Στη Νόβα το 39αρι με VDSL το παίρνουν οι υπάρχοντες πελάτες με ανανέωση και μάλιστα όχι όλοι .Αρκετά λεφτά είναι , με τα ίδια λεφτά πας και nova 3play full pack φυσικά αν σε ενδιαφέρει αλλιώς αν σου αρέσει το πακέτο της Vodafone παραμένεις δίνοντας τα χρήματα που σου ζητούν
Με πήραν κι εμένα μόλις τώρα για προσφορά που υποτίθεται λήγει σε μιάμιση ώρα, στα ~39 ευρώ για όλο το πακέτο. Το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι τα αθλητικά/παιδικά της Novasports μαζί με το ΗΒΟ και κάμποσο υλικό on demand (που δεν κατάλαβα αν είναι όλο διαθέσιμο by default ή πρέπει να πληρώσεις έξτρα για premium πράγματα κλπ, μάλλον το πρώτο).
Μέχρι στιγμής δίνω 25 ευρώ για Vodafone VDSL50, οπότε είναι περίπου +14 ευρώ. Δεν ξέρω αν γενικά είναι καλή τιμή ή πόσο συχνά κάνουν τέτοιες προσφορές, γιατί δεν πολυπαρακολουθώ την αγορά. Εκτός του ότι σχεδόν ό,τι μου δίνει το πακέτο το βλέπω ήδη με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.
"600.000 συνδρομητές τηλεόρασης ο ανταγωνιστής; Ας πούμε 100.000 εμείς, αλλά μην ανακοινώσουμε κανένα δεδομένο κατανάλωσης, καθώς θα φανεί ότι η πλειοψηφία αποτελεί «συνδρομητές» τηλεόρασης, γιατί απλά τους προ- σφέραμε φθηνότερα το πακέτο τηλεφωνίας που ήθελαν."
Πηγή: τυπολογίες
Ολόκληρο το άρθρο:http://www.typologies.gr/diarroes-kerdon-sti-vodafone/
Μήπως είναι φούσκα όλα αυτά και κάποια στιγμή θα σκάσει;
Δεν έχω καταλάβει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την νόβα
Για το Netflix σωστά και έχει λυσσαξει γιατί είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και για νόβα και ΟΤΕ δεν λέει ότι φταίει αυτό για το ότι χάνει συνδρομητές αλλά μάλλον διαβάζεις.
Ούτε κάποιο γλυψιμο ειδα στον Μαρινάκη απεναντίας.
Γιατί εσύ το ζήτησες![]()
Εδώ σήμερα σε θέμα που αφορά την Aegean!!!!! βρήκαν τρόπο να χώσουν το δράμα της καημένης Nova και του Cosmote tv από τον αθέμιτο ανταγωνισμό του Netflix.
http://www.typologies.gr/den-vlepei...ismo-se-varos-cosmote-tv-nova-apo-to-netflix/
Δημοσιογραφία επιπέδου δαπέδου.
Πρώτον δεν είναι δικό τους άρθρο. Δεύτερον σωστά κάνουν και το αναπαράγουν.
Τρίτον την σύνδεση με την Aegean θέλει να πει πως δεν βοηθούν όλες τις εταιρείες αλλά αυτούς που θέλουν.
Τέταρτον δεν αναφέρει καημένη νόβα και κοσμοτε απλώς επισημαίνει ένα γεγονός που βλάπτει σοβαρά αυτές τις εταιρείες.
(Συγγνώμη για το off topic)
Το αναδημοσιεύουν μήπως και ευαισθητοποιεί κάποιος και γίνει κάποια κίνηση καθώς σε αρκετές χώρες έχει επιβληθεί ήδη φορολογία, το κράτος δεν λέει ότι είναι νόμιμο αλλά δεν έχει ασχοληθεί καν. Αλλά το θέμα δεν είναι το Netflix αλλά η Vodafone.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας αυτό που έγραψαν για την Vodafone είναι δικό τους αποκλειστικά και κανενός blogger και θα δούμε αν ισχύει εν καιρώ. Δεν ξέρω επίσης γιατί ενοχλήθηκες τόσο έχεις καποια έξτρα πληροφόρηση που να να το διαψεύδει. Αν ναι πες την και σε εμάς. Γιατί δεν το διαψεύδει η ίδια η Vodafone προκειμένου να κατέβει αυτό το "αναληθή" για εσένα άρθρο. Πού όλο αυτό το καιρό κατάλαβες ότι υποστηρίζουν την nova επειδή εκδίδουν τα δελτία τύπου όπως κάνουν και για κάθε μέσο; Τι να πω δεν μπορώ να σε καταλάβω πραγματικά.
Φιλικά, Κηρύκος
Άντε να το κάνουν να δούμε ποιος έχει δίκιο, μήπως η Vodafone έχει λερωμενη τη φωλιά της και αυτά δεν είναι μπουρδολογιες;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.