Vodafone TV

georho32

Senior Member
2 January 2012
620
Πώς γίνετε να υπάρχει η υπηρεσία σε κάποια περιοχή;τι πρέπει να υπάρχει για παίξει; vdsl;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,625
Ξερει κανεις αν στο Entertainment + Sports πακετο περιεχονται ολα τα NovaSports καναλια? Ποια η διαφορα του εντελει με το Full? Τα παιδικα? Τι αλλο?
Ευχαριστω
Δεν εχει κανεις το Entertainment + Sports πακετο?

georho32

Senior Member
2 January 2012
620
Πάντως σε εμένα .

Πάντως σε εμένα με 24 άρα και δεν.....αλλά δεν έχω ούτε vdsl.

soch

Supreme Member
29 March 2010
3,075
Δεν εχει κανεις το Entertainment + Sports πακετο?

Ο πατέρας μου πήρε το full πακέτο, που το ονομάζουν sports+. Έχει όλα τα sport κανάλια της Nova και κανένα από τα Cinema.
Το πακέτο entertainment συμπεριλαμβάνει τα on demand με free και πληρωμένες ταινίες.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,625
Ο πατέρας μου πήρε το full πακέτο, που το ονομάζουν sports+. Έχει όλα τα sport κανάλια της Nova και κανένα από τα Cinema.
Το πακέτο entertainment συμπεριλαμβάνει τα on demand με free και πληρωμένες ταινίες.
Το Full ή αλλιως Sport+ το ξερω οτι εχει ολα τα NovaSports. Το θεμα μου ειναι τι γινεται με το Enterainment + Sports καθως ολα τα υπολοιπα δε μου χρειαζονται. Παιδικα & Documentaries εχω απο το Netflix και Cosmote TV αρα μονο τα αθλητικα με ενδιαφερουν. Το θεμα μου ειναι μηπως και δινει μονο τα 1 & 2 ας πουμε αντι για ολα τα NovaSports.
Thanx για την απαντηση ;-)

Peter Helmis

New member
28 June 2006
91
Καλησπέρα. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω nova full pack με vdsl στα 50. Ταινίες δεν με ενδιαφέρουν και τόσο γιατί υπάρχει συνδρομή netflix στην οικογένεια. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αναβάθμιση, με χρήση αυτής της προσφοράς, σε 50 vdsl και με τι κόστος ; Από την vodafone επιφυλαχτηκαν να μου απαντήσουν.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,693
Για όσους έχουν χρόνια Vodafone, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρει κάποια προσφορά για την Vodafone TV;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eddie747osfp

New member
27 August 2014
4
{Για όσους έχουν χρόνια Vodafone, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρει κάποια προσφορά για την Vodafone TV;;; }

Το μόνο νούμερο που ξέρω είναι το 13830. Πάρτους και πές τους να σε συνδέσουν με το τμήμα πωλήσεων. Λογικά θα έχουν και κάποια προσφορά να σου κάνουν....

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Για όσους έχουν χρόνια Vodafone, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρει κάποια προσφορά για την Vodafone TV;;;

Δεν έχω χρόνια Vodafone. Για την ακρίβεια, θα έχω από τον άλλο μήνα.
Εγώ πήρα εδώ 2106702610

peregrin

New member
26 October 2018
6
Απάντηση: Re: Vodafone TV

Καλησπέρα σε όλους,

παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ με το νέο αποκωδικοποιητή να βγάλω κάποια κανάλια να μην τα εμφανίζει καθόλου όταν κάνω ζαπινγκ, γιατί δεν μπορώ να το βρώ. Έχει μόνο να ενεργοποιήσω το γονικό έλεγχο αλλά πάλι τα εμφανίζει με μαύρη οθόνη. Με τον παλιό αποκωδικοποιητή γινόταν. Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται στο νέο αποκωδικοποιητή, ίσως σε μεταγενέστερη αναβάθμισή του αλλά μου ακούγεται λίγο κουλό να το είχε ο παλιός και να μην το υποστηρίζει ο νέος

Φαντάζομαι για ταξινόμηση ούτε λόγος, όυτε η cosmote tv δεν το έχει...

Επίσης, κανά manual βρήκε κανείς γιατί στο site υπάρχει μόνο για τον παλιό αποκωδικοποιητή...

Κατά τα άλλα, από ποιότητα εικόνας είμαι γενικά ευχαριστημένος, κ παράλληλα λειτουργεί ένας υπολογιστής κ δύο κινητά συνδεδεμένα στο Internet.

themispower

Established Member
31 May 2011
149
Δεν εχει αγαπημενα ο νεος αποκωδικοποιητης; τα βαζεις εκει αυτα που θες κ τελος!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsarm

Senior Member
19 September 2011
380

Δυστυχώς ΔΕΝ έχουν πρόθεση μέχρι τώρα να κάνουν προσφορές σε συνδρομητές κινητής. Επικοινωνήστε όλοι όσοι έχετε χρόνια vodafone κινητή και ζητηστε ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε την υπηρεσία με τιμή τιμοκαταλόγου.
Εάν αλλάξουν τακτική και κάνουν τιμολογιακή πολιτική ελκυστική για τους συνδρομητές κινητής θα εκτοξευθεί η υπηρεσία.
Vodafone ακούς???

peregrin

New member
26 October 2018
6
Απάντηση: Re: Vodafone TV

Δεν εχει αγαπημενα ο νεος αποκωδικοποιητης; τα βαζεις εκει αυτα που θες κ τελος!!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά, όσο κ αν το έψαξα με τα αγαπημένα, δεν κατάφερα να βάλω κανάλια, μόνο ταινίες και εκπομπές