Δεν εχει κανεις το Entertainment + Sports πακετο?Ξερει κανεις αν στο Entertainment + Sports πακετο περιεχονται ολα τα NovaSports καναλια? Ποια η διαφορα του εντελει με το Full? Τα παιδικα? Τι αλλο?
Ευχαριστω
Πάντως σε εμένα .Μπα, τη διαθέτουν και με ADSL 24
Πάντως σε εμένα με 24 άρα και δεν.....αλλά δεν έχω ούτε vdsl.Πάντως σε εμένα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει κανεις το Entertainment + Sports πακετο?
Το Full ή αλλιως Sport+ το ξερω οτι εχει ολα τα NovaSports. Το θεμα μου ειναι τι γινεται με το Enterainment + Sports καθως ολα τα υπολοιπα δε μου χρειαζονται. Παιδικα & Documentaries εχω απο το Netflix και Cosmote TV αρα μονο τα αθλητικα με ενδιαφερουν. Το θεμα μου ειναι μηπως και δινει μονο τα 1 & 2 ας πουμε αντι για ολα τα NovaSports.Ο πατέρας μου πήρε το full πακέτο, που το ονομάζουν sports+. Έχει όλα τα sport κανάλια της Nova και κανένα από τα Cinema.
Το πακέτο entertainment συμπεριλαμβάνει τα on demand με free και πληρωμένες ταινίες.
Vodafone rtiple play με nova full pack στα 26.50.Ισχύει;
Δεν έχω χρόνια Vodafone. Για την ακρίβεια, θα έχω από τον άλλο μήνα.Για όσους έχουν χρόνια Vodafone, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρει κάποια προσφορά για την Vodafone TV;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς ΔΕΝ έχουν πρόθεση μέχρι τώρα να κάνουν προσφορές σε συνδρομητές κινητής. Επικοινωνήστε όλοι όσοι έχετε χρόνια vodafone κινητή και ζητηστε ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Δεν είναι δυνατόν να παίρνουμε την υπηρεσία με τιμή τιμοκαταλόγου.Για όσους έχουν χρόνια Vodafone, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για να πάρει κάποια προσφορά για την Vodafone TV;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει αγαπημενα ο νεος αποκωδικοποιητης; τα βαζεις εκει αυτα που θες κ τελος!!
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk