Vodafone TV

Το μόνο γνωστό που έχουμε είναι ότι σχεδιάζουν εφαρμογές για τηλεοράσεις.
Netflix δεν έχει βαλει, αλλά έχει προσθέσει το prime video (σαν κακό ανταγωνιστή του πρώτου :p )
Το open οπως και το ant1 next είναι συνεργασίες με τα κανάλια, δεν ξέρω αν η Vodafone πληρώνει για να τα έχει ή αν τα κανάλια πληρώνουν για να μπουν.

Γνωριζει καποιος ποια ειναι τα πλανα της εταιρειας για το vodafone tv; πχ τι θα ηθελε να προσθεσει ή να υπαρχει στην.λειτουργια της; πχ netflix ή αλλα αθλητικα γεγονοτα πχ Champions league ή ertflix ή οτιδηποτε αλλο;

Πώς να πάρει το cl όταν είναι κλεισμένο από άλλη πλατφόρμα την cosmote βασικό ανταγωνιστή της nova με την οποία συνεργάζεται μάλιστα η vf tv;

Χάθηκε και το classica μετά το c music;;; Δεν πάνε καθόλου καλά εκεί στην βονταφον

Τα καναλια που φυγανε για τους περισσοτερους συνδρομητες ητανε αδιαφορα,να πεις οτι δεν ανανεωνε με discovery-eurosports η τα national geographic να πεις οτι ξεφουσκωνει...μαλλον δεν ισχυει αυτο που λετε..

Μπορεί και να πετάει τα άχρηστα, να προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα για να το δίνει σε προσιτή τιμή

Δεν νομίζω ότι είναι προνομιακή τιμή τα 12,40 , χωρίς ίχνος αθλητικά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν νομίζω ότι είναι προνομιακή τιμή τα 12,40 , χωρίς ίχνος αθλητικά.

25,05 έχει το triple play full με αθλητικά καί με e-bill πάει στα 24 για νέους συνδρομητές, εντάξει τί άλλο νά ζητήσει κανείς, πουθενά δεν το βρίσκεις τόσο.Δεν συμφέρει να βάλεις σκέτο το vf TV.

Αν ενεργοποιήσεις Vodafone TV σε υπάρχουσα double play, τόσο θα πάει η τιμή? Όσο του triple? Ή ανεβαίνει κι άλλο?

Sent from my iPhone using Tapatalk

25,05 έχει το triple play full με αθλητικά καί με e-bill πάει στα 24 για νέους συνδρομητές, εντάξει τί άλλο νά ζητήσει κανείς, πουθενά δεν το βρίσκεις τόσο.Δεν συμφέρει να βάλεις σκέτο το vf TV.
Υπάρχουν περιοχές ειδικά στην επαρχία που δεν έχει η Vodafone δεν έχει vdsl, και αν θες και hbo...

Στην επαρχία όπου ζει η μητέρα μου η Vodafone δεν είχε καν γραμμή για τηλέφωνο. Μόλις πήγε στον ΟΤΕ όμως τής έβαλαν κανονικά. Στις μεγάλες πόλεις προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αλλά στην επαρχία έμαθα ότι η Vodafone δεν κάνει επέκταση δικτύου.

Στην επαρχία όπου ζει η μητέρα μου η Vodafone δεν είχε καν γραμμή για τηλέφωνο. Μόλις πήγε στον ΟΤΕ όμως τής έβαλαν κανονικά. Στις μεγάλες πόλεις προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Αλλά στην επαρχία έμαθα ότι η Vodafone δεν κάνει επέκταση δικτύου.

Και εγώ επαρχία είμαι Θεσσαλία συγκεκριμένα συνγχρονιζω στα 14+ και έχω vf TV πρώην hol από το 2014.Πλεον δεν υπάρχουν περιοχές που νά μήν υπάρχει διαθεσιμότητα, καί αν υπάρχουν είναι λιγοστές (χωριά με 5 σπίτια).Με την προσθήκη hol+cyta πλέον είναι δεύτερη σέ διαθεσιμότητα δικτύου μετά τον οτε.

Υπάρχουν περιοχές ειδικά στην επαρχία που δεν έχει η Vodafone δεν έχει vdsl, και αν θες και hbo...

Στην επαρχία όμως επειδή το δυκτιο δεν είναι υπερφορτωμένο με τίς πολλές πολυκατικιες που συναντάς στις πόλεις τό δυκτιο είναι ποιοτηκοτερο λόγω των λιγότερο παρεμβολών καί σαφώς συνγχρονιζεις σε καλύτερη ταχύτητα, Όταν λες ότι στην επαρχία δεν έχει HBO τί εννοείς;

Στην επαρχία όμως επειδή το δυκτιο δεν είναι υπερφορτωμένο με τίς πολλές πολυκατικιες που συναντάς στις πόλεις τό δυκτιο είναι ποιοτηκοτερο λόγω των λιγότερο παρεμβολών καί σαφώς συνγχρονιζεις σε καλύτερη ταχύτητα, Όταν λες ότι στην επαρχία δεν έχει HBO τί εννοείς;
Εννοεί μάλλον ότι χρειάζεσαι VDSL για Vodafone tv. Στο σπίτι της μητέρας μου σε πόλη 4.000 κατοίκων, επί τεσσάρων μηνών δεν υπήρχε εξερχόμενο καλώδιο. Ο ΟΤΕ της έδωσε κανονικά VDSL. Αν η Vodafone έχει χρησιμοποιήσει τις γραμμές που της αντιστοιχούν από τον ΟΤΕ, ή αν η καμπίνα ανήκει στον ΟΤΕ πρέπει να φτιάξει και να σκάψει νέα γραμμή.

Εννοεί μάλλον ότι χρειάζεσαι VDSL για Vodafone tv. Στο σπίτι της μητέρας μου σε πόλη 4.000 κατοίκων, επί τεσσάρων μηνών δεν υπήρχε εξερχόμενο καλώδιο. Ο ΟΤΕ της έδωσε κανονικά VDSL. Αν η Vodafone έχει χρησιμοποιήσει τις γραμμές που της αντιστοιχούν από τον ΟΤΕ, ή αν η καμπίνα ανήκει στον ΟΤΕ πρέπει να φτιάξει και να σκάψει νέα γραμμή.
Σαφώς και δεν χρειάζεται VDSL για να δουλέψει η τβ,η ταχύτητα που χρειάζεται είναι από 3 έως βαριά 5 mbps.Τώρα στην περίπτωση της μητέρας σου αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ζεύγος για την σύνδεση γνωρίζουμε όλοι πώς ό ΟΤΕ σαν διαχειριστής του δικτύου έχει τόν πρώτο και τελευταίο λόγο.

Η Vodafone αυτά τά ζεύγη τα ζητάει από τον ΟΤΕ, οπότε αν ό ΟΤΕ της είπε περίμενε τότε δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Έχει δοκιμάσει κανείς με κάποιον τρόπο να συνδέσει το κινητό του με τον αποκωδικοποιητή; Ερώτηση κρίσεως αν θέλεις να το πάρεις στο χωριό πχ

Τώρα που είπες αποκωδικοποιητή, η Vodafone πριν 2 χρόνια που έκανε σύνδεση η πεθερά μου, έλεγε ότι θα βγαλει το boxακι της να συνδέεται με WiFi, το έκανε ή ακόμα..?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι εγώ που μένω καρακεντρο Χανιά (500 μέτρα απ τα κεντρικά του ΟΤΕ) δεν είχε VDSL υπηρεσία ή Voda κι έτσι έμεινα Nova . Είναι δυνατόν να μην έχει σε τέτοιες πόλεις VDSL 50αρι?