Υπαρχει το vodafone tv for mobile. Δεν παιζουν ομως τα Nova sportsΚαλησπέρα, μια ερώτηση για φίλο, υπάρχει υπηρεσία go (για tablet ενδιαφέρεται το φιλαράκι για τις διακοπές) ,και αν ναι τι πρέπει να κάνει;;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ, αυτό του είπα από την αρχή!!!!Αν είναι συνδρομητης παίρνει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ζητά κωδικούς, κατεβάζει την εφαρμογή vidafone TV βάζει τους κωδικούς και όλα καλά.
... Και αρχές Μαΐου τo είχαν 26.50 αλλά τώρα δεν πάει κάτω από 32.80 δυστυχώς.Για τις τιμές που λέτε τα 39.80 μου ακούγονται πολλά. Εγώ τον Σεπτέμβριο έβαλαν το 24αρι 6 ώρες κινητά και Vodafone TV με τα sports στα 23;60 και έκπτωση 7 ευρώ στο κινητό μου. Έτρεχε αυτή η προσφορά για φορητότητα από nova.
Υπάρχει κάποιος που να έβαλε Vodafone tv sports η full που να είχε μόνο double play Vodafone η triple play μόνο entertainment εκμεταλευομενος κάποια προσφορά; Σκέφτομαι να βάλω με 20.44 με τις 4ωρες κινητά σε πρώτη φάση και όταν βγάλουν καμιά προσφορά για tv να την τσιμπήσω.
Ευχαριστώ. Το κακό είναι πως από ότι βλέπω οι εταιρίες κάνουν καλύτερες προσφορές για vdsl...και δεν μου προσφέρουν vdsl και αναγκάζομαι να πληρώνω παραπάνωΕιχα double play voda vdsl 50αρι και εβαλα triple play full sports παλι 50αρι φυσικα . Απο 29 περιπου στα 39,8 .
Ευχαριστώ. Το κακό είναι πως από ότι βλέπω οι εταιρίες κάνουν καλύτερες προσφορές για vdsl...και δεν μου προσφέρουν vdsl και αναγκάζομαι να πληρώνω παραπάνω... Δεν ξέρω τι να κάνω, κουράστηκα. Αν βάλω το double play μόνο ελπίζω κάποια στιγμή να προσφέρουν το sports pack με 5 η 10 ευρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.