Hellraiser
Senior Member
Και η εφαρμογη ειναι πραγματικο σκουπιδι...θα επρεπε να ντρεπονται ολοκληρος κολοσσος εταιρεια να εχει τετοια εφαρμογη.Της Wind ειναι ετη φωτος μπροστα....
Σε σμαρτ τβ του 19 εγω ρύθμισα το universal remote εβαλα το vodafone tv και πιάνειΠαιδιά έχει καταφέρει κανείς να ελέγχει το box από το remote της samsung, όπως γίνεται με το αντίστοιχο της cosmote?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω ιδεα πβς γίνεταιΣε σμαρτ τβ του 19 εγω ρύθμισα το universal remote εβαλα το vodafone tv και πιάνει
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Πατας το home πατάς παρατεταμένα πανω σου βγάζει την επιλογή universal remote κανεις το setup και γράφεις στην αναζήτηση vodafone tv γιατι βγαζει hellas online ενω αν το αναζητήσεις θα στο βγάλειΔεν εχω ιδεα πβς γίνεται.
Στο cosmote ηταν απιθανα εύκολο, το αναγνωρισε αμεσως και εκανε το setting μόνο του
Ευχαριστώ πολύ, απλό ητανΠατας το home πατάς παρατεταμένα πανω σου βγάζει την επιλογή universal remote κανεις το setup και γράφεις στην αναζήτηση vodafone tv γιατι βγαζει hellas online ενω αν το αναζητήσεις θα στο βγάλει
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Τον πληρώνεις στον λογαριασμό, και στο τέλος σου μένει ένα άχρηστο box..Ερώτηση... Ο εξοπλισμός σου ανήκει ή είναι χρησηδανειο όπως η cosmote;
2.50 Χ 24 μήνες. Έτσι μου το έδωσαν εμένα.Ερώτηση... Ο εξοπλισμός σου ανήκει ή είναι χρησηδανειο όπως η cosmote;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει δεν είναι και τελείως άχρηστο (για όσους δεν έχουν Smart TV). Αν μετά τη λήξη του συμβολαίου δεν θέλουν να συνεχίσουν με το Vodafone TV, τους μένει ένα box που παίζει Netflix, Amazon & YouTube (ειδικά το τελευταίο το χρησιμοποιώ συνέχεια).Τον πληρώνεις στον λογαριασμό, και στο τέλος σου μένει ένα άχρηστο box..
Βγάζει σφάλμα SA005 (η ενεργοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από το ρεύμα και δοκιμάστε αργότερα).Για να το αναφέρεις, φαντάζομαι το έχεις δοκιμάσει. Μιλάμε για το καινούργιο έτσι, τον μαύρο το box.
Good to know.Τρώει αρκετά σκαλώματα ιδίως μετά από καιρό αχρησιας. Δεν κανεις κάτι λάθος, αλλά με τι συνδέεις τον αποκωδικοποιητή με το Router;
Βγάζει σφάλμα SA005 (η ενεργοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη, βγάλτε τον αποκωδικοποιητή από το ρεύμα και δοκιμάστε αργότερα).
Αυριο εχω να επιλεξω μεταξυ Nova 100 full pack στα 47 ευρω και Voda 50 full στα 40 ευρω. Τι θα κανατε στην θεση μου; με την λογικη οτι θα θα παραμεινουν τα sports παντα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.