Vodafone TV

Καλησπέρα, μια ερώτηση για φίλο, υπάρχει υπηρεσία go (για tablet ενδιαφέρεται το φιλαράκι για τις διακοπές) ,και αν ναι τι πρέπει να κάνει;;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, μια ερώτηση για φίλο, υπάρχει υπηρεσία go (για tablet ενδιαφέρεται το φιλαράκι για τις διακοπές) ,και αν ναι τι πρέπει να κάνει;;

Υπαρχει το vodafone tv for mobile. Δεν παιζουν ομως τα Nova sports

Δεν τον ενδιαφέρει για σπορ, θέλει να το βάλει στο tablet (android) για το καλοκαίρι (ντοκιμαντέρ και τέτοια) απλά δεν ασχολείται, ενώ έχει το Vodafone tv και με ρώτησε πως θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία,αν γνωρίζετε κάτι;

Αν είναι συνδρομητης παίρνει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ζητά κωδικούς, κατεβάζει την εφαρμογή vidafone TV βάζει τους κωδικούς και όλα καλά.

Αν είναι συνδρομητης παίρνει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ζητά κωδικούς, κατεβάζει την εφαρμογή vidafone TV βάζει τους κωδικούς και όλα καλά.
Ευχαριστώ, αυτό του είπα από την αρχή!!!!

Για τις τιμές που λέτε τα 39.80 μου ακούγονται πολλά. Εγώ τον Σεπτέμβριο έβαλαν το 24αρι 6 ώρες κινητά και Vodafone TV με τα sports στα 23;60 και έκπτωση 7 ευρώ στο κινητό μου. Έτρεχε αυτή η προσφορά για φορητότητα από nova.

Για τις τιμές που λέτε τα 39.80 μου ακούγονται πολλά. Εγώ τον Σεπτέμβριο έβαλαν το 24αρι 6 ώρες κινητά και Vodafone TV με τα sports στα 23;60 και έκπτωση 7 ευρώ στο κινητό μου. Έτρεχε αυτή η προσφορά για φορητότητα από nova.
... Και αρχές Μαΐου τo είχαν 26.50 αλλά τώρα δεν πάει κάτω από 32.80 δυστυχώς.

Έχω μια απορία φίλοι μου. Αν υπογράψω για δύο χρόνια triple play και την επόμενη σαιζόν η Nova χάσει την Ευρωλίγκα αφού το παρόν συμβολαιο είναι μεχρι και τον τελικό του 20, τι γίνεται; Μπορώ να κάνω διακοπή υπηρεσίας λόγω μη προσφερομενων θεαμάτων τα οποία υπήρχαν όταν υπεγραφα;

Όχι, δεν μπορείς. Η μόνη περίπτωση που ίσως να γίνεται είναι αν καταργηθούν τελείως τα NovaSports.

Το 32.80 μας χαιρέτησε. Πήρα σήμερα για να προχωρήσω στα συμβόλαια και η τιμή πήγε στα 39!Χωρις Ευρωλίγκα χωρίς σουπερλιγδ και οι τιμές το καλοκαίρι ανεβαίνουν. Να χαρώ εγώ εμπορική πολιτική. Φυσικά δεν έκανα τίποτα και συνεχίζω την αναζήτηση.

Έχω νοβα 24αρα στα 20 ευρώ περίπου.θελω να βάλω μόνο vf tv φουλ .από ότι διάβασα γίνετε .το θέμα είναι ποια καλύτερη τιμή μπορώ να πάρω;πιο κάτω από το site παίζει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κάποιος που να έβαλε Vodafone tv sports η full που να είχε μόνο double play Vodafone η triple play μόνο entertainment εκμεταλευομενος κάποια προσφορά; Σκέφτομαι να βάλω με 20.44 με τις 4ωρες κινητά σε πρώτη φάση και όταν βγάλουν καμιά προσφορά για tv να την τσιμπήσω.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Υπάρχει κάποιος που να έβαλε Vodafone tv sports η full που να είχε μόνο double play Vodafone η triple play μόνο entertainment εκμεταλευομενος κάποια προσφορά; Σκέφτομαι να βάλω με 20.44 με τις 4ωρες κινητά σε πρώτη φάση και όταν βγάλουν καμιά προσφορά για tv να την τσιμπήσω.

Ειχα double play voda vdsl 50αρι και εβαλα triple play full sports παλι 50αρι φυσικα . Απο 29 περιπου στα 39,8 .

Ειχα double play voda vdsl 50αρι και εβαλα triple play full sports παλι 50αρι φυσικα . Απο 29 περιπου στα 39,8 .
Ευχαριστώ. Το κακό είναι πως από ότι βλέπω οι εταιρίες κάνουν καλύτερες προσφορές για vdsl...και δεν μου προσφέρουν vdsl και αναγκάζομαι να πληρώνω παραπάνω :(... Δεν ξέρω τι να κάνω, κουράστηκα. Αν βάλω το double play μόνο ελπίζω κάποια στιγμή να προσφέρουν το sports pack με 5 η 10 ευρώ.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Ευχαριστώ. Το κακό είναι πως από ότι βλέπω οι εταιρίες κάνουν καλύτερες προσφορές για vdsl...και δεν μου προσφέρουν vdsl και αναγκάζομαι να πληρώνω παραπάνω :(... Δεν ξέρω τι να κάνω, κουράστηκα. Αν βάλω το double play μόνο ελπίζω κάποια στιγμή να προσφέρουν το sports pack με 5 η 10 ευρώ.

Δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες οι εταιρειες? Εχεις Nova εσυ τωρα για τηλεφωνια και Internet? Αν υπολογισεις οτι περιπου 28-29 βγαινει το voda double play vdsl 50 και στα 39.8 το Nova Triple play full sports τοτε λιγο πανω απο 10 ειναι το Voda TV με Nova Sports.
Εκτος κι αν δεν καταλαβα τι λες.
Παντως και σε Nova απ'οτι βλεπω την ιδια τελικη τιμη δινουν εδω και λιγο καιρο για triple play με Nova sports οπου εκει ομως το Nova Sports ειναι δορυφορικο κι οχι streaming με οτι συνεπαγεται αυτο.

Αυτό που εννοώ είναι πως η Nova για παράδειγμα εμένα που δεν έχω διαθεσιμότητα vdsl πάρα μόνο adsl, μου δίνει το triple play sports pack 37.50 ενώ για vdsl το ίδιο το δίνει 39.Κοινως ενάμιση ευρώ μόνο διαφορά adsl με vdsl ενώ αν ερθει ποτέ στην περιοχή μου το vdsl και θέλω να αναβαθμίσω θα πρέπει να πληρώσω 5.25.Δηλαδη θα πληρώνω 42 ευρώ σχεδόν για τις ιδιες υπηρεσίες που κάποιος άλλος πληρώνει 39.Κατι αντίστοιχο κάνει και η windμε τη vision που σε vdsl συνδέσεις δίνει καλύτερες συνικα προσφορές.

Γνωριζει καποιος αν θα προστεθουνε νεα καναλια στο vf tv?Με τα καναλια που ειχε η cyta και δεν τα ειχε η vf τι θα γινει??
Ηδη εχουν κοψει το outdoor channel και to fashion television.

Αν ηταν να μπουν τα καναλια της cyta θα εμπαιναν την μερα που σταματησε το cytavision,προφανως θα επρεπε να αναθεωρησουν κατα καποιο τροπο την συμφωνια με την amc για το sundance και το cbs και με την viacom για το vh1 classic και δεν το εκαναν, Θεώρησαν οτι ήταν περιττά.το sundance ομως θα ηταν καλη κ ποιοτική προσθηκη.