Vodafone TV

Καλησπέρα ξέρετε πως λέγεται το μοντέλο του νέου αποκωδικοποιητή που δίνουν ; Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει γίνει από κάποιο site ή περιοδικό, παρουσίαση της υπηρεσίας;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι λίγο ντροπαλοί στη Vodafone σχετικά με το νέο δέκτη. Δεν τον πολυπαρουσιάζουν ούτε τον δίνουν στα media. Να φανταστείς οτι δεν τον είχαν ουτε στην επίσημη παρουσίαση του VODAFONE TV για τους εκπροσώπους του τύπου.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Α καλά ούτε εκεί καλά τι ντρέπονται μην τους κλεψουν την ιδέα οι ανταγωνιστές ;
Είναι λίγο ντροπαλοί στη Vodafone σχετικά με το νέο δέκτη. Δεν τον πολυπαρουσιάζουν ούτε τον δίνουν στα media. Να φανταστείς οτι δεν τον είχαν ουτε στην επίσημη παρουσίαση του VODAFONE TV για τους εκπροσώπους του τύπου.

Καλησπέρα κάποιος που έχει παραλάβει τον νέο αποκωδικοποιητή ξέρει πως λέγεται το μοντέλο ; Ευχαριστώ

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι κακόγουστο αστείο.

Είμαι συνδρομητής της vodafone tv 2 χρόνια τώρα.

Έκανα ανανέωση.

Μου στείλαν και κωδικούς και στο τηλ. παρακολουθώ κανονικά.

Μου στείλανε και καινούριο αποκωδικοποιητή και όταν τον συνδέω μου βγάζει μήνυμα λάθους ότι η υπηρεσία είναι σε διαδικασία ενεργοποίησης!

Ποια ενεργοποίηση? Αφού είμαι ήδη συνδρομητής και όπως είπα στο κινητό βλέπω κανονικά!

Παίρνω τεχνική υποστήριξη και ο χρόνος αναμονής που δίνει, είναι άνω των 55 λεπτών!!!!

Το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκω και email για να τους στείλω εκεί το θέμα.

Οπότε η μόνη επιλογή που σου μένει είναι το τηλεφώνημα με την αναμονή των 55 λεπτών

Απλά απαράδεκτοι!

Εγώ δεν είχα φίλε μου ποτέ πρόβλημα με το τηλέφωνο.Είμαι χρόνια συνδρομητής , έχουνε κάνει πολλά χαζά αλλά στο θέμα επικοινωνίας δεν είχα πρόβλημα.Τελευταία φορά που πήρα τηλέφωνο απάντησα στο μήνυμα να με πάρουνε στο δικό μου τηλέφωνο και σε 12 λεπτά με είχανε πάρει!Δε ξέρω ίσως να έχουνε πιο πολύ δουλειά τώρα αλλά δοκίμασε να αφήσεις μήνυμα να σε πάρουνε αυτοί πίσω!

Ήθελα να σε ρωτήσω, είχες το παλιό αποκωδικοποιητή και ζήτησες καινούργιο η τελείωσε κάποια σύμβαση που είχες και απαίτησες καινούργιο?

Σήμερα όσες φορές πήρα η αναμονή ήταν 55+ λεπτά.

Τελικά κατάφερα να μιλήσω. Ζητήσανε serial numbers κ.λπ. του αποκωδικοποιητή, κάνανε και ένα reset στο ρουτερ και στο τέλος μου είπανε θα το δούνε και θα με πάρουν σε 1-2 ημέρες.

Εγώ είχα vodafone tv τα τελευταία χρόνια.

Χτες με πήρανε τηλ. για να ανανεώσω το συμβόλαιο γιατί έληγε.

Το ανανέωσα λοιπόν. Τους ρώτησα για 3 κανάλια που δεν έπιανα: IDX, discovery science και animal planet.

Μου είπαν ότι θα τα έχω δωρεάν και αυτά αλλά θα πρέπει να μου στείλουν καινούριο αποκωδικοποιητή.

Τον στείλανε σήμερα και τα υπόλοιπα τα ξέρεις.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι κακόγουστο αστείο.

Είμαι συνδρομητής της vodafone tv 2 χρόνια τώρα.

Έκανα ανανέωση.

Μου στείλαν και κωδικούς και στο τηλ. παρακολουθώ κανονικά.

Μου στείλανε και καινούριο αποκωδικοποιητή και όταν τον συνδέω μου βγάζει μήνυμα λάθους ότι η υπηρεσία είναι σε διαδικασία ενεργοποίησης!

Ποια ενεργοποίηση? Αφού είμαι ήδη συνδρομητής και όπως είπα στο κινητό βλέπω κανονικά!

Παίρνω τεχνική υποστήριξη και ο χρόνος αναμονής που δίνει, είναι άνω των 55 λεπτών!!!!

Το χειρότερο είναι ότι δεν βρίσκω και email για να τους στείλω εκεί το θέμα.

Οπότε η μόνη επιλογή που σου μένει είναι το τηλεφώνημα με την αναμονή των 55 λεπτών

Απλά απαράδεκτοι!

Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Η τεχνική υποστήριξη της VODAFONE απλά δεν υπάρχει!!!
Νέος συνδρομητής, παρέλαβα τον εξοπλισμό μετά από μία εβδομάδα, κόλλησε κατ´ευθείαν, προσπαθούσα με τις ώρες να βγάλω γραμμή και τους πέτυχα μετά τα μεσάνυχτα. Το πρόβλημα το λύσανε μετά από 7 ημέρες.
Απλά απαράδεκτοι!!!
Ήδη έστειλα αίτημα φορητότητας ξανά στην NOVA.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Καλησπέρα κάποιος που έχει παραλάβει τον νέο αποκωδικοποιητή ξέρει πως λέγεται το μοντέλο ; Ευχαριστώ

Είναι της Sagemcom και είναι Linux.

Nα πω ότι το πρόβλημα λύθηκε από την vodafone.

Tώρα όσον αφορά το set top box, είναι αυτό το μοντέλο: https://www.dday.it/redazione/21974/vodafone-tv-la-nostra-prova-promettente-ma-ancora-acerba

Η σελίδα είναι στα Ιταλικά αλλά με ένα google translate εύκολα μπορείτε να την μεταφράσετε.

"Για να επωφεληθείτε από την προσφορά Vodafone TV, χρειάζεστε το μικρό set top box που έχει προετοιμάσει η Vodafone από την Sagem με ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Opera. Ο δέκτης, εξοπλισμένος με τηλεχειριστήριο και εξωτερικό τροφοδοτικό, είναι απλός αλλά αρκετά κομψός, χωρίς οθόνη, αλλά μόνο μια λυχνία LED στο κάτω μέρος που δείχνει την κατάσταση. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε την κλασική υποδοχή κεραίας, μια παραδοσιακή θύρα δικτύου (αλλά υπάρχει και Wi-Fi), θύρα USB 3.0 και έξοδοι ήχου και βίντεο, αναλογική υποδοχή AV, μια έξοδο HDMI και την οπτική έξοδο spdif για ήχο bitstream 5.1. Η θύρα USB 3.0, όπως θα δούμε, δεν χρησιμοποιείται σήμερα, καθώς ο αποκωδικοποιητής δεν διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και αυτό είναι το πρώτο όριο."

" Αφήνοντας στην άκρη την ενότητα "σπίτι", για την οποία θα μιλήσουμε αργότερα, εξετάζουμε εν συντομία τις επιλογές των πιθανών διαμορφώσεων: ο set top box ανιχνεύει την τηλεόραση με την οποία είναι συνδεδεμένη και προσφέρει δυνατότητα εξόδου βίντεο 576p, 720p, 1080p και 4K. τελευταία επιλογή φυσικά μόνο με τηλεόραση Ultra HD.Το τηλεχειριστήριο που παρέχεται δεν είναι οπίσθιο (backlit εννοεί), ακόμα και αν στο τέλος τα πλήκτρα που θέλετε να απομνημονεύσετε είναι απλά επτά, όλα στα χέρια σας."

Πρώτα από όλα είναι ευχάριστο Χρήστο που λύθηκε τελικά το πρόβλημα σου και δεύτερον σε ευχαριστούμε για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την υπηρεσία και το setup της.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Μπράβο chrisssb για τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.:award: