Vodafone TV

Bravo φιλε μου. Σημερα παραλαμβανω εξοπλισμο. Ελπιζω εντος του μηνος να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια να διακοψω και νοβα να μην πληρωνω αδικα

Να ρωτήσω βρε παιδιά...

Τελευταία (κανά μήνα) έχω παρατηρήσει ένα περίεργο φαινόμενο.

Εκεί που βλέπω ένα κανάλι, μετά από 10-15 λεπτά, κολλάει η εικόνα.
Αν αλλάξω κανάλι παίζει κανονικά. Για 10-15 λεπτά πάλι.

Αυτό δεν συμβαίνει με τα video on demand.

To έχει δει κανείς άλλος? τι συμβαίνει άραγε?

Bravo φιλε μου. Σημερα παραλαμβανω εξοπλισμο. Ελπιζω εντος του μηνος να εχει ολοκληρωθει η διαδικασια να διακοψω και νοβα να μην πληρωνω αδικα
Λογικά θα πάνε όλα καλά. Πίστεψε με δεν θα σου λείψει καθόλου η nova ίσως λιγάκι για ταινίες. Βέβαια και στο on demand θα βρεις δωρεάν ταινία να περάσεις την ώρα. Αλλά στα ντοκιμαντέρ είναι χίλιες φορές καλύτερα από nova.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Λογικά θα πάνε όλα καλά. Πίστεψε με δεν θα σου λείψει καθόλου η nova ίσως λιγάκι για ταινίες. Βέβαια και στο on demand θα βρεις δωρεάν ταινία να περάσεις την ώρα. Αλλά στα ντοκιμαντέρ είναι χίλιες φορές καλύτερα από nova.

Εχω και Cosmote TV και Netflix και αλλους τροπους αν χρειαστει. Nova για ταινιες και σειρες ποτε δεν ασχοληθηκα οποτε σιγουρα δε θα μου λειψει φιλε μου . Μονο τα Sports ηθελα και τα εχει μεσα η Voda οποτε ολα καλα. ;-)

Τελικα μου στειλανε μονο το router και οχι το tv box οποτε δεν μπορω ακομα να κανω δοκιμες. Υπομονη

Τελικα μου στειλανε μονο το router και οχι το tv box οποτε δεν μπορω ακομα να κανω δοκιμες. Υπομονη
Σύνδεσε το ρουτερ τεσταρουν την γραμμή για 72 ώρες και μετά θα σού στείλουν το tvbox.

Εχω συνδεδεμενο το ηδη υπαρχον ΖΤΕ της voda με vdsl (χρονια τωρα) οποτε οτι τεστ θελουν κανουν θα το κανουν κι ετσι. Αλλωστε τι τεστ να κανουν? αν πιανω vdsl? ηδη πιανω. Θα μου αλλαξουν ζευγος? γιατι να το κανουν αυτο? Απλα αναβαθμιση εκανα ουσιαστικα απο 2play σε 3play παντα με vdsl.
Εσυ ποιο router εχεις? ΖΤΕ ή Η300?

Εγώ έκανα έκανα νεα σύνδεση 3play adsl και μου έδωσαν ένα ZTE. Εάν σου έστειλαν νέο ρουτερ πρέπει να βάλεις το καινούργιο. Λογικά Τρίτη θα παραλάβεις το tvbox.

Εγώ έκανα έκανα νεα σύνδεση 3play adsl και μου έδωσαν ένα ZTE. Εάν σου έστειλαν νέο ρουτερ πρέπει να βάλεις το καινούργιο. Λογικά Τρίτη θα παραλάβεις το tvbox.
Ποιο ΖΤΕ σου έστειλαν? Το 267; voip telephony σωστά ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Άκουσα ότι μπορείς να έχεις vodafone tv και σε άλλο παροχο. Ο κουνιάδος μου έχει vodafone triple play. Εγώ έχω cosmote σε όλα. Μπορεί με τον αποκωδικοποιητή του να βλέπει vodafone tv στο σπίτι μου όταν έρχεται;

Καλημέρα. Μια ερώτηση. Άκουσα ότι μπορείς να έχεις vodafone tv και σε άλλο παροχο. Ο κουνιάδος μου έχει vodafone triple play. Εγώ έχω cosmote σε όλα. Μπορεί με τον αποκωδικοποιητή του να βλέπει vodafone tv στο σπίτι μου όταν έρχεται;

Xλωμό!

Άλλη ip.

Έχει όμως vodafone tv παντού με το κινητό και το tablet.

Μπορεί να κάνει mirroring από εκεί στην tv σου ίσως.

@Thanasis Triantafyllou επεσε μαυρο στο σπορτ 1 και 2 σε πολλους,αν οχι σε ολους.

@Babis Sougias,@chrisssb εφοσον προσφερεται ανεξαρτήτως παροχου λογικα θα λειτουργει ο αποκωδικοποιητης και αλλου αλλα οχι σιγουρα στα νοβα σπορτς

Η επίσημη ανακοίνωση της Vodafone στο Facebook
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ δημιουργήθηκε τεχνικό πρόβλημα, που επηρέασε κάποιους συνδρομητές μας, στη μετάδοση των καναλιών Novasports 1 & 2.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τις ενέργειες αποκατάστασης.

chrisssb δοκίμασα screen mirroring αλλά φυσικά δεν δείχνει εικόνα.
Papaki_papaki σε μένα που έχω cosmote triple play δε λειτουργεί. Μου βγάζει στην αρχή το σήμα της Vodafone αλλά μετά από 10 λεπτά δείχνει ένα Χ στο κέντρο.

Δοκιμασα μολις τωρα να βαλω το Vodafone TV στο κινητο αλλα ζηταει να κανει διαχειριση την κλησεων μου και να μπορει να πραγματοποιησει κλησεις κατι που δε δεχομαι αν δεν υπαρχει λογος απο ενα app για TV. Ξερει κανεις γιατι το ζηταει αυτο? Δεν εχει απαγορευτει αυτο πλεον αν δεν ειναι app για κλησεις?