Vodafone TV

Δεν μπορείτε διαγράφετε θέματα κατά το δοκούν εφ'όσον δεν παραβιάζουν τους γενικούς κανόνες, μόνο και μόνο επειδή έτσι κρίνετε. Κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Ο διαχειριστής δεν έχει δικαίωμα αυθαίρετη λογοκρισίας!

Συνφωνω απολυτα με τον mod δεν γινεται να συζητας για κατι το οποιο δεν ισχυει και να δημιουργειται θεμα χωρις λογο,το φορουμ ειναι δημοσιο και μας διαβαζουν ολοι...

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Δεν ειναι on topic τα novasports που αποτελουν το μισο content της υπηρεσιας;
Τελος παντων αν δεν επιθυμειτε δεν το συνεχισουμε

Επειδή το έχουμε κάνει σαν την Λάμψη του Φώσκολου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Έχουν χαραμιστεί 4-5 σελίδες εύκολα με "διαμάχες" μεταξύ "θα μείνουν τα Sports" και "θα φύγουν τα sports" υποστηρικτών. Οι "ουδέτεροι" έχουν βαρεθεί να διαβάζουν είτε υποστήριξη είτε κλάμα για την πιθανότητα να φύγουν τα sports.
Κάθε λίγο και λιγάκι γράφονται "παρεξηγήσιμα" posts με κύριο πυλώνα αυτό το θέμα.

Και επειδή καταντάει βαρετό αυτό το repeat των... μαντεψιών και φιλοδοξιών, λέμε να το κόψουμε μέχρι νεοτέρας.

Αν έχετε τόσο κάψα να συζητάτε δίχως καμμία βάση καμμία από τις 2 πλευρές ( θα μείνουν - θα φύγουν ) εκφράστε την απαίτησή σας, να σας ανοίξω ένα θέμα για τα Sports @ Vodafone TV και να μπείτε εκεί να ξεδώσετε.

Καλα οκ. Δεν ειμαστε τιποτα παιδακια που θελουμε να ξεδωσουμε. Ειμαστε πελατες που ενδιαφερομαστε για το τι πληρωνουμε. Σε καθε περιπτωση εσεις ειστε υπευθυνοι εδω για να καθορισετε τους κανονες.
Αν θςωρειτε οτι το θεμα δεν ειναι πρωτευον γισ την υπηρεσια οκ.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Καλα οκ. Δεν ειμαστε τιποτα παιδακια που θελουμε να ξεδωσουμε. Ειμαστε πελατες που ενδιαφερομαστε για το τι πληρωνουμε. Σε καθε περιπτωση εσεις ειστε υπευθυνοι εδω για να καθορισετε τους κανονες.
Αν θςωρειτε οτι το θεμα δεν ειναι πρωτευον γισ την υπηρεσια οκ.

Πρωτεύον μπορεί να είναι για κάποιους (π.χ. ποδοσφαιρόφιλους για τα εγχώρια), για άλλους δεν είναι.
Όπως και να 'χει, ότι είχε να ειπωθεί έχει ειπωθεί (πολλάκις).
Μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη το να λέμε τα ίδια και τα ίδια θεωρώ πως δεν βοηθάει.

Πρωτεύον μπορεί να είναι για κάποιους (π.χ. ποδοσφαιρόφιλους για τα εγχώρια), για άλλους δεν είναι.
Όπως και να 'χει, ότι είχε να ειπωθεί έχει ειπωθεί (πολλάκις).
Μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη το να λέμε τα ίδια και τα ίδια θεωρώ πως δεν βοηθάει.

Φίλε ίσως θα μπορούσε να μπει κάπως ως επισήμανση στο θέμα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης των καναλιών Νόβα ώστε να ενημερώνεται και ο κόσμος που ενδιαφέρεται να μεταφερθεί ή να ανανεώσει με τη Vodafone.

Καλώς ή κακώς το major sale point είναι τα Novasports.

Φίλε ίσως θα μπορούσε να μπει κάπως ως επισήμανση στο θέμα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης των καναλιών Νόβα ώστε να ενημερώνεται και ο κόσμος που ενδιαφέρεται να μεταφερθεί ή να ανανεώσει με τη Vodafone.

Καλώς ή κακώς το major sale point είναι τα Novasports.

Δεν είναι καλή ιδέα νομικά αυτό ( και η διοίκηση δεν ψήνεται να πληρώσει πιθανά πρόστιμα ή δικαστικά έξοδα :D )

Δεν είναι καλή ιδέα νομικά αυτό ( και η διοίκηση δεν ψήνεται να πληρώσει πιθανά πρόστιμα ή δικαστικά έξοδα :D )

Αν υπάρχει κάποια παραπομπή σε άρθρο που έχει αναφερθεί ή σε βίντεο που μιλάνε επώνυμα δε νομίζω θα υπήρχε θέμα. Βέβαια εννοείται ότι νομικά μπλεξίματα δε θα ήθελε κανείς..

Καλησπέρα, νομίζω είναι γνωστό το πρόβλημα που προκύπτει σε ορισμένες γραμμές με το Vodafone Tv με κολλήματα, αλλοίωση της εικόνας κλπ. Νόμιζα ότι το είχα λύσει με την προσθήκη extender αλλά πρόσφατα επανήλθε σε βαθμό που ώρες ώρες είναι αδύνατη η παρακολούθηση. Μου άλλαξαν και δέκτη και το πρόβλημα παραμένει. Έχει τύχει σε άλλον κάτι παρόμοιο και αν ναι πως λύθηκε; Πιστεύετε ότι αν δε λυθεί θα μπορώ να διακόψω την υπηρεσία; Με το Ίντερνετ είμαι αρκετά ικανοποιημένος και με το on demand αλλά δυστυχώς τα κανάλια έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Καλησπερα παιδες. Καποια στιγμη ειχα αναφερει το προβλημα που εχω με το Vodafone TV με μαυρισμα οθονης (παραλληλα και διακοπη ηχου) για αρχικα λιγοτερο απο δευτερολεπτο, που πλεον εχει γινει πανω απο δευτερολεπτο μερικες φορες.
Το κανει σε ολες τα καναλια, sports, παιδικα, ondemand δεν εχει σημασια. Το εκανε ακομα και σε φαση που εβλεπα σειρα και ειχα κανει pause. Αναγκαστηκα να κατεβασω σειρα που την ειχε μεσω HBO να τη δω σαν ανθρωπος γιατι απλα δεν παλευοταν η κατασταση.
Η αναφορα του προβληματος εγινε στις 8/12 και την ιδια μερα με τεχνικο στο τηλ, δοκιμαστηκαν τα παντα. Hard & soft reset, αλλαγη hdmi καλωδιου με αλλο που δεδομενα επαιζε, αλλαγη hdmi port στην tv που επισης δεδομενα επαιζε και αλλαγη και καλωδιου δικτυου που και αυτο δεδομενα επαιζε. Καμια αλλαγη καμια βελτιωση no matter what. Φυσικα ο τεχνικος εκεινη την πρωτη φορα ελεγξε και το δικτυο (κι αυτο Voda, vdsl 50) και συμφωνησε μαζι μου οτι δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα. Για την ακριβεια streaming μεσω netflix, prime και cosmote ott δουλευουν απροσκοπτα στην ιδια tv . Και μεσω του Fire Stick και Apple tv & Disney+ ολα χωρις κανενα προβλημα απολυτως.
Απο εκεθνη τη μερα εχω λαβει καμια δεκαρια+ sms οτι ελεγχουν το προβλημα και θα επικοινωνησουν μαζι μου και παραλληλα ενα sms αρχικα οτι ανελαβε ο κος Ταδοπουλος το τεχνικο θεμα μου και θα με παρει στις 15/12. Μετα αυτο εγινε 22/12. Μετα 31/12. Μετα 8/1. Μετα 13/1. Οσο πηρε εσας αλλο τοσο πηρε κι εμενα. Εχω παρει καμια δεκαρια τηλεφωνα στο τεχνικο τμημα απο τις 30/12 και μετα γιατι πλεον απλα δεν μπορεις να δεις αγωνα. Ξεκινησε αρχικα να κανει 3-4 διακοπες στο 5λεπτο και εχει φτασει να κανει 3-4 το λεπτο.
Καθε φορα που παιρνω απαντανε ναι θα σας παρει ο κος Ταδοπουλος στις ταδε του μηνος (αναλογα με το τι ελεγε η τελευταια ενημερωση).
Χθες εστειλα email καταγγελια, πηρα αριθμο αναφορας και μολις περασουν οι 20 μερες θα σταλει σε EETT.
Ουτως ή αλλως 5/2 ληγει το διετες συμβολαιο μου οποτε θα παρουν ποδι. Και ειναι και κριμα γιατι ημουν πελατης 10+ χρονια χωρις προβληματα στο ιντερνετ αλλα εχω ενα θεματακι με την κοροιδια.
Τεσπα, το θεμα νομιζω ειναι στο tv box της Voda αλλα οσο και να τους το λεω στο τεχνικο τμημα απλα με συνδεουν με Καιρο. ΘΑ με παρει ο τεχνικος ειναι η μονιμη απαντηση.

Εγώ έχω τραβήξει φωτογραφίες και δε θα δεχθώ ότι το θέμα εξετάζεται. Θα δεχθώ μόνο να μου διακόψουν την υπηρεσία Vodafone TV. Έχω αποκλείσει κάθε θέμα εσωτερικών προβλημάτων. Όλα τα άλλα streaming πάνε πολύ καλά. Ακόμα και το wind vision που είχα πριν δούλευε άψογα.

Σήμερα έχω πάλι τη δυνατότητα να τσεκάρω τη Vodafone TV. Αυτό που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση είναι η καθυστέρηση ΑΝΩ του μισού λεπτού στα κανάλια Novasports το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο , μιλάμε κυρίως για live περιεχόμενο.

Σκεφτείτε ότι στον αγώνα του Παναθηναϊκού που παίζει τώρα στη Euroleague το “live” της Vodafone TV έχει μεγαλύτερη καθυστέρηση από τη ραδιοφωνική μετάδοση του Sport FM μέσω tunein app (internet radio).

Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί ή αν τώρα έγινε χειρότερο αλλά νομίζω μισό λεπτό είναι πολύ...

Καλά το τελευταίο σχόλιο του φίλου δεν το καταλαβαίνω.
Παγκοσμίως αυτό γίνεται:
Το ραδιόφωνο έχει την μικρότερη απόκλιση από τον πραγματικό χρόνο, έπεται το δορυφορικό και το ιντερνετικό ακολουθεί. Αν είχες διαφορά 30 δευτερολέπτων σε iptv μετάδοση σε πληροφορώ είναι πολύ καλή διαφορά.

Καλά το τελευταίο σχόλιο του φίλου δεν το καταλαβαίνω.
Παγκοσμίως αυτό γίνεται:
Το ραδιόφωνο έχει την μικρότερη απόκλιση από τον πραγματικό χρόνο, έπεται το δορυφορικό και το ιντερνετικό ακολουθεί. Αν είχες διαφορά 30 δευτερολέπτων σε iptv μετάδοση σε πληροφορώ είναι πολύ καλή διαφορά.

Η σύγκριση ήταν με ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ραδιόφωνο φίλε μου.
Αναμετάδοση του Sport-FM από την free εφαρμογή tunein ιντερνετικά και σύγκριση με το live του Vodafone TV
Και επειδή έχω και Cosmote μέσω ΟΤΤ μπορώ να σου πώ ότι δεν αργεί ούτε 10 δευτερόλεπτα στο live , οπότε το μισό λεπτο plus μου φάνηκε ΠΟΛΥ...

Α οκ τότε. Και ναι ίσως τα 30 δευτερόλεπτα είναι αρκετά.
Πάντως η διαφορά κυμαίνεται από 10 έως 30 δευτερόλεπτα από την ζωντανή εξέλιξη. Και πάντα το δορυφορικό είναι πιο άμεσο.

Εγώ έχω τραβήξει φωτογραφίες και δε θα δεχθώ ότι το θέμα εξετάζεται. Θα δεχθώ μόνο να μου διακόψουν την υπηρεσία Vodafone TV. Έχω αποκλείσει κάθε θέμα εσωτερικών προβλημάτων. Όλα τα άλλα streaming πάνε πολύ καλά. Ακόμα και το wind vision που είχα πριν δούλευε άψογα.

Ναι δεν εχω σκεφτει να τραβηξω video. Θα το κανω μιας και ουτως ή αλλως δεν υπαρχει καμια ελπιδα να το λυσουν αμεσα. Εσυ ποσο καιρο εχεις το ιδιο προβλημα?

Εμένα το πρόβλημα είτε λίγο είτε πολύ υπάρχει από τον Αύγουστο που εχω βάλει Vodafone. Στην αρχή νομίζαμε ήταν η γραμμή, αλλά και μετά την αλλαγή ρούτερ και δέκτη το πρόβλημα στην τηλεόραση παραμένει. Σήμερα θα έρθει τεχνικός για την τηλεόραση. Θα ενημερώσω τι θα μου πει.

Εμένα το πρόβλημα είτε λίγο είτε πολύ υπάρχει από τον Αύγουστο που εχω βάλει Vodafone. Στην αρχή νομίζαμε ήταν η γραμμή, αλλά και μετά την αλλαγή ρούτερ και δέκτη το πρόβλημα στην τηλεόραση παραμένει. Σήμερα θα έρθει τεχνικός για την τηλεόραση. Θα ενημερώσω τι θα μου πει.

Ποσο καιρο μετα που ανοιξες το θεμα σε πηρε τηλ τεχνικος και ξεκινησαν την προσπαθεια της επιλυσης του προβληματος σου?
Υποθετω αρχικα θεωρησαν οτι ηταν δικτυακο το προβλημα σου οποτε ξεκινησαν πιο γρηγορα λογικα. Απο τη στιγμη που αποκλειστηκε το δικτυο ως προβλημα, ποσος καιρος περασε μεχρι να σε παρει τηλ τεχνικος για να δειτε τι συμβαινει με το VodaTV? Για να λες οτι ειναι απο Αυγουστο το θεμα μαλλον πολυ ε?

Ακριβώς. Ουσιαστικά νομίζαμε όλοι οι ι το θέμα είναι δικτυακό. Εδώ και κάνα μήνα ίσως αποκλείσαμε το δικτυο και καταλήξαμε στην τηλεόραση. Αλλάξαμε δεκτή μήπως λυθεί αλλά παραμένει. Δε θέλω να γκρινιάζω, αν ήταν ελάχιστες οι παραμορφώσεις δε θα έκανα τίποτα. Αλλά δυστυχώς δεν είναι.