Vodafone TV

Discovery και Discovery Science έγιναν hd :2thumb22sup:
Αισθητή βελτίωση εικόνας!
Άντε να πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα documentary!!!!

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Αρκετά λεφτά είναι , με τα ίδια λεφτά πας και nova 3play full pack φυσικά αν σε ενδιαφέρει αλλιώς αν σου αρέσει το πακέτο της Vodafone παραμένεις δίνοντας τα χρήματα που σου ζητούν
Στη Νόβα το 39αρι με VDSL το παίρνουν οι υπάρχοντες πελάτες με ανανέωση και μάλιστα όχι όλοι .

Με πήραν κι εμένα μόλις τώρα για προσφορά που υποτίθεται λήγει σε μιάμιση ώρα, στα ~39 ευρώ για όλο το πακέτο. Το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι τα αθλητικά/παιδικά της Novasports μαζί με το ΗΒΟ και κάμποσο υλικό on demand (που δεν κατάλαβα αν είναι όλο διαθέσιμο by default ή πρέπει να πληρώσεις έξτρα για premium πράγματα κλπ, μάλλον το πρώτο).

Μέχρι στιγμής δίνω 25 ευρώ για Vodafone VDSL50, οπότε είναι περίπου +14 ευρώ. Δεν ξέρω αν γενικά είναι καλή τιμή ή πόσο συχνά κάνουν τέτοιες προσφορές, γιατί δεν πολυπαρακολουθώ την αγορά. Εκτός του ότι σχεδόν ό,τι μου δίνει το πακέτο το βλέπω ήδη με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.

Επειδή λες ότι τα βλέπεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας διευκρινίσεις σε παρακαλώ είσαι ή όχι συνδρομητής Vodafone χωρίς tv;

Είμαι συνδρομητής Vodafone μόνο για Vdsl σταθερή. Δεν έχω ούτε κινητή, ούτε TV από αυτούς. Το υλικό που προσφέρουν το βλέπω με εναλλακτικούς τρόπους (πχ. για τη Euroleague υπάρχει το σχετικό pass).

Όσοι έχετε την καινούργια τηλεόραση, στο my home account βλέπετε κάτι σχετικό;
Είχα τη παλιά Vodafone tv, με τους κωδικούς του tv everywhere έβλεπα κανονικά αλλά αυτό απενεργοποιήθηκε (αναβάθμισα στη νέα) και δεν βρίσκω πουθενά πως μπορώ να βγάλω κωδικούς ξανά χωρίς να καλέσω την εξυπηρέτηση...

"600.000 συνδρομητές τηλεόρασης ο ανταγωνιστής; Ας πούμε 100.000 εμείς, αλλά μην ανακοινώσουμε κανένα δεδομένο κατανάλωσης, καθώς θα φανεί ότι η πλειοψηφία αποτελεί «συνδρομητές» τηλεόρασης, γιατί απλά τους προ- σφέραμε φθηνότερα το πακέτο τηλεφωνίας που ήθελαν."
Πηγή: τυπολογίες
Ολόκληρο το άρθρο:http://www.typologies.gr/diarroes-kerdon-sti-vodafone/

Μήπως είναι φούσκα όλα αυτά και κάποια στιγμή θα σκάσει;

Περιμένω εδω και ένα μήνα τη μετάβαση σε Vdsl απο ADSL vodafone που έχω!Περιμένω ακόμη το ρούτερ αλλά ο αποκωδικοποιητής της vodafone έχει έρθει κανονικά!Σήμερα είδα στο λογαριασμό μου να έχει χρεωθεί 2,5 ευρώ χωρίς βέβαια τη χρέωση του Vdsl μόνο του vodafone Tv.Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη στο chat της Vodafone και μου είπανε πως μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά τον αποκωδικοποιητή με την απλή γραμμή ADSL.Τον ρώτησα επίσης αν θα βλέπω τα κανάλια τις προηγούμενες μέρες και μου είπε βέβαια ναι...
Ισχύει η έπεσα σε κανα άσχετο?

Αν έχεις πάνω από 8-9 mbps ταχύτητα μπορείς να δεις κανονικά.

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Ειμαι στα 7,5 περίπου συνδεδεμένος με ethernet!Χρειάζεται τόσο πολύ ταχύτητα, για ποιο λόγο αφου η ποιότητα δεν αλλάζει σε κάτι με τον παλιό αποκωδικοποιητή...

Έγραψα το ελάχιστο απαιτούμενο κατά την εταιρεία για να δουλέψει συνολικά σωστά η υπηρεσία και στα hd κανάλια.

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"600.000 συνδρομητές τηλεόρασης ο ανταγωνιστής; Ας πούμε 100.000 εμείς, αλλά μην ανακοινώσουμε κανένα δεδομένο κατανάλωσης, καθώς θα φανεί ότι η πλειοψηφία αποτελεί «συνδρομητές» τηλεόρασης, γιατί απλά τους προ- σφέραμε φθηνότερα το πακέτο τηλεφωνίας που ήθελαν."
Πηγή: τυπολογίες
Ολόκληρο το άρθρο:http://www.typologies.gr/diarroes-kerdon-sti-vodafone/

Μήπως είναι φούσκα όλα αυτά και κάποια στιγμή θα σκάσει;

Καλά παίρνεις στα σοβαρά το συγκεκριμένο site;
Και δεκάχρονο παιδί αν το παρακολουθήσει λίγο καταλαβαίνει ότι έχει "ιδιαίτερες" σχέσεις με τη Nova.
Ειδικά με το Netflix έχει λυσσάξει, νομίζουν ότι αυτό φταίει που χάνει συνέχεια συνδρομητές η Nova.
Όταν ήταν να πάρει τη Nova η Alter Ego έγλειφε όλη την ώρα το Mega κι όταν χάλασε η συμφωνία το σταμάτησε.
Τώρα τους έχει μπει στο μάτι η Vodafone και το Vodafone tv, δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη ότι τους πήρε το HBO.

Δεν έχω καταλάβει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την νόβα
Για το Netflix σωστά και έχει λυσσαξει γιατί είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και για νόβα και ΟΤΕ δεν λέει ότι φταίει αυτό για το ότι χάνει συνδρομητές αλλά μάλλον διαβάζεις.
Ούτε κάποιο γλυψιμο ειδα στον Μαρινάκη απεναντίας.

Δεν έχω καταλάβει κάποια ιδιαίτερη σχέση με την νόβα
Για το Netflix σωστά και έχει λυσσαξει γιατί είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και για νόβα και ΟΤΕ δεν λέει ότι φταίει αυτό για το ότι χάνει συνδρομητές αλλά μάλλον διαβάζεις.
Ούτε κάποιο γλυψιμο ειδα στον Μαρινάκη απεναντίας.

Γιατί εσύ το ζήτησες :)
Εδώ σήμερα σε θέμα που αφορά την Aegean!!!!! βρήκαν τρόπο να χώσουν το δράμα της καημένης Nova και του Cosmote tv από τον αθέμιτο ανταγωνισμό του Netflix.
Τα γράφουν στα blogs τους τύπου mediagr και τα βάζουν σαν αναδημοσιεύσεις και καλά.
http://www.typologies.gr/den-vlepei...ismo-se-varos-cosmote-tv-nova-apo-to-netflix/
Δημοσιογραφία επιπέδου δαπέδου.

Γιατί εσύ το ζήτησες :)
Εδώ σήμερα σε θέμα που αφορά την Aegean!!!!! βρήκαν τρόπο να χώσουν το δράμα της καημένης Nova και του Cosmote tv από τον αθέμιτο ανταγωνισμό του Netflix.
http://www.typologies.gr/den-vlepei...ismo-se-varos-cosmote-tv-nova-apo-to-netflix/
Δημοσιογραφία επιπέδου δαπέδου.

Πρώτον δεν είναι δικό τους άρθρο. Δεύτερον σωστά κάνουν και το αναπαράγουν.
Τρίτον την σύνδεση με την Aegean θέλει να πει πως δεν βοηθούν όλες τις εταιρείες αλλά αυτούς που θέλουν.
Τέταρτον δεν αναφέρει καημένη νόβα και κοσμοτε απλώς επισημαίνει ένα γεγονός που βλάπτει σοβαρά αυτές τις εταιρείες.
(Συγγνώμη για το off topic)

Πρώτον δεν είναι δικό τους άρθρο. Δεύτερον σωστά κάνουν και το αναπαράγουν.
Τρίτον την σύνδεση με την Aegean θέλει να πει πως δεν βοηθούν όλες τις εταιρείες αλλά αυτούς που θέλουν.
Τέταρτον δεν αναφέρει καημένη νόβα και κοσμοτε απλώς επισημαίνει ένα γεγονός που βλάπτει σοβαρά αυτές τις εταιρείες.
(Συγγνώμη για το off topic)

Είναι μια άποψη ενός blogger, δεν είναι είδηση.
Κι εγώ μπορώ να κάνω 30 blogs και να αναδημοσιεύω κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και να λέω δεν τα λέω εγώ, τα λέει άλλος.
Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, αν το κράτος θεωρεί ότι δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, αυτοί τι ζόρι τραβάνε;
Τι δεν τις αναφέρουν; Την επικεφαλίδα την είδες;
Δεν βλέπει η κυβέρνηση τον αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος Cosmote TV/Nova από το Netflix

Συγνώμη κι εγώ για το off topic.
Αλλά δεν άντεξα, να κάνουμε αναπαραγωγή κι εδώ τις μπουρδολογίες....
Αν υπήρχε πρόβλημα στη vodafone δεν θα υπήρχε site για site που να μην το έγραφε.
Δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό.
Αλλά μόνο οι μπουρδολογίες όμως έμαθαν το μυστικό.

Το αναδημοσιεύουν μήπως και ευαισθητοποιεί κάποιος και γίνει κάποια κίνηση καθώς σε αρκετές χώρες έχει επιβληθεί ήδη φορολογία, το κράτος δεν λέει ότι είναι νόμιμο αλλά δεν έχει ασχοληθεί καν. Αλλά το θέμα δεν είναι το Netflix αλλά η Vodafone.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας αυτό που έγραψαν για την Vodafone είναι δικό τους αποκλειστικά και κανενός blogger και θα δούμε αν ισχύει εν καιρώ. Δεν ξέρω επίσης γιατί ενοχλήθηκες τόσο έχεις καποια έξτρα πληροφόρηση που να να το διαψεύδει. Αν ναι πες την και σε εμάς. Γιατί δεν το διαψεύδει η ίδια η Vodafone προκειμένου να κατέβει αυτό το "αναληθή" για εσένα άρθρο. Πού όλο αυτό το καιρό κατάλαβες ότι υποστηρίζουν την nova επειδή εκδίδουν τα δελτία τύπου όπως κάνουν και για κάθε μέσο; Τι να πω δεν μπορώ να σε καταλάβω πραγματικά.
Φιλικά, Κηρύκος

Το αναδημοσιεύουν μήπως και ευαισθητοποιεί κάποιος και γίνει κάποια κίνηση καθώς σε αρκετές χώρες έχει επιβληθεί ήδη φορολογία, το κράτος δεν λέει ότι είναι νόμιμο αλλά δεν έχει ασχοληθεί καν. Αλλά το θέμα δεν είναι το Netflix αλλά η Vodafone.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας αυτό που έγραψαν για την Vodafone είναι δικό τους αποκλειστικά και κανενός blogger και θα δούμε αν ισχύει εν καιρώ. Δεν ξέρω επίσης γιατί ενοχλήθηκες τόσο έχεις καποια έξτρα πληροφόρηση που να να το διαψεύδει. Αν ναι πες την και σε εμάς. Γιατί δεν το διαψεύδει η ίδια η Vodafone προκειμένου να κατέβει αυτό το "αναληθή" για εσένα άρθρο. Πού όλο αυτό το καιρό κατάλαβες ότι υποστηρίζουν την nova επειδή εκδίδουν τα δελτία τύπου όπως κάνουν και για κάθε μέσο; Τι να πω δεν μπορώ να σε καταλάβω πραγματικά.
Φιλικά, Κηρύκος

Να διαψεύσει τι; Αυτά που γράφει είναι αοριστολογίες, κοινώς μπουρδολογίες.
Δεν γράφει κάτι χειροπιαστό για να διαψεύσει.
Τι να διαψεύσει; Είναι σοβαρό θέμα το Fiber εσείς Giga εμείς;
Ποια forums είναι γεμάτα με παράπονα; Ανέφεραν έστω ένα; Δημοσιογραφία επιπέδου όχι αστεία.
Και το κορυφαίο, που ξέρουν αυτοί τα οικονομικά της εταιρείας και τα κέρδη της;
Που δημοσιεύτηκαν για να μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα; Ή μήπως έχουμε να κάνουμε με μπουρδολογίες;
Αν ήμουν Vodafone δεν θα τα διέψευδα, θα τους τράβαγα μια μήνυση για δυσφήμιση.

Αν ήμουν Vodafone δεν θα τα διέψευδα, θα τους τράβαγα μια μήνυση για δυσφήμιση.[/QUOTE]
Άντε να το κάνουν να δούμε ποιος έχει δίκιο, μήπως η Vodafone έχει λερωμενη τη φωλιά της και αυτά δεν είναι μπουρδολογιες;;;

Άντε να το κάνουν να δούμε ποιος έχει δίκιο, μήπως η Vodafone έχει λερωμενη τη φωλιά της και αυτά δεν είναι μπουρδολογιες;;;

Όχι δεν έχουν γιατί αν είχαν θα υπήρχε έστω ένα άλλο ειδησιογραφικό site που θα είχε έστω κάποια αναφορά σε κάποιο πρόβλημα (δεν αναφέρομαι σε blogs που ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, άλλο πράγμα ένα blog κι άλλο ένα ειδησιογραφικό site).
Κλίμα θέλει να δημιούρησει το συγκεκριμένο site, μια ζωή αυτό έκανε.
Δεν νομίζω να μπουν στη διαδικασία διάψευσης ή μήνυσης, σιγά μη κάτσουν να ασχοληθούν με το κάθε site τη κακιάς ώρας.
Βρες μου έστω ένα άλλο ειδησιογραφικό site που να κάνει έστω μια αναφορά σε κάποιο πρόβλημα.
Καλό δεν είναι να διασταυρώνουμε μια είδηση από περισσότερες από 1 πηγές;
Ή απλά μας φτάνουν οι μπουρδολογίες;