Vodafone TV

Σήμερα έκανα αναβάθμιση της γραμμής Vodafone από 24αρα θα βάλω 50αρα και μου είπε πως θα μου στείλουνε άλλο αποδικωποιητή Vodafone Tv που κάνει για αυτή τη γραμμή! Θα μου προσφέρει κάτι περισσότερο ο καινούργιος? Μήπως θα μπορώ να βλέπω και μια βδομάδα πριν τυχόν εκπομπές που έχω χάσει? Μήπως και στη ποιότητα της εικόνας?

Σωστά, θα σου στείλουν το νέο Vodafone tv που έχει replay TV 7 μέρες, YouTube, Amazon prime video και επίγειο δεκτη.
Στην ποιότητα της εικόνας δεν έχει τόση διαφορά.

Βλέπω κυρίως History channel , national geographic και είναι λίγο χάλια η εικόνα τώρα..Περισσότερα κανάλια θα έχω?

Ανάλογα το πακέτο που υπέγραψες.
Αν τώρα έχεις το Vodafone tv basic και αναβαθμισες στο Vodafone tv+kids θα είναι ακριβώς τα ίδια (δηλαδή και τα παιδικά)

Λοιπόν το βρήκα!Έχω από οτι βλέπω Vodafone Home triple play adsl GR+300 και αποδέχθηκα την προσφορά Vodafone Home triple play Family 50Mbps!

Καλησπέρα. Επειδή θα παραλαβω σε λίγες μέρες το νέο Vodafone tv με σύνδεση vDSL, θα μπορώ να βλέπω τα novasports και στο tablet ή στο κινητό μυαλό;

Καλησπέρα. Επειδή θα παραλαβω σε λίγες μέρες το νέο Vodafone tv με σύνδεση vDSL, θα μπορώ να βλέπω τα novasports και στο tablet ή στο κινητό μυαλό;
Οχι Δυστυχώς

33 ευρώ όλα μου είπε, 360 προς κινητά και 45 διεθνή. Επίσης μου είπε θα πιάνω 45 με 50 και σε περίπτωση που είναι χαμηλότερη θα έρθει τεχνικός να μετρήσει και αν δε γίνεται κάτι θα μου μειώσουν το πάγιο ανάλογα! Βέβαια στο κινητό που μου στείλανε τη προσφορά έγραφε 31.50 ευρώ αλλά μήπως θα έχει και χρέωση το αποδικωποιητή 1.5 ευρώ? Εμ πάση περιπτώσει όλα μαζί τελική τιμή 33 μου ενώ πλήρωνα 24.5 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Θέλω να επισημάνω πως στη διαθεσιμότητα δεν έγραφε ότι έχω VDSL γραμμή, μια φορά μου έδειξε μόνο ότι έχω. Λέω κάτσε να πάρω τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν έβλεπα διαθεσιμότητα λόγω του ότι τώρα ξεκινάνε τις εργασίες στη περιοχή μου σε συνεργασία με τη wind! Η εξυπηρέτηση τους είναι άψογη, δε περιμένεις πλέον στο τηλέφωνο, σου λέει αν θέλεις να σε καλέσουν σε κάποια λεπτά και σε παίρνουν αυτοί οι ίδιοι. Προχθές έστειλα στο chat στο Facebook και μέσα σε λίγα λεπτά με πήρε εκπρόσωπος..

33 ευρώ όλα μου είπε, 360 προς κινητά και 45 διεθνή. Επίσης μου είπε θα πιάνω 45 με 50 και σε περίπτωση που είναι χαμηλότερη θα έρθει τεχνικός να μετρήσει και αν δε γίνεται κάτι θα μου μειώσουν το πάγιο ανάλογα! Βέβαια στο κινητό που μου στείλανε τη προσφορά έγραφε 31.50 ευρώ αλλά μήπως θα έχει και χρέωση το αποδικωποιητή 1.5 ευρώ? Εμ πάση περιπτώσει όλα μαζί τελική τιμή 33 μου ενώ πλήρωνα 24.5 ευρώ αν θυμάμαι καλά...

Θέλω να επισημάνω πως στη διαθεσιμότητα δεν έγραφε ότι έχω VDSL γραμμή, μια φορά μου έδειξε μόνο ότι έχω. Λέω κάτσε να πάρω τηλέφωνο, μου είπε ότι δεν έβλεπα διαθεσιμότητα λόγω του ότι τώρα ξεκινάνε τις εργασίες στη περιοχή μου σε συνεργασία με τη wind! Η εξυπηρέτηση τους είναι άψογη, δε περιμένεις πλέον στο τηλέφωνο, σου λέει αν θέλεις να σε καλέσουν σε κάποια λεπτά και σε παίρνουν αυτοί οι ίδιοι. Προχθές έστειλα στο chat στο Facebook και μέσα σε λίγα λεπτά με πήρε εκπρόσωπος..

Με 32 πήρε η μάνα μου το πακέτο που περιλαμβάνει και παιδικά και αθλητικά

Πολύ καλή προσφορά, πως τη πέτυχε? Επιδίωξε να φύγει τίποτα? Είμαι χρόνια και εγώ Πελάτης μάλιστα με 2 γραμμές.. Μήπως έχει συνδυαστικό με κινητό?

Ανανεωσα και εγω στην vodafone με το πακετο VF triple play (adsl) μαζι με τα αθλητικα και μου κανανε 2 προσφορες μια για τον καινουριο αποκωδηκοποιητη και μια για τον παλιο με διαφορα 1-2 ,οποτε επελεξα την προσφορα με τον νεο,και τον περιμενω να ερθει απο εβδομαδα.
Να ρωτησω εκτος απο το replay και το οτι μπορεις να δεις μια εβδομαδα πισω μπορεις να γραψεις και περιεχομενο??Αν ναι σε ολα τα καναλια?
Εχει καποιο store ο αποκωδηκοποιητης και μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες??

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Ναι ειναι και η χρεωση του αποκωδηκοποιητη 2,5 τον μηνα για 24 μηνες και η εκπτωση που κανουν αν δεν πιανεις τα 50 ειναι 5%
Αν θελεις μπορεις να δεις και την πορεια της αιτηση σου στο σαιτ της vodafone στο πορεια αιτησης σταθερης

Απο Xiaomi mi box μπορει να γινει παρακολουθηση σε δευτερη οθονη; ολα ή χωρις τα αθλητικα; Τελος , η εικονα μεσω xiaomi (αν ειναι εφικτη) ειναι full screen σε 50αρα οθονη; ευχαριστω

Απο Xiaomi mi box μπορει να γινει παρακολουθηση σε δευτερη οθονη; ολα ή χωρις τα αθλητικα; Τελος , η εικονα μεσω xiaomi (αν ειναι εφικτη) ειναι full screen σε 50αρα οθονη; ευχαριστω

Αυτό με ενδιαφέρει και μένα αλλά νομίζω ότι δε παίζει η εφαρμογή της Vodafone αλλά της cosmote.Aν δε κάνω λάθος στο skroutz στη συζήτηση που έχουν για το προιον το αναφέρουν...

Τώρα αν φτιάχτηκε αυτο με ανδιαφέρει και μενα να μάθω...

Θα προσεθετα και το apple tv και κατα ποσο δουλευει η εφαρμογη σε apple tv σωστα. Αν γνωριζει καποιος

Απαντώ στις ερωτήσεις σας μαζεμένα :p :
Δεν μπορείτε να βλέπετε τα αθλητικά από το κινητό.
Το πρόγραμμα Family περιέχει όλα τα κανάλια εκτός από τα αθλητικά.
Replay γίνεται στα περισσότερα κανάλια,δεν μπορείς να γράψεις περιεχόμενο.
Ο αποκωδικοποιητής δεν έχει store (δεν είναι Android TV), έχει προεγκατεστημένα τα YouTube, Amazon prime και μια εφαρμογή που έχει μαζεμένα τα παιδικά on demand.
Η εφαρμογή δεν παίζει στο mi box, φαίνεται root.
Η Vodafone είχε αναφέρει κάποτε ότι θα προστεθούν εφαρμογές για smart boxes και τηλεοράσεις, αλλά δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο (ποιες πλατφόρμες θα υποστηριχθούν κλπ).

Όταν λέτε αθλητικά λέτε τα nova? Δηλαδή εγώ με το family δε θα βλέπω eurosport 1 και 2 που έβλεπα πριν?

Τα novasports και τα eurosports υπάρχουν μόνο στο full pack (ή αλλιώς tv+kids + sports). Εσύ έχεις το Family (tv+ kids) άρα δεν θα μπορείς να τα βλέπεις.
Είναι διαφορετικά τα πακέτα του παλιού αποκωδικοποιητή με του καινούριου, με τις κύριες αλλαγές να είναι τα αθλητικά και το ότι τα παιδικά δεν υπάρχουν στο φθηνότερο πακέτο όπως στον παλιό.