Vodafone TV

Μόλις έλαβα το παρακάτω sms.

ΛOΓΩ TEXNIKOY ΠPOBΛHMATOΣ THN KYPIAKH 10/2 ΣTHN YΠHPEΣIA VODAFONE TV ENΔEXETAI NA ANTIMETΩΠIΣATE ΘEMATA ΔIAΘEΣIMOTHTAΣ KAI ΠOIOTHTAΣ ΣTA KANAΛIA NOVASPORTS 1HD & NOVASPORTS 2HD. ZHTAME ΣYΓΓNΩMH ΓIA THN TAΛAIΠΩPIA KAI ΣAΣ KANOYME ΔΩPO TO ΠAΓIO THΣ YΠHPEΣIAΣ VODAFONE TV ΓIA TON EΠOMENO MHNA. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH

Μπορεί να χάσαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο αλλά τουλάχιστον παραδέχονται το πρόβλημα, ζητάνε συγγνώμη και αποζημιώνουν. Μπράβο τούς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα παιδες.
Εχει ενεργοποιηθει το Vodafone TV εδω και 3 μερες. Το εβαλα στο κινητο (δεν εχει ερθει ακομα το TV Box) και το δοκιμασα να δω πως παιζει. Οταν παιζει ολα καλα. Προχθες το βραδυ ομως οτι και να εκανα (εκανα μεχρι και reboot το κινητο) δεν επαιζε κι εβγαζε το παρακατω μνμ:
Σφαλμα. Λυπουμαστε υπηρξε ενα προβλημα κατα το συγχρονισμο της εφαρμογης (MG006)
Το ιδιο κανει και σημερα.
Και τις 2 φορες ημουν συνδεδεμενος μεσω του wifi στη συνδεση του σπιτιου (προσφατα ενεργοποιημενο Vodafone Triple play vdsl)
Ειναι συχνο φαινομενο αυτο?
Συμβαινει και στο tv box αυτο?
BTW δοκιμασα να κλεισω το wifi (δεδομενα εχω ιντερνετ αυτη τη στιγμη) και να συνδεθω με data και συνδεθηκε αμεσως. Μετα ενεργοποιησα το wifi και παλι και συνεχισε να παιζει. Εκλεισα ανοιξα το Vodafone tv app και συνεχισε να παιζει.
Τι στο καλο?

Καλησπέρα, μια ερωτησουλα,
Στο app υπάρχει δυνατότητα να παίζουν τα supersport? Στην τηλεόραση τα έχω κανονικά.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Καλησπέρα, μια ερωτησουλα,
Στο app υπάρχει δυνατότητα να παίζουν τα supersport? Στην τηλεόραση τα έχω κανονικά.

Nova sport κανάλια εννοώ

Σημερα παρελαβα το TV Box το εβαλα πανω και 1 λεπτο μετα επαιζε κιολας. Αρκετα γρηγορο θα ελεγα στις εναλλαγες των καναλιων. Ψαχνω να βρω τροπο να βαλω Favs ωστε να μην ψαχνω καναλια αλλα δεν το βλεπω πουθενα. Που θα παει θα το βρω

Απότι ειδα δεν εχει ουτε Netflix στα apps ουτε κατι αλλο εκτος απο YouTube. Μιλησα με Support πριν λιγο για αλλο θεμα και ρωτησα και γι'αυτο και ειπε στο μελλον θα προστεθει νετφλιξ (και ισως κι αλλα, αλλα δεν ηξερε), αλλα δεν εχει ιδεα ποτε και πως.
Νετφλιξ δε με νοιαζει μιας και το εχει η TV αλλα αν εχει κανενα Media player app (πχ VLC) παρτι θα κανω.

Btw χθες εκατσα για λιγο να δω κατι και προσεξα οτι στο MyTv εχει "Αγαπημενα Καναλια" αλλα δεν εχω βρει τροπο να κανω add ποια θελω. Υποθετω καποια στιγμη θα το προσθεσουν ως δυνατοτητα ε? Πολυ φτωχο σε δυνατοτητες παντως ρε γμτ. Εχει πολυ δουλεια ακομα το Software.

Δεν μπορείς να κάνεις λίστα με αγαπημένα κανάλια. Τουλάχιστον ακόμα. Άγνωστο πότε θα ενεργοποιηθεί.
Στον παλιό αποκωδικοποιητή (παλιά πλατφόρμα) γίνεται κανονικά.

Δεν μπορείς να κάνεις λίστα με αγαπημένα κανάλια. Τουλάχιστον ακόμα. Άγνωστο πότε θα ενεργοποιηθεί.
Στον παλιό αποκωδικοποιητή (παλιά πλατφόρμα) γίνεται κανονικά.
Ετσι ειναι! Εγω που χω τον παλιο αποκωδικοποιητη εχω κανει λιστα με αγαπημενα!! Αλλα περιεργο που δεν γινεται στον καινουριο...

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετσι ειναι! Εγω που χω τον παλιο αποκωδικοποιητη εχω κανει λιστα με αγαπημενα!! Αλλα περιεργο που δεν γινεται στον καινουριο...

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To software που εχουν ειναι ακομα πολυ φτωχο. Ουτε apps εχουν προσθεσει ουτε τπτ. Σιγααααα σιγα :-p

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Για όποιον ενδιαφέρεται στα 26,50 το Vodafone Triple Play 24mbps Full. Με απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις, 300 λεπτά ομιλίας προς κινητά Ελλάδος, 24mbps internet & Vodafone TV Full.
uqUESaE
35kj0vn.png

Ειμαι με τον παλιο αποκωδηκοποιητη,μηπως εχει κανενας προβλημα με τα καναλια?Εδω και λιγες μερες δεν μου παιζει κανενα ενω ιντερνετ εχω κανονικα.

Παίζει κανονικά. Τι μήνυμα σου βγάζει; Το τηλεοπτικό σήμα έχει χαθεί;

Καλησπερα,

Στο vodafone tv μπορεις να βαλεις otego και kodi; Τι λογισμικο ειναι;

ναι αυτο μου βγαζει
Έχεις κάνει reboot το router και μετά τον αποκωδικοποιητή; Το ondemand σου παίζει κανονικά;

Καλησπερα,

Στο vodafone tv μπορεις να βαλεις otego και kodi; Τι λογισμικο ειναι;

Δεν μπορείς να περάσεις τίποτα εσύ. Αν δεν κάνω λάθος είναι opera tv.