Vodafone TV

Αυτή τη στιγμή η vodafone έχει το καλύτερο πακέτο καναλιών και τρέχει την πιο συμφέρουσα προσφορά οικονομικώς..Κι όμως κάποιοι γκρινιάζουν γιατί έφυγε το classica και το c music!!
Μάλιστα....

Έχει δοκιμάσει κανείς με κάποιον τρόπο να συνδέσει το κινητό του με τον αποκωδικοποιητή; Ερώτηση κρίσεως αν θέλεις να το πάρεις στο χωριό πχ
Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων συνήθως παίζει μόνο ο ήχος, εικόνα πολύ σπάνια έως καθόλου
Τώρα που είπες αποκωδικοποιητή, η Vodafone πριν 2 χρόνια που έκανε σύνδεση η πεθερά μου, έλεγε ότι θα βγαλει το boxακι της να συνδέεται με WiFi, το έκανε ή ακόμα..?
Ενώ λένε ότι το υποστηρίζει είναι ακόμα κλειδωμένο... Μπορεί όμως να γίνει η δουλειά σας με έναν repeater και λίγο πειραματισμό στο router.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων συνήθως παίζει μόνο ο ήχος, εικόνα πολύ σπάνια έως καθόλου

Ενώ λένε ότι το υποστηρίζει είναι ακόμα κλειδωμένο... Μπορεί όμως να γίνει η δουλειά σας με έναν repeater και λίγο πειραματισμό στο router.

Repeater έχω..να βάλω απλά καλώδιο από το box στο repeater δεν πρέπει?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κι εγώ που μένω καρακεντρο Χανιά (500 μέτρα απ τα κεντρικά του ΟΤΕ) δεν είχε VDSL υπηρεσία ή Voda κι έτσι έμεινα Nova . Είναι δυνατόν να μην έχει σε τέτοιες πόλεις VDSL 50αρι?
Υπάρχει και η Skytelecom και άλλες αντίστοιχες.

Υπάρχει και η Skytelecom και άλλες αντίστοιχες.
Με ενδιέφερε και η τηλεόραση προφανώς ! Να έχω 24αρα με τηλεόραση μέσω ίντερνετ και να θέλω και να κατεβάζω ανεβάζω αρκετά? Δεν θα ειχα λιγότερο από 50αρα...

Και εγώ επαρχία είμαι Θεσσαλία συγκεκριμένα συνγχρονιζω στα 14+ και έχω vf TV πρώην hol από το 2014.Πλεον δεν υπάρχουν περιοχές που νά μήν υπάρχει διαθεσιμότητα, καί αν υπάρχουν είναι λιγοστές (χωριά με 5 σπίτια).Με την προσθήκη hol+cyta πλέον είναι δεύτερη σέ διαθεσιμότητα δικτύου μετά τον οτε.

Μην το λες,Χιο έχει διαθεσιμότητα μόνο μέσα στην πόλη, Βρονταδο και Θυμιανα οι 2 πιο κοντινές πόλεις σε απόσταση 5χλμ δεν έχει δίκτυο και ούτε πρόκειται....

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Προσωπικά έχω κάνει από 10/03 αίτηση αναβάθμισης από 100άρι vdsl σε triple play full/sports+ και ακόμη δεν έχω παραλάβει τον αποκωδικοποιητή...🤦
Λόγω συστημικού προβλήματος!

Τους 200.000 δεν τους πιάνει με τίποτα. Πρέπει να γίνουν πολλά τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε ευκολίες. Να παίζει σε λάπτοπ, pc, σε smart TV, να ενεργοποιηθεί το WiFi στο box και άλλα πολλά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους 200.000 δεν τους πιάνει με τίποτα. Πρέπει να γίνουν πολλά τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε ευκολίες. Να παίζει σε λάπτοπ, pc, σε smart TV, να ενεργοποιηθεί το WiFi στο box και άλλα πολλά.

Εχθές πήρα προσφορά με 33 για απεριόριστα σταθερά,360 λεπτά προς κινητά και διεθνή σταθερά,50αρα γραμμή και tv και τα αθλητικά μέσα.
Με τέτοιες προσφορές εύκολα τους φτάνει τους 200.000χλδ

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Εγω απο την αλλη νομιζω οτι θα τους φθασει. Υπαρχει κυμα διακοπων απο cosmote και nova αυτην την περιοδο και νομιζω οτι ο κοσμος θελει κατι πιο οικονομικο ισως λιγο λιγοτερο σε περιεχομενο αλλα αξιολογο. Αν προσθεσουν και τιποτα ακομη το βλεπω ευκολο

Ολα αυτα που αναφερεις θα γινουνε σε συντομο χρονικο διαστημα γιατι ειχα διαβασει μια συνεντευξη του pay tv manager και ειχε πει πως συντομα θα γινουν.Απο κει και περα απ'οσα θυμαμαι ειχει πει πως θα αναβαθμισουν και το search engine ετσι ωστε να κανει search σε ολο το περιεχομενο ακομα και στα Ελληνικα καναλια.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Ήδη δεν γίνεται αυτό; Μερικά τα βγάζει και χωρίς συνδεδεμένη κεραία.

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Ήδη δεν γίνεται αυτό; Μερικά τα βγάζει και χωρίς συνδεδεμένη κεραία.
Τι εννοεις οτι τα βγαζει χωρις συνδεδεμενη κεραια??προσθεσε ελληνικα καναλια δλδ,και αν ναι ποια??Γιατι εγω οταν ενεργοποιησα τον αποκωδηκοποιητη τον καινουριο εβαλα και την κεραια μαζι και δεν την ξαναεβγαλα

Εχει open kai mega
όχι ποια κανάλια μπορείς να δεις χωρίς κεραία

Σε μερικές οθόνες (στην αρχική σίγουρα), στην αναζήτηση νομίζω ότι το έχω πετύχει μερικές φορες, σου βγάζει και προτάσεις για προγράμματα στα κανάλια (σίγουρα του Alpha και του open), αν έχεις κεραια σου βγάζει και επιλογή για να συντονιστεις στο πρόγραμμα.