Δεν ειναι on topic τα novasports που αποτελουν το μισο content της υπηρεσιας;
Τελος παντων αν δεν επιθυμειτε δεν το συνεχισουμε
Καλα οκ. Δεν ειμαστε τιποτα παιδακια που θελουμε να ξεδωσουμε. Ειμαστε πελατες που ενδιαφερομαστε για το τι πληρωνουμε. Σε καθε περιπτωση εσεις ειστε υπευθυνοι εδω για να καθορισετε τους κανονες.
Αν θςωρειτε οτι το θεμα δεν ειναι πρωτευον γισ την υπηρεσια οκ.
Πρωτεύον μπορεί να είναι για κάποιους (π.χ. ποδοσφαιρόφιλους για τα εγχώρια), για άλλους δεν είναι.
Όπως και να 'χει, ότι είχε να ειπωθεί έχει ειπωθεί (πολλάκις).
Μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη το να λέμε τα ίδια και τα ίδια θεωρώ πως δεν βοηθάει.
Φίλε ίσως θα μπορούσε να μπει κάπως ως επισήμανση στο θέμα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης των καναλιών Νόβα ώστε να ενημερώνεται και ο κόσμος που ενδιαφέρεται να μεταφερθεί ή να ανανεώσει με τη Vodafone.
Καλώς ή κακώς το major sale point είναι τα Novasports.
Δεν είναι καλή ιδέα νομικά αυτό ( και η διοίκηση δεν ψήνεται να πληρώσει πιθανά πρόστιμα ή δικαστικά έξοδα)
Καλά το τελευταίο σχόλιο του φίλου δεν το καταλαβαίνω.
Παγκοσμίως αυτό γίνεται:
Το ραδιόφωνο έχει την μικρότερη απόκλιση από τον πραγματικό χρόνο, έπεται το δορυφορικό και το ιντερνετικό ακολουθεί. Αν είχες διαφορά 30 δευτερολέπτων σε iptv μετάδοση σε πληροφορώ είναι πολύ καλή διαφορά.
Εγώ έχω τραβήξει φωτογραφίες και δε θα δεχθώ ότι το θέμα εξετάζεται. Θα δεχθώ μόνο να μου διακόψουν την υπηρεσία Vodafone TV. Έχω αποκλείσει κάθε θέμα εσωτερικών προβλημάτων. Όλα τα άλλα streaming πάνε πολύ καλά. Ακόμα και το wind vision που είχα πριν δούλευε άψογα.
Εμένα το πρόβλημα είτε λίγο είτε πολύ υπάρχει από τον Αύγουστο που εχω βάλει Vodafone. Στην αρχή νομίζαμε ήταν η γραμμή, αλλά και μετά την αλλαγή ρούτερ και δέκτη το πρόβλημα στην τηλεόραση παραμένει. Σήμερα θα έρθει τεχνικός για την τηλεόραση. Θα ενημερώσω τι θα μου πει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.