Vodafone TV

Alex2351

New member
12 January 2019
1
Καλησπέρα έχω 3 ερωτήσεις:
1) Είναι δυνατή η λήψη σείρων/ταινιών και απο τον αποκωδικοποιητή ή μονο απο κινητά/tablet; (έχω αργή σύνδεση και δεν θέλω να κολλάει η εικόνα οταν βλέπω κάτι οπότε βολεύει το κατέβασμα)
2) Πόσο χώρο διαθέτει ο αποκωδιοποητής;
3) Μπορεί κάποιος να μου πει ποιές σειρές υπάρχουν στο nick+ αναλυτικά; Ρώτησα τη vodafone και μου είπαν μόνο κάποιες ενδεικτικά (είπαν "κ.α." στο τέλος) αλλά θέλω να μάθω πιο συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

arma

AVClub Addicted Member
4 January 2012
1,812
Καλημέρα στην παρέα, σε 24αρα γραμμή (είναι κάπου στα 16mbps) σου δίνουν Vodafone tv ; Παίζει σωστά; Σε τι τιμή μπορούμε να το πετύχουμε; Τώρα είμαι σε άλλη εταιρεία

Nomad 1

Senior Member
22 November 2013
404
Πειραιας
Παίζει μια προσφορά τώρα στα 32 και κάτι ψιλά το full pack. Δίνουν δωρεάν τον εξοπλισμό και τα τέλη. Εάν έχεις κινητό vodafone και θες να λαμβάνεις τον λογαριασμό ηλεκτρονικά έχεις επιπλέον έκπτωση. Εμένα ο λογαριασμός θα είναι στα 29,10 τελική τιμή.

arma

AVClub Addicted Member
4 January 2012
1,812
Παίζει μια προσφορά τώρα στα 32 και κάτι ψιλά το full pack. Δίνουν δωρεάν τον εξοπλισμό και τα τέλη. Εάν έχεις κινητό vodafone και θες να λαμβάνεις τον λογαριασμό ηλεκτρονικά έχεις επιπλέον έκπτωση. Εμένα ο λογαριασμός θα είναι στα 29,10 τελική τιμή.
Οκ φίλε,σ ευχαριστώ,
Χρόνια πολλά!

Nomad 1

Senior Member
22 November 2013
404
Πειραιας
Η Vodafone Ελλάδας και το Discovery Inc. ανακοινώνουν την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους, εξασφαλίζοντας τη διανομή των δημοφιλών τηλεοπτικών δικτύων Discovery Channel, Eurosport, TLC, Animal Planet, ID, Food Network, Travel Channel και Discovery Science, προς όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV στην Ελλάδα. περισσότερα εδω https://digitaltvinfo.gr/

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Οκ αυτο ειναι απιστευτο.
Νομιζα οτι πλεον δε γινονταν αυτα και δεν ειχα σκοπο να κανω κολπα αλλα τελικα θα ακυρωσω τη συμφωνια με τη Nova.
Οντας πελατης σταθερα της Hol & Voda πλεον για 100 και πλεον μηνες δεν ειχα σκοπο να κανω παιχνιδια για να παρω καλυτερη τιμη αλλα απο τη στιγμη που η Voda αρχικα δεν ενδιαφερθηκε να μου κανει καλη προσφορα και η προσφορα της Nova ηταν 5,5 ευρω το μηνα κατω προτιμησα τη Nova και υπεγραψα και νομιζα οτι τελειωσε εκει το θεμα.
Και με πηρε τηλ σημερα απο Voda να μου κανουν αντιπροσφορα. Η οποια αντιπροσφορα αν ηταν κοντα στα ιδια λεφτα δε θα το σκεφτομουν. Η προσφορα ομως ειναι στα 39,83 με vdsl 50 απεριορισα αστικα υπεραστικα και 360 σε κινητα (νομιζω και κλησεις εξωτερικου αλλα οκ δεν ειμαι σιγουρος) και Nova sports. Και επειδη ρωτησα ποτε θα ολοκληρωθει η διαδικασια για να ξερω να κοψω τη Nova δορυφορικη που εχω και πληρωνω καθε μηνα μου προσφερε το πρωτο παγιο δωρεαν χωρις καν να το ζητησω (ή εστω να το σκεφτω) !
Εχω μεινει αφωνος απο το περιθωριο που εχουν για να μην χασουν πελατη αν και ειμαι σιγουρος οτι με τετοια συμφωνια, μεσα μπαινουν. Τι να πω.

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Αν προλάβει η Nova και κάνει την ενεργοποίηση τότε δε θα μπορείς να κάνεις ακύρωση.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Χθες εστειλα την αιτηση υπογεγραμμενη, σημερα πηγε η αιτηση στην Voda και με πηραν και πηρα ηδη κι εκανα την ακυρωση η οποια ηταν εμπροθεσμη. ;-)

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Πάλι καλά που σε πήραν άμεσα γιατί μέσα σε 2 μέρες μπορεί να γίνει η μεταφορά.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Πάλι καλά που σε πήραν άμεσα γιατί μέσα σε 2 μέρες μπορεί να γίνει η μεταφορά.

Ναι το ξερω φιλε μου. Σημερα πηγε η αιτηση στην Voda και με πηρανε 10 λεπτα μετα που μου ηρθε το μνμ στο κινητο απο Nova!

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Παιδες, οσοι εχετε το tv box της Voda, ξερετε αν μπορει να χρησιμοποιηθει και ως Media player? Εχω ηδη ενα και θα ηθελα να μειωσω λιγο τις συνδεσεις στην tv οποτε αν μπορει να μπει κανα Kodi ή εστω vlc μια χαρα θα μου κατσει.
Σπανια το χρησιμοποιω μεν, μιας και με το plex στο NAS και την smart tv καλυπτω τα παντα σχεδον αλλα για τις σπανιες περιπτωσεις που το plex client δεν μπορει να παιξει ενα 4κ αρχειο , το παιζει το Kodi ή το vlc.

stenlibi

New member
9 January 2010
66
Έχω το καινούργιο tv box της Vodafone και δεν παίρνει ούτε kodi, ούτε vlc. Δεν είναι Android το λειτουργικό της Vodafone tv.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Έχω το καινούργιο tv box της Vodafone και δεν παίρνει ούτε kodi, ούτε vlc. Δεν είναι Android το λειτουργικό της Vodafone tv.

Αν εχω καταλαβει ειναι linux λειτουργικο (Opera OS? ) . Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το Opera OS αλλα φανταζομαι αν δεν ειναι κλειδωμενο μπορεις να βαλεις δικα σου app. Αρα λες οτι ειναι κλειδωμενο? Κι ελεγα να γλυτωσω μια συνδεση. Φτου.

stenlibi

New member
9 January 2010
66
Δεν έχω ιδέα τι είναι! Ξέρω ότι έχει μόνο το YouTube περασμένο και δεν υπάρχει ούτε app store, ούτε browser.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Δεν έχω ιδέα τι είναι! Ξέρω ότι έχει μόνο το YouTube περασμένο και δεν υπάρχει ούτε app store, ούτε browser.

Κοιτα, αν ειναι linux λογικο ειναι να μην εχει appstore. Αν εχει τροπο να βγεις σε command line ωστε να εγκαταστησεις κατι ολα παιζουν αλλα χλωμο το κοβω ετσι οπως τα λες.
Θα κανω υπομονη μεχρι να ερθει (αλλα ξερεις πως ειναι αυτα τωρα, οταν περιμενεις κατι καινουριο δεν παλευεται :p )

Nomad 1

Senior Member
22 November 2013
404
Πειραιας
Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το tvbox,τον σύνδεσα κανονικά και έκανε αναβάθμιση. Τώρα μου γράφει SA005 η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι σε εξέλιξη. Κάλεσα το 13830 το παλέψαμε περίπου 20 λεπτά αλλά τζίφος. Στο τέλος μου είπε ότι θέλει μια μέρα για να συνδεθεί και εάν έχω πρόβλημα να καλέσω αύριο. Μάλλον δεν ξεκινήσαμε καλά...

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Αυτο με το SA005 πολυ το βλεπω ως προβλημα για το συγκεκριμενο. Ελπιζω να ειναι Once off στην αρχη και να μην επανεμφανιζεται μετα.

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,624
Εμένα μου απάντησαν ότι είναι συστημικο πρόβλημα. Δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα ότι έχω vodafone tv!

Χεχεχε. Εκανα σημερα την αιτηση ουσιαστικα, και σημερα κιολας μου στειλανε κωδικο αποστολης του εξοπλισμου που παιζει και να παραλαβω αυριο αλλα μεχρι να ενημερωθει το συστημα θα φαω πολυ error :p