Vodafone TV

Υπάρχει διαφορά στο on demand κομμάτι, ανάμεσα στο family και στο entertainment πακέτο ;;;Με ενδιαφέρει να έχω πλήρη πρόσβαση μόνο στο on demand κομμάτι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι,το on demand νομιζω ειναι ιδιο για ολους

Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Πάμε για το απλό...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Καλησπέρα σε όλους,

έχει κανείς ιδέα, πως μπορεί να παίξει το tv everywhere σε windows laptop; H εφαρμογή είναι μόνο για android/iphone από ότι λένε.

Λογικά θα υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου android emulator αλλά είμαι περίεργος αν το έχει πετύχει κανείς με άλλο τρόπο.
Δοκίμασα μέσω εφαρμογών τύπου splashtop κ άλλων streaming εφαρμογων αλλά δεν έδειχνε τίποτα.

Επίσης, μπορεί το stb να συνδεθεί σε laptop κ να παίξει μέσω windows?

Thanx

Με BlueStacks παίζει τέλεια.
Σε Mi Box S δυστυχώς δεν παίζει βγάζει ότι είναι Root, αν κάποιος έχει βρει λύση παρακαλώ να βοηθήσει !

Εχω διακόψει την συνδρομή μου με την vodafone και μου έμεινε ο καινούργιος αποκωδικοποιητής τους.
Υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να τον δουλέψω ως tv box ή είναι κλειδωμένος και δεν γίνεται τίποτα?

Στο Bluestacks δεν μου παίζει η εφαρμογή. Μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν λειτουργεί σε rooted /jailbroken συσκευή,

Any ideas?

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Καλησπερα παιδες. Προσπαθω να συνδεθω στο vodafone tv στο android κινητο αλλα δεν μπορω. Εβγαζε αρχικα error MG006. Εκανα clear data & cache και παω να συνδεθω. Οταν βαζω σωστο user αλλα λαθος pwd λεει σωστα αποτυχια ταυτοποιησης λαθος χρηστης ή κωδικος. Οταν τα βαζω σωστα και τα 2 βγαζει αποτυχια ταυτοποιησης ο χρηστης δεν υπαρχει! Ξερω οτι ειναι τα σωστα γιατι τα εχω στο chrome αποθηκευμενα και κανω κανονικα login στο vodafone.gr με αυτα τα στοιχεια. Εχει τυχει σε κανεναν?

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Τους πηρα τηλ αρκετές φορές αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έχω βαρεθεί και δεν το ψάχνω άλλο, θα ζήσω και χωρίς την εφαρμογή τους.(my Vodafone)

Edit: Λάθος κατάλαβα εσύ μιλάς για το Vodafone tv app. Αυτό έχει ξεχωριστούς κωδικούς που σου έρχονται με sms.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παίδες προσφορά full pack στα 26.50ευρώ για δυο χρόνια.

Αξίζει???

Τώρα έχω nova-forthnet 3play και πληρώνω περίπου 37.

Βασικά έχω και νετφλιξ.

τι λετε?

Αν παίζεις και Netflix δες και WIND VISION, έχουν προσφορά με 12 μήνες NETFLIX δώρο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Vodafone TV

Καλησπερα παιδες. Προσπαθω να συνδεθω στο vodafone tv στο android κινητο αλλα δεν μπορω. Εβγαζε αρχικα error MG006. Εκανα clear data & cache και παω να συνδεθω. Οταν βαζω σωστο user αλλα λαθος pwd λεει σωστα αποτυχια ταυτοποιησης λαθος χρηστης ή κωδικος. Οταν τα βαζω σωστα και τα 2 βγαζει αποτυχια ταυτοποιησης ο χρηστης δεν υπαρχει! Ξερω οτι ειναι τα σωστα γιατι τα εχω στο chrome αποθηκευμενα και κανω κανονικα login στο vodafone.gr με αυτα τα στοιχεια. Εχει τυχει σε κανεναν?
Με τους κωδικούς της τηλεόρασης μπαίνεις στο Vodafone.gr ; Αν όχι, τότε βάζεις λάθος κωδικούς. Αν ναι, τότε έχει θέμα η εφαρμογή.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Τους πηρα τηλ αρκετές φορές αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έχω βαρεθεί και δεν το ψάχνω άλλο, θα ζήσω και χωρίς την εφαρμογή τους.(my Vodafone)

Edit: Λάθος κατάλαβα εσύ μιλάς για το Vodafone tv app. Αυτό έχει ξεχωριστούς κωδικούς που σου έρχονται με sms.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις δικιο το ειχα ξεχασει. Τους βρηκα και μπηκα. Thnx φιλε μου.
Σημερα παντως και με το tv box στην tv ειχα προβλημα καθως δεν εβγαζε τα ondemand που ηθελα να δω αν εχει βγει το captain marvel . Δεν ξερω τι το επιασε αλλα δεν εδειχνε τπτ. Ολα τα καναλια παιζανε κανονικα ομως χωρις προβληματα ταχυτητας. Αλλωστε 50αρα εχω και δεν ειχα ποτε μεχρι τωρα θεματα.

Καλησπέρα κύριοι. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν το μποξακι της Vodafone έχει wifi η αν συνδέεται μόνο με ethernet?;

Καλησπέρα κύριοι. Θα μπορούσατε να μου πείτε αν το μποξακι της Vodafone έχει wifi η αν συνδέεται μόνο με ethernet?;

Μόνο με Ethernet. WiFi αν και το μποξακι το έχει, δεν παίζει. Πιθανό για το μέλλον.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ερώτηση για φίλη μου που τις έδωσαν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή vodafone ΤV για επιβράβευση ως συνεπείς στις πληρωμές προς την εταιρία για σύνδεση κινητού

Η φίλη μου έχει σύνδση internet στο σπίτι Cosmote μπορεί να συνδέσει στο Router τον αποκωδικοποιητή Vodafone TV ;

Δεν μπόρεσα να καταλάβω την κίνηση αυτήν της vodafone προς τον πελάτη της (την φίλη μου) απο την στιγμή που δεν είναι συνδρομητής internet vodafone

μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ; Ευχαριστώ.

Edit: Στον αποκωδικοποιητή μπορούμε να συνδέσουμε φλασάκι και να βλέπουμε ταινίες που έχουμε φορτωμένες;

Τι αρχεία μπορεί να παιξει ο συγκεκριμένος αποκωδικοποιητής;