Vodafone TV

Φιλε tsarm καλησπερα, οχι βεβαια ο καθε συνδρομητης κινητης αλλα να εχεις vodafone tv σπιτι σου με αποκωδικοποιητη! Μετα αιτεισαι τηλεφωνικα τους κωδικους προσβασης για vodafone tv στο κινητο/ταμπλετ και σου τους στελνουν! Γιατι να εχει χρεωση;
Δε θυμαμαι ποσες συσκευες μπορεις να συνδεσεις,νομιζω 2..
Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα παιζει η εφαρμογη σε smart tv με android..πιστευω πως δεν θα γινεται,ας το δοκιμασει καποιος να μας πει!

Θα το δώσουν σε λίγο καιρό στην wind vision, οπότε μετά λογικά θα το δώσουν και εδώ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει και η vodafone. Και το πιο κουφό είναι οι συνδρομητές vodafone και wind θα καταλήξουν να έχουν περισσότερες "ευκολίες" στη πρόσβαση στα novasports από ότι οι συνδρομητές nova.

Φιλε tsarm καλησπερα, οχι βεβαια ο καθε συνδρομητης κινητης αλλα να εχεις vodafone tv σπιτι σου με αποκωδικοποιητη! Μετα αιτεισαι τηλεφωνικα τους κωδικους προσβασης για vodafone tv στο κινητο/ταμπλετ και σου τους στελνουν! Γιατι να εχει χρεωση;
Δε θυμαμαι ποσες συσκευες μπορεις να συνδεσεις,νομιζω 2..
Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα παιζει η εφαρμογη σε smart tv με android..πιστευω πως δεν θα γινεται,ας το δοκιμασει καποιος να μας πει!
Έχεις απόλυτα δίκιο. Απλά δεν είχα καταλάβει ότι ΗΔΗ είχες Vodafone tv με αποκωδικοποιητή !
Καλές τηλεθεάσεις.

Καλησπέρα,
μετά απο 8 χρόνια στην forthnet και μετά από φορητότητα ήρθα και εγώ στην vodafone. Αποδέχτηκα την γνωστή προσφορά με 23,60. Η ερώτηση είναι η εξής: μετά απο πόσες μέρες και αφού εχουν ενεργοποιηθεί τηλέφωνο και internet, σου στέλνουν τον αποκωδικοποιητή από την vodafone;

Έκανε αίτηση ο πατέρας μου στο Vodafone 3 play Sports+ και θα του φέρουν τον αποκωδικοποιητή από βδομάδα. Προς το παρόν, έχει το router με 24 internet.
Του ήρθαν με μήνυμα στο κινητό οι κωδικοί για το vodafone tv app και έκανα εγκατάσταση σε android tablet.
Σε VDSL 50 παίζει πολύ καλά, όλα τα ελεύθερα κανάλια, όλα που προσφέρει δηλαδή η vodafone πλην των novasport (τα οποία υποτίθεται θα τα βλέπει μέσω αποκωδικοποιητή).
Από το λίγο που έψαξα μέσω vodafone δεν προσφέρονται τα novacinema (ούτε στο tablet, ούτε μέσω αποκωδικοποιητή).
Αν έχω νεότερα, θα ενημερώσω. Κάπου 24 για 2 χρόνια πήρε 3 play με internet 24 χωρίς διεθνείς κλήσεις.

Ξερει κανεις αν στο Entertainment + Sports πακετο περιεχονται ολα τα NovaSports καναλια? Ποια η διαφορα του εντελει με το Full? Τα παιδικα? Τι αλλο?
Ευχαριστω

Λοιπόν μετά από καμία 10άρια ημέρες με την υπηρεσία στην γνωστή προσφορά των 23.60 εχω να πω ότι σε αυτή την τιμή είναι μια πολύ τίμια προσφορά.
Οκ η ποιότητα εικόνας δεν είναι super,το on demand δεν σκιζει αλλά έχεις ποικίλια παιδικών και κάποιων ντοκιμαντέρ για οποιον ενδιαφερεται.. Συν το eurosport. Discovery που δεν εχει η cosmote tv. Αν προσθέσω και τα 25 της cosmote tv με 48 ευρώ εχω τα πάντα όταν άλλοι σε αυτη την τιμή έχουν μονο μια πλατφόρμα.
Αν υπολογίσω και τα 7 ευρώ έκπτωση στό κινητο είμαι super ευχαριστημένος.
Το ρούτερ αφού κατεβάσαμε το snr στο 6 κλειδώνει στα 10 mbs ( τόσο δίνει η περιοχή γενικά) και το ολυμπιακός αέκ όπως και 2 ματς Ευρωλίγκα τα είδα απροβλημάτιστα

Οκ, stama, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Την προσφορά πώς την πήρες;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου έκαναν προσφορά τηλεφωνική από τα κεντρικά για φορητότητα από forthnet.
Πριν από 15 ημέρες πάντως την έδιναν και στα καταστήματα για φορητότητα από forthnet

... Αν προσθέσω και τα 25 της cosmote tv με 48 ευρώ εχω τα πάντα όταν άλλοι σε αυτη την τιμή έχουν μονο μια πλατφόρμα...
Σωστό, αν και τα cinema κανάλια της Cosmote υπολείπονται σε επιλογές από αυτά της Nova.

Σωστό, αν και τα cinema κανάλια της Cosmote υπολείπονται σε επιλογές από αυτά της Nova.

Σωστό αλλα αφενός δεν προλαβάινω να βλέπω πολλες ταινίες, αφετέρου υπάρχουν πολλές επιλογές για να δεις ταινίες.

Στην τιμή που τα έχω είμαι σουπερ ευχαριστημένος.

Για να καταλάβεις στα 48 μου έδινε η nova το full pack και με την αίτηση διακοπής στα 37 το sports, το οποίο σημαίνει 14 ευρώ πάνω συν τα 7 ευρώ στο κινητό είμαι κερδισμένος 21 ευρώ τον μήνα

Λοιπόν μετά από καμία 10άρια ημέρες με την υπηρεσία στην γνωστή προσφορά των 23.60 εχω να πω ότι σε αυτή την τιμή είναι μια πολύ τίμια προσφορά.
Οκ η ποιότητα εικόνας δεν είναι super,το on demand δεν σκιζει αλλά έχεις ποικίλια παιδικών και κάποιων ντοκιμαντέρ για οποιον ενδιαφερεται.. Συν το eurosport. Discovery που δεν εχει η cosmote tv. Αν προσθέσω και τα 25 της cosmote tv με 48 ευρώ εχω τα πάντα όταν άλλοι σε αυτη την τιμή έχουν μονο μια πλατφόρμα.
Αν υπολογίσω και τα 7 ευρώ έκπτωση στό κινητο είμαι super ευχαριστημένος.
Το ρούτερ αφού κατεβάσαμε το snr στο 6 κλειδώνει στα 10 mbs ( τόσο δίνει η περιοχή γενικά) και το ολυμπιακός αέκ όπως και 2 ματς Ευρωλίγκα τα είδα απροβλημάτιστα

Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι; Το Internet είναι οκ όταν έχεις ανοιχτο το Vodafone tv ή κολλάει; Όταν λες δεν είναι καλή η ποιότητα εικόνας...Εννοείς την ανάλυση ή ότι κάνει σπασίματα; Το on demand δεν σκίζει... Τι εννοείς; Δεν έχει καλό περιεχόμενο ή κάτι άλλο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι; Το Internet είναι οκ όταν έχεις ανοιχτο το Vodafone tv ή κολλάει; Όταν λες δεν είναι καλή η ποιότητα εικόνας...Εννοείς την ανάλυση ή ότι κάνει σπασίματα; Το on demand δεν σκίζει... Τι εννοείς; Δεν έχει καλό περιεχόμενο ή κάτι άλλο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To internet οταν ειναι ανοικτο το vodafone tv στα nova sports εχει διαθέσιμα γυρω στα 3 mbs συμφωνα με το speedtest.
Για σερφάρισμα σε κανα 2 συσκευές είναι οκ, δεν μου έχει κολλήσει.
Τωρα αν θες να παίξεις και on line παιχνιδια ταυτόχρονα μαλλον θα έχεις θέμα.

Η εικόνα σε εμένα στους αγώνες που είπα δεν έχει σπασίματα αλλά η ποιότητα της υστερει της δορυφορικής.
Το οn demad το κρινω ως περιεχόμενο καθώς δεν θα βρεις πολλές ταινίες πρώτης προβολής, συν οτι θες 3,80 για να την δεις σε hd

Γενικά ειναι όπως τα είπα.
Στην τιμη που το πήρα για 2 χρόνια είναι μια χαρά.

Σε 2 χρόνια βλέπουμε τι βάση συνδρομητών θα έχουν, τι βελτιώσεις και τι τιμή. Πάντως κανουν προσπάθειες αναβάθμισης της υπηρεσίας οπως το replay tv τη δυνατοτητα εγγραφής προγράμματος και τη θέαση από κινητό ή tablet (πλην των nova-προς το παρόν ελπίζω)

Καλησπέρα το Vodafone tv που είναι σε τάμπλετ γνωρίζει κάποιος πως θα το ενεργοποιήσω;
Και αν μπορεί να μπει σε mi box ?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παιδια η υπηρεσια ειναι πολυ τιμια σε σχεση με την τιμη της! Εγω παντως με 24αρα συνδεση ( 12.1) πραγματικη κατεβαζω torrent με 11 mps και δεν εχει κολλησει ποτε!!
Οσον αφορα την ondemand υπηρεσια οι αξιολογες ταινιες ειναι με πληρωμη αλλα εχει πολυ καλες σειρες που αν δεν τις εχεις δει μονο κ μονο γιαυτο αξιζει!!Προσωπικη αποψη παντα..

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα το Vodafone tv που είναι σε τάμπλετ γνωρίζει κάποιος πως θα το ενεργοποιήσω;
Και αν μπορεί να μπει σε mi box ?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Eμένα μου εστειλαν κωδικους πριν καν μου στειλουν το αποκωδικοποιητή.
Αν εισαι συνδρομητής μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μέσα σε λίγα λεπτά θα στους στείλουν

Για την δεύτερη ερώτηση δεν ξερω. Υποθέτω πως οχι αλλά ρωτα τους ίδιους καλυτερα

Οκ.
Ευχαριστώ.
Αν κάποιος γνωρίζει αν παίζει σε mi box ας μου απαντήσει παρακαλώ.
Ευχαριστώ

Και σε μας έστειλαν τους κωδικούς του vodafone tv app με μήνυμα στο κινητό, πριν στείλουν τον αποκωδικοποιητή.

To internet οταν ειναι ανοικτο το vodafone tv στα nova sports εχει διαθέσιμα γυρω στα 3 mbs συμφωνα με το speedtest.
Για σερφάρισμα σε κανα 2 συσκευές είναι οκ, δεν μου έχει κολλήσει.
Τωρα αν θες να παίξεις και on line παιχνιδια ταυτόχρονα μαλλον θα έχεις θέμα.

Η εικόνα σε εμένα στους αγώνες που είπα δεν έχει σπασίματα αλλά η ποιότητα της υστερει της δορυφορικής.
Το οn demad το κρινω ως περιεχόμενο καθώς δεν θα βρεις πολλές ταινίες πρώτης προβολής, συν οτι θες 3,80 για να την δεις σε hd

Γενικά ειναι όπως τα είπα.
Στην τιμη που το πήρα για 2 χρόνια είναι μια χαρά.

Σε 2 χρόνια βλέπουμε τι βάση συνδρομητών θα έχουν, τι βελτιώσεις και τι τιμή. Πάντως κανουν προσπάθειες αναβάθμισης της υπηρεσίας οπως το replay tv τη δυνατοτητα εγγραφής προγράμματος και τη θέαση από κινητό ή tablet (πλην των nova-προς το παρόν ελπίζω)
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πριν είχες nova; Αν ναι, η ταχύτητα του Internet είναι στα ίδια επίπεδα;
Παιδια η υπηρεσια ειναι πολυ τιμια σε σχεση με την τιμη της! Εγω παντως με 24αρα συνδεση ( 12.1) πραγματικη κατεβαζω torrent με 11 mps και δεν εχει κολλησει ποτε!!
Οσον αφορα την ondemand υπηρεσια οι αξιολογες ταινιες ειναι με πληρωμη αλλα εχει πολυ καλες σειρες που αν δεν τις εχεις δει μονο κ μονο γιαυτο αξιζει!!Προσωπικη αποψη παντα..

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοείς ότι κατεβαζεις torrent και ταυτόχρονα παρακολουθεις vodafon tv χωρίς κολλήματα;
Και σε μας έστειλαν τους κωδικούς του vodafone tv app με μήνυμα στο κινητό, πριν στείλουν τον αποκωδικοποιητή.
Δοκίμασε κάνεις να το τρέξει σε tv box; Έχει κάποιους περιορισμούς η ανάπαραγωγη σε άλλες συσκευές;

Sent from my iPad using Tapatalk