάνω από 6094Kbps; Ευχαριστώ.

1)παιδια να ρωτησω κατι η ποιοτητα των novasports ειναι 1080p?(δηλαδη παρομοια με της δορυφορικης?)
2) το γνωριζω οτι ειναι διαθεσιμο μονο οταν εχεις ιντερνετ βονταφον απλα για την tv οταν παω στην σελιδα τουσ και επιλεγω το πακετο και με παει για να δω για διαθεσιμοτητα μου λεει πως δεν υποστιριζεται στην περιοχη μου.. ομως με μια κοπελα που μιλησα μου ειπε πως θα παιζει κανονικα χωρις κανενα θεμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω ...

1)παιδια να ρωτησω κατι η ποιοτητα των novasports ειναι 1080p?(δηλαδη παρομοια με της δορυφορικης?)
2) το γνωριζω οτι ειναι διαθεσιμο μονο οταν εχεις ιντερνετ βονταφον απλα για την tv οταν παω στην σελιδα τουσ και επιλεγω το πακετο και με παει για να δω για διαθεσιμοτητα μου λεει πως δεν υποστιριζεται στην περιοχη μου.. ομως με μια κοπελα που μιλησα μου ειπε πως θα παιζει κανονικα χωρις κανενα θεμα και τωρα δεν ξερω τι να κανω ...

Η ποιότητα στα Novasports είναι 1080 και το max stream που θα πάρεις είναι στα 6094Kbps.

Σε επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα μου είπαν ότι το live stream είναι στα 6Μbps , όσο δηλαδή δείχνει και ο δέκτης και ότι σε μερικά on demand φτάνει και τα 10 (δεν κατάφερα να βρω κανένα πάνω από τα 6). Δοκίμασα μέχρι και 3D περιεχόμενο.

Η ποιότητα πρακτικά είναι λίγο χειρότερη κατά μέσο όρο από το δορυφορικό της Νόβα. Κο εξηγούμαι :

Η Νόβα στα prime γεγονότα δίνει αυξημένο bandwidth και φτάνει τα 10-11Mbps. Στη Vodafone είναι κολλημένο στα 6. Όταν όμως η Νόβα κάνει το παραπάνω πέφτει η ποιότητα στα υπόλοιπα κανάλια. Στη Vodafone θα πάρεις σε όλα 6.