Vodafone TV

Αυτο ακριβως πιστευω και εγω για το sundance,πλεον νομιζω ενα καναλι με ταινιες θα ηταν must have αλλα αν ηταν να το βαλουν θα το ειχανε βαλει ηδη.Κατα την γνωμη μου το vodafone tv λογο του οτι ακομα και απο το πιο φθηνο του πακετο (φαμιλι πακ) σου προσφερει και τις ταινιες ως demand (για τις δωρεαν μιλαω),τοτε υπερτερει σε σχεση με wind που για να δεις ταινια πρεπει να πληρωσεις για νετφλιξ.

Εχω 2-3 βδομαδες ανοιχτο ενα case στο Support της Voda για το vodafone TV που οτι και να επιλεξω δεν παιζει σε android κινητο. Τελικα σημερα μετα απο 2-3 ελεγχους γραμμης με ενημερωσαν οτι ειναι γνωστο προβλημα, οτι δεν το εχω μονο εγω και οτι καααααποια στιγμη θα το φτιαξουν.
Ευτυχως που δε στηριζομαι πανω τους . Ελεος ομως ρε παιδια.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Εχω 2-3 βδομαδες ανοιχτο ενα case στο Support της Voda για το vodafone TV που οτι και να επιλεξω δεν παιζει σε android κινητο. Τελικα σημερα μετα απο 2-3 ελεγχους γραμμης με ενημερωσαν οτι ειναι γνωστο προβλημα, οτι δεν το εχω μονο εγω και οτι καααααποια στιγμη θα το φτιαξουν.
Ευτυχως που δε στηριζομαι πανω τους . Ελεος ομως ρε παιδια.

Αντιμετώπισα κι εγώ ένα παρόμοιο θέμα πριν απο 1-2 βδομάδες. Έκανα εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, και κατόπιν δούλεψε πάλι κανονικά το Vodafone app. Για κάνε κι εσύ μια δοκιμή να δεις μήπως λυθεί το πρόβλημά σου.

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Αντιμετώπισα κι εγώ ένα παρόμοιο θέμα πριν απο 1-2 βδομάδες. Έκανα εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, και κατόπιν δούλεψε πάλι κανονικά το Vodafone app. Για κάνε κι εσύ μια δοκιμή να δεις μήπως λυθεί το πρόβλημά σου.

Το εχω δοκιμασαι κι αυτο. Και πληρη απεγκατασταση οπως με συμβουλεψαν. Ακομα και να κανω reset το media player του Voda TV μου ειπανε που δεν καταλαβα τι σχεση μπορει να εχει με το android κινητο μου.
Οτι κι αν εκανα δεν επαιξε. Ακομα και το gps ενεργοποιησα οπως μου ειπανε αλλα και παλι τπτ. Ειναι δικο τους προβλημα γενικοτερο και ΘΑ το φτιαξουνε

Καλημερα. Θα ηθελα μια αποψη για Vodafone tv απο καποιον που ειχε Nova προηγουμενως. Εννοω, ποιοτητα, ευκολια, κολληματα κτλ. Να ενημερωσω οτι συγχρονιζω στα 10 mpps. Αξιζει τον κοπο ή θα εχω ζητηματα;

Καταρχήν θα αλλάξεις πάροχο και στο ιντερνετ οπότε τα συνεκτιμας όλα. Φυσικά η ποιότητα εικόνας είναι χειρότερη και έχει καθυστέρηση. Η μια είναι δορυφορική λήψη η άλλη όχι . Σε εμένα δεν είναι τραγικές οι διαφορές. Η nova μου έδινε 39 ευρώ και η Vodafone 23,60 kai 7 ευρώ έκπτωση σε κινητό οπότε οι μικροαλλαγες δεν με χαλούν. Η διαφορά τιμής ήταν καταλυτική. Σε 1 χρόνο και κάτι που λήγει η τιμή αυτή βλέπουμε.
Αν η διαφορά τιμής είναι 5 ευρώ σκέψου το. Αν είναι μεγαλύτερη πήγαινε Vodafone εκτός κι αν θες σούπερ εικόνα και μηδέν καθυστέρηση

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Με τα 39 ευρω που το δινουν τωρα ολα μεσα δεν υπαρχει περιπτωση. Με τα 32 κατι που το εδιναν θα το συζητουσα. 43 μου δινει η Nova ολα μεσα. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η καθυστερηση ακομη κι αν ειναι μισο λεπτο, αρκει να.μην χανω ματς,να μην εχω κολληματα κτλ. Απλα διαβαζω για αρκετα ζητηματακια κατα την διαρκεια της χρονιας για αυτο κολλαω λιγο. Ειμαι συνδρομητης Cosmote tv full αυτην την στιγμη αλλα δεν την παλευω με 53 ευρω.

Όχι κολλήματα δεν είχα πλην του ΠΑΟΚ Ολυμπιακός που ήταν γενικό το πρόβλημα και χάρισαν το πάγιο ενός μήνα.
Κοίτα είναι λίγο θέμα timing. Είχα nova full pack στα 43. Το έκοψα και μετά από φασαρία έμεινα μόνο στο τηλέφωνο στα 17 ευρώ και πήρα cismote TV στα 22. Την επόμενη χρονιά η cosmote ανέβηκε στα 25 αλλά πήρα και την προσφορά της vodafone στα 23,60 και με 48 ευρω ( μείον 7 ευρώ στο κινητό) και τα έχω όλα nova sports discovery eurosport και cosmote TV full pack.
Φέτος θα κοιτάξω στον ΟΤΕ να γυρίσω στα 22 και του χρόνου που ληγει η Vodafone βλέπουμε.
Λογικά Αύγουστο Σεπτέμβριο θα παίξουν καλύτερες προσφορες

Καλημερα. Θα ηθελα μια αποψη για Vodafone tv απο καποιον που ειχε Nova προηγουμενως. Εννοω, ποιοτητα, ευκολια, κολληματα κτλ. Να ενημερωσω οτι συγχρονιζω στα 10 mpps. Αξιζει τον κοπο ή θα εχω ζητηματα;

Εγώ συγχρονιζω13-15 Mbps και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κολλήματα, και σερφαρω και κατεβάζω με 8-10 Mbps.Η εικόνα στα novasports και στα Eurosport είναι αρκετά καλή.Να έχεις κολλήματα λόγω ταχύτητας δεν παίζει γιατί δίνουν προτεραιότητα στην TV. Τώρα όπως σου είπαν και πιο πάνω αν υπάρχει διαφορά στην τιμή έστω και 5 Euro εγώ θα το έβαζα.Αν βλέπεις και σειρές-ταινιες μήν βάλεις wind vision γιατί θα πρέπει πληρώσεις επιπλέον για Netflix.

Ευχαριστω πολυ παιδια. Αν πετυχω μια προσφορα στα 32 για vodafone ολα μεσα και κρατησω το cosmote tv στα 22,θα εχω με 55 ευρω ολα τα αθλητικα και το cosmote που εχω τωρα στην τιμη που πληρωνω συνολο τωρα (54,50).
Ειδωμεν

Ευχαριστω πολυ παιδια. Αν πετυχω μια προσφορα στα 32 για vodafone ολα μεσα και κρατησω το cosmote tv στα 22,θα εχω με 55 ευρω ολα τα αθλητικα και το cosmote που εχω τωρα στην τιμη που πληρωνω συνολο τωρα (54,50).
Ειδωμεν
Μία καλή ιδέα πιστεύω είναι αυτό που έκανα εγώ. Πήρα την προσφορά που τρέχει τώρα για double play και 240 λεπτά προς κινητά με 19.44 με online πληρωμή και αν και όταν βγάλει προσφορά για το tv 5-10 ευρώ θα την πάρω. Αν δεν βγάλει βέβαια δεν θα κάτσω να σκάσω. Η εμπειρία μου τουλάχιστον από τη vision δεν ήταν πολύ ευχάριστη.

Χωρίς φορητότητα ως υπάρχων συνδρομητής να πάρεις full με nova sports δυσκολο. Με τις μεγάλες προσφορές που έκαναν πέρσι έχουν μια καλή βάση συνδρομητών για 2 χρονιά και λογικά έχουν ανεβάσει τις τιμές. Στο εύχομαι παντως

Χωρίς φορητότητα ως υπάρχων συνδρομητής να πάρεις full με nova sports δυσκολο. Με τις μεγάλες προσφορές που έκαναν πέρσι έχουν μια καλή βάση συνδρομητών για 2 χρονιά και λογικά έχουν ανεβάσει τις τιμές. Στο εύχομαι παντως

Ως υπαρχων συνδρομητης ποια τιμη θεωρειται καλη προσφορα για dp απερ.σταθ. +300' κιν.+full tv με νοβασπορτς?

Παντως εγω ημουν υπαρχον συνδρομητης της Voda σε double play και εκανα αιτηση για Forthnet triple play και μου εκαναν αντιπροσφορα απο Voda για triple play με Nova sports στα 39,8 και ολα αυτα εγιναν φετος τον Μαρτη.

Παντως εγω ημουν υπαρχον συνδρομητης της Voda σε double play και εκανα αιτηση για Forthnet triple play και μου εκαναν αντιπροσφορα απο Voda για triple play με Nova sports στα 39,8 και ολα αυτα εγιναν φετος τον Μαρτη.
Σωστό αυτό και λογικό αλλά ο φίλος πιο πάνω προφανώς τώρα υπεγραψε δέσμευση με Vodafone οπότε δεν μπορεί να κάνει φορητότητα.

Σωστό αυτό και λογικό αλλά ο φίλος πιο πάνω προφανώς τώρα υπεγραψε δέσμευση με Vodafone οπότε δεν μπορεί να κάνει φορητότητα.

A, δεν ειχα καταλαβει οτι εχει τρεχον συμβολαιο που δε ληγει. Σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ σπανιο, εως αδυνατο να παρεις καλη τιμη.

A, δεν ειχα καταλαβει οτι εχει τρεχον συμβολαιο που δε ληγει. Σε τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ σπανιο, εως αδυνατο να παρεις καλη τιμη.
Παιδιά σόρι αλλά αν κάνετε μια βόλτα σε αυτό το thread τα 39 και κάτι ευρώ δεν είναι καλή τιμή. Εμένα τέλος Μαΐου μου έκαναν 32.80, τον Απρίλη ήταν 28 κάτι και το φθινόπωρο 26.50 που με κινητό Vodafone έβγαινε 23.50.Τωρα για φορητότητα το δίνουν 39.Παρολα αυτα
, ακόμα και αύριο αν βάλω tv εγώ τουλάχιστον με την τιμή που πήρα το double play, κερδισμένος θα βγω. Αυτή τη στιγμή το sports pack στην tv κοστίζει 15 ευρώ. 19.40 + 15 ίσον 34.40 ενώ αν το έκανα όλο εξαρχής θα μου έβγαινε 39.Οκ θα έχω μια ώρα λιγότερη σε κινητά, αλλά τα 240 λεπτά μου είναι υπεραρκετα. Επειδή όμως όπως ξαναείπα η εμπειρία μου με τη vision δεν ήταν πολύ καλή, αν η συνολική τιμή δεν πέσει κάτω από 30 ευρώ μαλλον δεν θα βάλω tv. Εγω όμως είμαι εγώ και ο καθένας έχει άλλες ανάγκες, προτεραιότητες η ευκολίες.Εγω πχ εχω το nova go του πατέρα μου να βλέπω κανένα ματς το τόσο οπότε δεν θα σκάσω αν τελικά δεν βάλω τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Παιδιά σόρι αλλά αν κάνετε μια βόλτα σε αυτό το thread τα 39 και κάτι ευρώ δεν είναι καλή τιμή. Εμένα τέλος Μαΐου μου έκαναν 32.80, τον Απρίλη ήταν 28 κάτι και το φθινόπωρο 26.50 που με κινητό Vodafone έβγαινε 23.50.Τωρα για φορητότητα το δίνουν 39.Παρολα αυτα
, ακόμα και αύριο αν βάλω tv εγώ τουλάχιστον με την τιμή που πήρα το double play, κερδισμένος θα βγω. Αυτή τη στιγμή το sports pack στην tv κοστίζει 15 ευρώ. 19.40 + 15 ίσον 34.40 ενώ αν το έκανα όλο εξαρχής θα μου έβγαινε 39.Οκ θα έχω μια ώρα λιγότερη σε κινητά, αλλά τα 240 λεπτά μου είναι υπεραρκετα. Επειδή όμως όπως ξαναείπα η εμπειρία μου με τη vision δεν ήταν πολύ καλή, αν η συνολική τιμή δεν πέσει κάτω από 30 ευρώ μαλλον δεν θα βάλω tv. Εγω όμως είμαι εγώ και ο καθένας έχει άλλες ανάγκες, προτεραιότητες η ευκολίες.Εγω πχ εχω το nova go του πατέρα μου να βλέπω κανένα ματς το τόσο οπότε δεν θα σκάσω αν τελικά δεν βάλω τηλεόραση.
H τιμη που παρεθεσα εγω ειναι με vdsl. Τα 32,80 αν δεν κανω λαθος ηταν με 24αρα.
Anyway ποτε δεν ειπα οτι ηταν κορυφαια τιμη αλλα απλα καλη και σιγουρα καλυτερη απ'οτι ειχα μεχρι εκεινη τη στιγμη. Και btw δεν εχω κινητο voda.

H τιμη που παρεθεσα εγω ειναι με vdsl. Τα 32,80 αν δεν κανω λαθος ηταν με 24αρα.
Anyway ποτε δεν ειπα οτι ηταν κορυφαια τιμη αλλα απλα καλη και σιγουρα καλυτερη απ'οτι ειχα μεχρι εκεινη τη στιγμη. Και btw δεν εχω κινητο voda.
Για vdsl καλή τιμή είναι έχεις δίκιο, αλλά αν έδινε vdsl και η nova πιστεύω πως μάλλον θα ήταν καλύτερα να πήγαινες nova με παρόμοια χρήματα.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Για vdsl καλή τιμή είναι έχεις δίκιο, αλλά αν έδινε vdsl και η nova πιστεύω πως μάλλον θα ήταν καλύτερα να πήγαινες nova με παρόμοια χρήματα.

Οταν μου εδωσε την τιμη αυτη η Voda η Nova εχει κανει προσφορα με 49 για τα ιδια πραγματα. Ε οπως καταλαβαινεις τα 10 ευρα πανω ηταν πολλα.
Μετα απο 1 μηνα εβγαλε την προσφορα με τα ιδια λεφτα αλλα ηταν αργα