Vodafone TV

Συγγνώμη για την επέμβαση και το off topic, αλλά όποιος ήταν κάποτε συνδρομητής της Net One, ξέρει τι σημαίνει σωστή εξυπηρέτηση πελατών.

Όταν έκλεισε δεν χάσαμε έναν ISP, αλλά φίλο και συνεργάτη.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

να στραφω προς vodafone tv ή [ να διαβάσω τους κανονισμούς του forum ? ]

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

να στραφω προς vodafone tv ή [ να διαβάσω τους κανονισμούς του forum ? ]

Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τους κανονισμούς του forum που τους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου.
Ευχαριστώ!

Σήμερα είχα πάλι τη δυνατότητα να τσεκάρω το Vodafone TV , αυτή τη φορά στην 65αρα Qled που έχω στο σαλόνι.

Η ταινιοθήκη της HBO είναι αναμφίβολα πολύ καλή για όποιον δε θέλει να πληρώνει το Netflix.

Αυτό που όμως δε μου άρεσε καθόλου είναι ότι δε βρήκα καθόλου on demand περιεχόμενο που να παίζει πάνω από τα 5.8-5.9mbps.

Δώστε λίγη παραπάνω ποιότητα ρε παιδιά στον κόσμο. Έστω 8-10mbps , να φαίνεται το 1080 περιεχόμενο χωρίς θόρυβο.

Τεσπα.

Καλημέρα σας ήθελα να σας ρωτήσω επειδή είμαι συνδρομητής και στη Vodafone TV παιδιά το YouTube παίζει 4K βίντεο μέσα στην εφαρμογή Της Vodafone; Επίσης και στο Netflix Αν έχεις την συνδρομή την ακριβή παίζει 4K? Πάντως παρόλο που έχω κατοστάρα γραμμή από την Cosmote Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας...

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Καλημέρα σας ήθελα να σας ρωτήσω επειδή είμαι συνδρομητής και στη Vodafone TV παιδιά το YouTube παίζει 4K βίντεο μέσα στην εφαρμογή Της Vodafone; Επίσης και στο Netflix Αν έχεις την συνδρομή την ακριβή παίζει 4K? Πάντως παρόλο που έχω κατοστάρα γραμμή από την Cosmote Δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας...
Κοίτα στις ρυθμίσεις να ναι η ανάλυση 1080 εγώ έτσι την είχα πατήσει ήταν 720p το άλλαξα κι έχει διαφορά..

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το έχω γυρίσει αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και high definition νομίζω έχει λίγο θόρυβο η εικόνα, επίσης έχεις δοκιμάσει είναι πραγματικά for καίει το βίντεο στο YouTube το υποστηρίζει εφαρμογή και στο νετ Φήλιξ αυτό θέλω να μάθω

Καλησπέρα παίδες. Μετά από πάνω από 1,5 μήνα αναμονής με πήρε τεχνικός επιτέλους και συμφώνησε μαζί μου ότι έφταιγε μάλλον το box κι έστειλε καινούρια το οποίο το έβαλα πάνω και όλο το απόγευμα δούλευε μια χαρά. Είχα βάλει το δικό του τροφοδοτικο χωρίς να το περάσω από τις τρύπες πίσω από το έπιπλο οπότε λέω οκ για να μην κάθομαι τώρα να ξαναπερναω το καλώδιο (να κουνήσω έπιπλο, tv, να βγάλω το παλιό να βάλω το νέο) είπα να βάλω στο καινούριο box το παλιό τροφοδοτικο και μαντέψτε. Ναι ακριβώς. Έκανε τα ίδια με διακοπές εικόνα και ήχου . Μόλις πριν λίγο έβαλα το καινούριο τροφοδοτικό και λειτουργεί πάλι μια χαρα. Δεν το περίμενα αλλά φαίνεται το πρόβλημα να ξεκινάει από το τροφοδοτικό τελικά.

Το το ήθελα και μίλησα ρε γμτ. Ξανάρχισε τα ίδια. Στα διαλα.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Μια ερωτηση στους χρηστες του app της Vodafone Tv...novasports δεν μπορουμε να δουμε;

Τα σαινια της Voda μου ενεργοποιησαν τη γραμμη σημερα και θα μου στειλουν τον αποκωδικοποιητη απο Δευτερα....:SFGSFGSF:

Μια ερωτηση στους χρηστες του app της Vodafone Tv...novasports δεν μπορουμε να δουμε;

Τα σαινια της Voda μου ενεργοποιησαν τη γραμμη σημερα και θα μου στειλουν τον αποκωδικοποιητη απο Δευτερα....:SFGSFGSF:
Σε κινητό και ταμπλετ όχι μονο στον αποκωδικοποιητή

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Σε κινητό και ταμπλετ όχι μονο στον αποκωδικοποιητή

Τελεια θα τους ηταν πολυ δυσκολο φανταζομαι να στειλουν και τον αποκωδικοποιητη μαζι με το ρουτερ;

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Τελεια θα τους ηταν πολυ δυσκολο φανταζομαι να στειλουν και τον αποκωδικοποιητη μαζι με το ρουτερ;

Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Να έχεις στον νου σου οτι υπάρχει περίπτωση να σου στείλουν πρωτα το ρουτερ και μετά τον αποκωδικοποιητή γιατί θα κάνουν μετρήσεις οπως ειχαν κανει σε εμάς

Μα εκει ειναι το θεμα οτι μου εχουν στειλει το ρουτερ απο τη Δευτερα και ενω ξερανε οτι θα ενεργοποιησουν τη γραμμη τη Παρασκευη...οι μετρησεις που θα κανουν τι σχεση εχουν με τον αποκωδικοποιητη δεν μπορουσαν να τον στειλουν απο πριν;Τωρα θα με αφησουν ολο το ΣΚ χωρις τηλεοραση.

Πάντως για το HBO δεν το έχει τελικά όλο.
Κάποιες από της σειρές και ταινίες έχει.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Μα εκει ειναι το θεμα οτι μου εχουν στειλει το ρουτερ απο τη Δευτερα και ενω ξερανε οτι θα ενεργοποιησουν τη γραμμη τη Παρασκευη...οι μετρησεις που θα κανουν τι σχεση εχουν με τον αποκωδικοποιητη δεν μπορουσαν να τον στειλουν απο πριν;Τωρα θα με αφησουν ολο το ΣΚ χωρις τηλεοραση.
Δεν ξέρω γιατι τι κάνουν και σε εμας το είχαν κανει έτσι και περιμέναμε καμια βδομάδα

Κι εγώ την ίδια απορία έχω. Γιατί δεν το στέλνουν άμεσα. Εγώ ενεργοποιηθηκα εχθές αλλά και το router είναι στον δρόμο (έχω βάλει δικό μου) και ο αποκωδικοποιητης δεν έχει φύγει ακόμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση... Ο εξοπλισμός σου ανήκει ή είναι χρησηδανειο όπως η cosmote;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατι εχει γινει με το HBO παντως. Ενω ειχε ξεκινησει με σειρες και απο Hbo max κτλ, τωρα φαινεται οτι εχει κολλησει το πραγμα. Κανενα νεο για τα novasports και discovery+ ?

Κατι εχει γινει με το HBO παντως. Ενω ειχε ξεκινησει με σειρες και απο Hbo max κτλ, τωρα φαινεται οτι εχει κολλησει το πραγμα. Κανενα νεο για τα novasports και discovery+ ?

Το σίγουρο,δεν είναι το σπίτι του HBO σην Ελλάδα.