Λογικά θα πάνε όλα καλά. Πίστεψε με δεν θα σου λείψει καθόλου η nova ίσως λιγάκι για ταινίες. Βέβαια και στο on demand θα βρεις δωρεάν ταινία να περάσεις την ώρα. Αλλά στα ντοκιμαντέρ είναι χίλιες φορές καλύτερα από nova.Bravo φιλε μου. Σημερα παραλαμβανω εξοπλισμο. Ελπιζω εντος του μηνος να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια να διακοψω και νοβα να μην πληρωνω αδικα
Λογικά θα πάνε όλα καλά. Πίστεψε με δεν θα σου λείψει καθόλου η nova ίσως λιγάκι για ταινίες. Βέβαια και στο on demand θα βρεις δωρεάν ταινία να περάσεις την ώρα. Αλλά στα ντοκιμαντέρ είναι χίλιες φορές καλύτερα από nova.
Σύνδεσε το ρουτερ τεσταρουν την γραμμή για 72 ώρες και μετά θα σού στείλουν το tvbox.Τελικα μου στειλανε μονο το router και οχι το tv box οποτε δεν μπορω ακομα να κανω δοκιμες. Υπομονη
Ποιο ΖΤΕ σου έστειλαν? Το 267; voip telephony σωστά ;Εγώ έκανα έκανα νεα σύνδεση 3play adsl και μου έδωσαν ένα ZTE. Εάν σου έστειλαν νέο ρουτερ πρέπει να βάλεις το καινούργιο. Λογικά Τρίτη θα παραλάβεις το tvbox.
Καλημέρα. Μια ερώτηση. Άκουσα ότι μπορείς να έχεις vodafone tv και σε άλλο παροχο. Ο κουνιάδος μου έχει vodafone triple play. Εγώ έχω cosmote σε όλα. Μπορεί με τον αποκωδικοποιητή του να βλέπει vodafone tv στο σπίτι μου όταν έρχεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.