Vodafone TV

Και η εφαρμογη ειναι πραγματικο σκουπιδι...θα επρεπε να ντρεπονται ολοκληρος κολοσσος εταιρεια να εχει τετοια εφαρμογη.Της Wind ειναι ετη φωτος μπροστα....

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να ελέγχει το box από το remote της samsung, όπως γίνεται με το αντίστοιχο της cosmote?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να ελέγχει το box από το remote της samsung, όπως γίνεται με το αντίστοιχο της cosmote?

Σε σμαρτ τβ του 19 εγω ρύθμισα το universal remote εβαλα το vodafone tv και πιάνει

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Σε σμαρτ τβ του 19 εγω ρύθμισα το universal remote εβαλα το vodafone tv και πιάνει

Δεν εχω ιδεα πβς γίνεται .
Στο cosmote ηταν απιθανα εύκολο, το αναγνωρισε αμεσως και εκανε το setting μόνο του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Δεν εχω ιδεα πβς γίνεται .
Στο cosmote ηταν απιθανα εύκολο, το αναγνωρισε αμεσως και εκανε το setting μόνο του
Πατας το home πατάς παρατεταμένα πανω σου βγάζει την επιλογή universal remote κανεις το setup και γράφεις στην αναζήτηση vodafone tv γιατι βγαζει hellas online ενω αν το αναζητήσεις θα στο βγάλει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Πατας το home πατάς παρατεταμένα πανω σου βγάζει την επιλογή universal remote κανεις το setup και γράφεις στην αναζήτηση vodafone tv γιατι βγαζει hellas online ενω αν το αναζητήσεις θα στο βγάλει

Ευχαριστώ πολύ, απλό ηταν

Ερώτηση... Ο εξοπλισμός σου ανήκει ή είναι χρησηδανειο όπως η cosmote;
Τον πληρώνεις στον λογαριασμό, και στο τέλος σου μένει ένα άχρηστο box..

Τον πληρώνεις στον λογαριασμό, και στο τέλος σου μένει ένα άχρηστο box..
Εντάξει δεν είναι και τελείως άχρηστο (για όσους δεν έχουν Smart TV). Αν μετά τη λήξη του συμβολαίου δεν θέλουν να συνεχίσουν με το Vodafone TV, τους μένει ένα box που παίζει Netflix, Amazon & YouTube (ειδικά το τελευταίο το χρησιμοποιώ συνέχεια).

Μετά τη διακοπή της συνδρομής, το κουτάκι κλειδώνει και δεν κάνει τίποτα. Δεν είναι Android.

Για να το αναφέρεις, φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει. Μιλάμε για το καινούργιο έτσι, τον μαύρο το box.

Καλησπέρα σας ως νέο μέλος.

Να ρωτήσω για τον αποκωδικοποιητή αν σας έχει κολλήσει συχνά. (Μιλάω για το νέο με το μαύρο τηλεχειριστήριο)
Εμένα είναι η τρίτη φορά που μου κολλάει στα ξαφνικά, κάνω όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, δλδ συγχρονισμός του κοντρόλ το 3 με το κίτρινο, το menu με το μπλε, να βγάλω κι να ξαναβάλω την πρίζα και το καλώδιο HDMI και τίποτα.
Υπόψιν, το έβαλα το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Είναι η τρίτη μέρα που δεν μπορώ να δω TV.
Άλλη διαφορετική αντιμετώπιση;;

Τρώει αρκετά σκαλώματα ιδίως μετά από καιρό αχρησιας. Δεν κανεις κάτι λάθος, αλλά με τι συνδέεις τον αποκωδικοποιητή με το Router;

Για να το αναφέρεις, φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει. Μιλάμε για το καινούργιο έτσι, τον μαύρο το box.
Βγάζει σφάλμα SA005 (η ενεργοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από το ρεύμα και δοκιμάστε αργότερα).

Τρώει αρκετά σκαλώματα ιδίως μετά από καιρό αχρησιας. Δεν κανεις κάτι λάθος, αλλά με τι συνδέεις τον αποκωδικοποιητή με το Router;

Βγάζει σφάλμα SA005 (η ενεργοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από το ρεύμα και δοκιμάστε αργότερα).
Good to know.

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε η Vodafone να το έχει αφήσει να έχει πρόσβαση στο Internet για να παίζει YouTube κλπ - αφού είναι πληρωμένο από τον εκάστοτε συνδρομητή - αλλά για κάποιο δικό τους λόγο το μπλοκάρουν.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να μεταφερθεί το box σε άλλο σπίτι ;
Δηλαδή αν μπορώ να το μεταφέρω όποτε θέλω και στο εξοχικό μου ;

Nαι μπορει. Εγω αυτο εχω κάνει. Ισως χρειαστει να του ορισεις ομως για να παιξει στατικες τοπικες διευθυνσεις, dns κτλ..

Αυριο εχω να επιλεξω μεταξυ Nova 100 full pack στα 47 ευρω και Voda 50 full στα 40 ευρω. Τι θα κανατε στην θεση μου; με την λογικη οτι θα θα παραμεινουν τα sports παντα

Αυριο εχω να επιλεξω μεταξυ Nova 100 full pack στα 47 ευρω και Voda 50 full στα 40 ευρω. Τι θα κανατε στην θεση μου; με την λογικη οτι θα θα παραμεινουν τα sports παντα

Εγώ θα επέλεγα NOVA 50 full pack στα 37 και θα μοιραζόμουν ένα Cosmote full στα 20 ευρώ με ...τη γυναίκα μου. Η μια τηλεόραση θα έπαιζε δορυφορικό αγώνες και η γυναίκα από το app να βλέπει τα δικά της..

Θα πέσει και άλλο η τιμή στο 100αρι τους επόμενους μήνες. Ίσως στο προσφέρουν αργότερα με ένα 5ευρο..

Δεν δινουν λεει 50αρα...μονο 100αρα.
Θα επελεγα με κλειστα ματια το Vodafone αλλα ο φοβος μου ειναι τα sports. Τιποτα αλλο