Vodafone TV

m1490680312012-triple-play-2020.jpg

Aπεριόριστα αστικά & υπεραστικά + 300' κινητά, Internet έως 24Mpbs & Vodafone TV με ΔΩΡΟ:

✓ Αθλητικά κανάλια Novasports & Eurosport
✓ Kουπόνια αξίας 30 για παραγγελίες από το efood
✓ Tέλη ενεργοποίησης

https://www.vodafone.gr/c2c-triple-play-prosfora-2505/

Μπηκε και ο 8ος κυκλος του GOT. Καιρος ητανε.ολα βαινουν καλα. Ελπιζω ξαι σε περαιτερω αναβαθμιση της υπηρεσιας

Aπεριόριστα αστικά & υπεραστικά + 300' κινητά, Internet έως 24Mpbs & Vodafone TV με ΔΩΡΟ:

✓ Αθλητικά κανάλια Novasports & Eurosport
✓ Kουπόνια αξίας 30 για παραγγελίες από το efood
✓ Tέλη ενεργοποίησης

Τι σούπερ τιμή είναι αυτή.
Αρκεί βέβαια η nova να μην βαρέσει κανόνι.

βœ“ Αθλητικά κανάλια Novasports & Eurosport
βœ“ Kουπόνια αξίας 30 για παραγγελίες από το efood
βœ“ Tέλη ενεργοποίησης

Ε μα τωρα τους λεμε οτι τοσο το πηρε γνωστος μας και αυτοι εκει το δικο τους....οτι ειναι με εκπτωση μαζι με κινητο...

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Χωρίς σύνδεση Vodafone είναι στα 30 ευρώ και κάτι ψιλά.

ΟΧΙ ειναι 25.05 που υπαρχει στην αρχ,σελιδα οπως βλεπεις και παραπανω στο λινκ που εδωσε ο φιλος (πιστευω να το ανοιξες και να ειδες οτι δεν αναφερει εκτωση συνδιαστικη με κινητο).Στα 30.30 ειναι σε αλλο μερος στο σαιτ εκει που ειναι τα πακετα και λεει ξεκαθαρα δωρεαν τελη εγκαταστασης και ενεργοποιησης ενω στην τιμη 25.05 αναφερει τελη ενεργοποιησης,σας το λεμε ετσι σας το λεμε αλλιως εκει εσεις το δικο σας

Έβαλα το τηλέφωνο μου στη σελίδα με τα 25.05 και με πήραν στο καπάκι και μου είπαν ότι το 25.05 είναι μόνο αν έχεις σύνδεση κινητού στη Vodafone.
Διαφορετικά μου είπαν 30.30 ευρώ.

Έβαλα το τηλέφωνο μου στη σελίδα με τα 25.05 και με πήραν στο καπάκι και μου είπαν ότι το 25.05 είναι μόνο αν έχεις σύνδεση κινητού στη Vodafone.
Διαφορετικά μου είπαν 30.30 ευρώ.

Επικοινώνησα και εγώ μου είπαν ότι του @tiniakos

Ηταν προσφορα η οποια εχει ληξει
τόσο καιρό υπάρχει η προσφορά και σε banner αλλά και στο eShop και στο δεύτερο λεει ξεκάθαρα ότι είναι 30,30 και 5,25 έκπτωση συνδυαστικής.
Πάντως και σε υπάρχοντες πελάτες (ήδη 3play) κάπου στα 30 το δίνουν, προχθές μίλησα μαζί τους.

Ένα ζήτημα για τον αριθμό των συνδρομητών τους είναι τι θα κάνουν με όσους πριν δυο χρόνια τους είχαν δώσει το πλήρες πακέτο στα 26 και σε συνδρομητές Vodafone στα 23,60 .
Είχαν πάρει πολλοί την εν λόγω προσφορά και τώρα λήγει Αν τους πάνε στα 35 ευρώ κλπ πολλοί θα φύγουν.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Οι υπάρχοντες πελάτες δεν παίρνουν τόσο καλές προσφορές, θα ανέβει σίγουρα στην καλύτερη 3-4 .

Με πήραν κι εμένα μόλις τώρα για προσφορά που υποτίθεται λήγει σε μιάμιση ώρα, στα ~39 ευρώ για όλο το πακέτο. Το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι τα αθλητικά/παιδικά της Novasports μαζί με το ΗΒΟ και κάμποσο υλικό on demand (που δεν κατάλαβα αν είναι όλο διαθέσιμο by default ή πρέπει να πληρώσεις έξτρα για premium πράγματα κλπ, μάλλον το πρώτο).

Μέχρι στιγμής δίνω 25 ευρώ για Vodafone VDSL50, οπότε είναι περίπου +14 ευρώ. Δεν ξέρω αν γενικά είναι καλή τιμή ή πόσο συχνά κάνουν τέτοιες προσφορές, γιατί δεν πολυπαρακολουθώ την αγορά. Εκτός του ότι σχεδόν ό,τι μου δίνει το πακέτο το βλέπω ήδη με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.

Με πήραν κι εμένα μόλις τώρα για προσφορά που υποτίθεται λήγει σε μιάμιση ώρα, στα ~39 ευρώ για όλο το πακέτο. Το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι τα αθλητικά/παιδικά της Novasports μαζί με το ΗΒΟ και κάμποσο υλικό on demand (που δεν κατάλαβα αν είναι όλο διαθέσιμο by default ή πρέπει να πληρώσεις έξτρα για premium πράγματα κλπ, μάλλον το πρώτο).

Μέχρι στιγμής δίνω 25 ευρώ για Vodafone VDSL50, οπότε είναι περίπου +14 ευρώ. Δεν ξέρω αν γενικά είναι καλή τιμή ή πόσο συχνά κάνουν τέτοιες προσφορές, γιατί δεν πολυπαρακολουθώ την αγορά. Εκτός του ότι σχεδόν ό,τι μου δίνει το πακέτο το βλέπω ήδη με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.

Αρκετά λεφτά είναι , με τα ίδια λεφτά πας και nova 3play full pack φυσικά αν σε ενδιαφέρει αλλιώς αν σου αρέσει το πακέτο της Vodafone παραμένεις δίνοντας τα χρήματα που σου ζητούν

Μια χαρα ειναι. 32,80 εδιναν αυτο το πακετο με 24 αρα και οχι 50αρα οπως εσυ. Το. on demand εχει HBO δωρεαν, σειρες δωρεαν και παλιες ταινιες δωρεαν αλλα τις καινουργιες τις πληρωνεις. Εχεις και τα NOVASPORTS πραγματικα πολυ καλο πακετο. Διαδυκτιακο βεβαια οχο δορυφορικο. Η Nova εχει μερικες καλες καινουργιες ταινιες και τα novasports. αλλα απο σειρς και τετοια ετσι και ετσι.

Στα 31.80 το πήρε η μάνα μου με αναβάθμιση από 24αρα σε 50αρα
Παζαρεψε το και αν δεν δεχτούν μιλάς με άλλον υπάλληλο

Τα ίδια ακριβώς συν 360 λεπτά προς κινητά και διεθνή στα 33 από αναβάθμιση γραμμής

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ πολύ για το feedback παιδιά. :worshippy:

Δεν ξέρω αν όντως ίσχυε η υποτιθέμενη λήξη της προσφοράς εντός μιάμισης ώρας αλλά δεν νομίζω να το προχωρήσω ούτως ή άλλως, γιατί όπως είπα σχεδόν όλα αυτά που προσφέρει το πακέτο τα βλέπω ήδη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και απ' ότι φαίνεται η τιμή είναι μεν αξιοπρεπής αλλά δεν είναι και once in a lifetime offer. Επιπλέον δεν μου αρέσει η λογική να πρέπει να αποφασίσω αμέσως κι επιτόπου για παραδοσιακή 24μηνη δέσμευση. Κρίμας, στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έλεγαν για προσφορά για 100άρα γραμμή, εκεί θα τους έλεγα σίγουρα ναι!

Ίσως από φθινόπωρο γιατί μέσα στο καλοκαίρι παραδοσιακά παρακολουθώ ελάχιστη τηλεόραση (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) οπότε τζάμπα θα πάει το πακέτο τους πρώτους 3-4 μήνες. Μάλλον ζεστάθηκαν με τη διαφαινόμενη επανέναρξη της Superleague και με τις εξελίξεις στη Nova και προσπαθούν να σπρώξουν πακέτα. Πέσανε σε άνθρωπο που ενδιαφέρεται περισσότερο για το NFL παρά για Superleague και Βήτα Αγγλίας.

ps: "Διαδυκτιακο βεβαια οχο δορυφορικο". Αυτό για μένα είναι συν, δεν θέλω να μπλέκω με πιάτα και καλώδια και ιστορίες. Μόνο IPTV.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Ευχαριστώ πολύ για το feedback παιδιά. :worshippy:

Δεν ξέρω αν όντως ίσχυε η υποτιθέμενη λήξη της προσφοράς εντός μιάμισης ώρας αλλά δεν νομίζω να το προχωρήσω ούτως ή άλλως, γιατί όπως είπα σχεδόν όλα αυτά που προσφέρει το πακέτο τα βλέπω ήδη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και απ' ότι φαίνεται η τιμή είναι μεν αξιοπρεπής αλλά δεν είναι και once in a lifetime offer. Επιπλέον δεν μου αρέσει η λογική να πρέπει να αποφασίσω αμέσως κι επιτόπου για παραδοσιακή 24μηνη δέσμευση. Κρίμας, στην αρχή νόμιζα ότι θα μου έλεγαν για προσφορά για 100άρα γραμμή, εκεί θα τους έλεγα σίγουρα ναι!

Ίσως από φθινόπωρο γιατί μέσα στο καλοκαίρι παραδοσιακά παρακολουθώ ελάχιστη τηλεόραση (όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι) οπότε τζάμπα θα πάει το πακέτο τους πρώτους 3-4 μήνες. Μάλλον ζεστάθηκαν με τη διαφαινόμενη επανέναρξη της Superleague και με τις εξελίξεις στη Nova και προσπαθούν να σπρώξουν πακέτα. Πέσανε σε άνθρωπο που ενδιαφέρεται περισσότερο για το NFL παρά για Superleague και Βήτα Αγγλίας.

ps: "Διαδυκτιακο βεβαια οχο δορυφορικο". Αυτό για μένα είναι συν, δεν θέλω να μπλέκω με πιάτα και καλώδια και ιστορίες. Μόνο IPTV.

Ε καλα...μην το λές...δεν ειναι μόνο τα καλώδια το θέμα. Καλώδια έχει και στο ιντερνετικο καθώς δεν υπάρχει συνδεση μεσω wifi. Το δορυφορικό με το ιντερνετικό έχουν πλεονεκτήματα αι μεινοεκτήματα και τα δύο