να στραφω προς vodafone tv ή [ να διαβάσω τους κανονισμούς του forum ? ]
Κοίτα στις ρυθμίσεις να ναι η ανάλυση 1080 εγώ έτσι την είχα πατήσει ήταν 720p το άλλαξα κι έχει διαφορά..Καλημέρα σας ήθελα να σας ρωτήσω επειδή είμαι συνδρομητής και στη Vodafone TV παιδιά το YouTube παίζει 4K βίντεο μέσα στην εφαρμογή Της Vodafone; Επίσης και στο Netflix Αν έχεις την συνδρομή την ακριβή παίζει 4K? Πάντως παρόλο που έχω κατοστάρα γραμμή από την Cosmote Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας...
Σε κινητό και ταμπλετ όχι μονο στον αποκωδικοποιητήΜια ερωτηση στους χρηστες του app της Vodafone Tv...novasports δεν μπορουμε να δουμε;
Τα σαινια της Voda μου ενεργοποιησαν τη γραμμη σημερα και θα μου στειλουν τον αποκωδικοποιητη απο Δευτερα....:SFGSFGSF:
Σε κινητό και ταμπλετ όχι μονο στον αποκωδικοποιητή
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Να έχεις στον νου σου οτι υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν πρωτα το ρουτερ και μετά τον αποκωδικοποιητή γιατί θα κάνουν μετρήσεις οπως ειχαν κανει σε εμάςΤελεια θα τους ηταν πολυ δυσκολο φανταζομαι να στειλουν και τον αποκωδικοποιητη μαζι με το ρουτερ;
Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Δεν ξέρω γιατι τι κάνουν και σε εμας το είχαν κανει έτσι και περιμέναμε καμια βδομάδαΜα εκει ειναι το θεμα οτι μου εχουν στειλει το ρουτερ απο τη Δευτερα και ενω ξερανε οτι θα ενεργοποιησουν τη γραμμη τη Παρασκευη...οι μετρησεις που θα κανουν τι σχεση εχουν με τον αποκωδικοποιητη δεν μπορουσαν να τον στειλουν απο πριν;Τωρα θα με αφησουν ολο το ΣΚ χωρις τηλεοραση.
Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Γιατί δεν το στέλνουν άμεσα. Εγώ ενεργοποιηθηκα εχθές αλλά και το router είναι στον δρόμο (έχω βάλει δικό μου) και ο αποκωδικοποιητης δεν έχει φύγει ακόμαΜα εκει ειναι το θεμα οτι μου εχουν στειλει το ρουτερ απο τη Δευτερα και ενω ξερανε οτι θα ενεργοποιησουν τη γραμμη τη Παρασκευη...οι μετρησεις που θα κανουν τι σχεση εχουν με τον αποκωδικοποιητη δεν μπορουσαν να τον στειλουν απο πριν;Τωρα θα με αφησουν ολο το ΣΚ χωρις τηλεοραση.
Κατι εχει γινει με το HBO παντως. Ενω ειχε ξεκινησει με σειρες και απο Hbo max κτλ, τωρα φαινεται οτι εχει κολλησει το πραγμα. Κανενα νεο για τα novasports και discovery+ ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.