Vodafone TV

Βασικά είναι και ανάλογα και ποιους dns έχει το modem router που το συνδέεις. Εγώ ας πούμε δεν είχα τους default της cosmote. Έχω private DNS servers από την NextDNS. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να συνδεθεί το TV. Αν όμως του δώσεις κάποια στατική IP και DNS αυτούς της Cloudflare ή του παρόχου σου τότε πολύ πιθανόν να παίξει. Βασικά με αυτούς της Cloudflare παίζει σίγουρα μιας και αυτούς χρησιμοποιώ εγώ τώρα.

Και ναι μιλάω για το full πακέτο με τα Novasports.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Πότε θα ξέρουμε με σιγουριά για το τι θα γίνει με τα nova sports στο Vodafone Tv, γιατί είμαι έτοιμος να αλλάξω εταιρία στη σταθερή μόνο για αυτό το λόγο και δε ξέρω τι να κάνω...

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Χτες επικοινώνησα με τις πωλήσεις της Vodafone και τους ρώτησα σχετικά μου είπαν ότι δεν έχουν καμία πληροφορία για τερματισμό των καναλιών novasports. Και μου έκαναν συμβόλαιο κανονικά με τα αθλητικά κανάλια μέσα. Μεταφορά τηλεφώνου από forthnet.

Αν η nova αποφάσιζε να βγάλει ένα μπουκέτο με τα δικά της κανάλια novacinema + novasport η όλα τα καναλια σε ip tv όπως έχει κάνει η cosmote θα συνεχιζε να παρέχει τα αθλητικά στη wind και στη vodafone

Εγω πάντως θα έκανα λίγο υπομονή... γιατί έτσι και γίνει το μπαμ και έχετε 2 χρόνια συμβόλαιο μπροστά σας θα βγάζετε αφρούς από τα αυτιά :D

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Δεν υπάρχει περίπτωση αν αφαιρεθούν τα κανάλια να μην έχει τη δυνατότητα κάποιος συνδρομητής είτε να σπάσει το συμβόλαιο είτε να πάρει μείωση. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι καταφωρη κοροϊδία και αυτό δεν θα το κάνει καμία σοβαρή εταιρία.

Αν κάποιος κλείνει συμβόλαιο τώρα μπορεί να ζητήσει ηχογράφηση και να καταγραψει οτι σε περίπτωση διακοπής των καναλιών nova μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση χωρίς να καταβάλει ρήτρα. Αν αρνηθούν κάτι βρωμάει.

Φοβάμαι πως και κάτι τέτοιο να κάνεις θα πρέπει να κινηθείς νομικά...
Φίλε δεν είναι έτσι...

Αν αφαιρεθούν τα κανάλια Novasports και έχεις συμβόλαιο με αυτά ,δεδομένα δικαιούσαι να διακόψεις τη συνεργασία ατελώς (αθετούνται όροι της σύμβασης από την πλευρά τους)..

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Βασίλη αν έχουν 50000 συνδρομητές έξτρα από τα κανάλια Νοva και 49999 θέλουν να φύγουν μετά δεν θα βρεθεί ένας δικηγόρος να το κάνει τσαμπα για διαφημηση και να γράψει το όνομα του πρωτοσέλιδο ? Εύκολα λέω εγώ.

Οπως οι εταιρίες φυλάνε τα νώτα τους καλό είναι να το κάνουν και οι συνδρομητές. Κανενα δεν συμφέρει εμπόλεμη μαζική κατάσταση γιατί κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Βασίλη αν έχουν 50000 συνδρομητές έξτρα από τα κανάλια Νοva και 49999 θέλουν να φύγουν μετά δεν θα βρεθεί ένας δικηγόρος να το κάνει τσαμπα για διαφημηση και να γράψει το όνομα του πρωτοσέλιδο ?
Δεν παίζει να σε κρατήσουν με το ζόρι σε καμία περίπτωση..

Παιδιά συγνώμη αλλά κανένα συμβόλαιο δε λέει ότι η εταιρία είναι υποχρεωμένη στο πακέτο της να διατηρεί συγκεκριμένα κανάλια.
Και η cosmote πριν από λίγα χρόνια έχασε τα discovery και ούτε συμβόλαια έσπασε ατελώς ουτε μειωση έκανε

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

Βασίλη αν έχουν 50000 συνδρομητές έξτρα από τα κανάλια Νοva και 49999 θέλουν να φύγουν μετά δεν θα βρεθεί ένας δικηγόρος να το κάνει τσαμπα για διαφημηση και να γράψει το όνομα του πρωτοσέλιδο ? Εύκολα λέω εγώ.

Οπως οι εταιρίες φυλάνε τα νώτα τους καλό είναι να το κάνουν και οι συνδρομητές. Κανενα δεν συμφέρει εμπόλεμη μαζική κατάσταση γιατί κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Βασίζονται στο ότι... καταναλωτής που γαβγίζει δεν δαγκώνει.

Αν για κάθε φορά που άκουγα κάποιον να αναθεματίζει κάποια εταιρία για οποιοδήποτε λόγο και τελικά δεν έκανε απολύτως τίποτα είχα από 1 τώρα θα... ήμουν μόνιμος κάτοικος των Bora Bora με δικό μου yacht :D

Παιδιά συγνώμη αλλά κανένα συμβόλαιο δε λέει ότι η εταιρία είναι υποχρεωμένη στο πακέτο της να διατηρεί συγκεκριμένα κανάλια.
Και η cosmote πριν από λίγα χρόνια έχασε τα discovery και ούτε συμβόλαια έσπασε ατελώς ουτε μειωση έκανε
Τα Novasports είναι τα βασικά κανάλια του full πακέτου Vdf και Wind φιλαράκι..

Καμία σχέση με τα discovery και history που είναι συμπληρωματικά κανάλια υποστήριξής του μπουκέτου..

Το sports πακέτο είναι καθαρά προϊόν που υφίσταται λόγω της σύμβασης με τη Nova.

Επίσης μιλάμε για 133.000 συνδέσεις χονδρικής. Δεν υπάρχει σοβαρή εταιρία που θα τους κόψεις από τη μια μέρα στην άλλη.

Το να ΜΗΝ δέχονται νέες συνδέσεις αν κόψουν τη συνεργασία , πολύ πιθανό.

Το να μην βρεθεί ούτε μεταβατική περίοδος με τη Νόβα κομμάτι δύσκολο.

Εγώ ζήτησα και αναφέρεται η λέξη Novasports στο μήνυμα προσφοράς καθώς και η τιμή για το TV που εμφανίζεται στο συμβόλαιο είναι 18 ευρώ. 6.5 ευρώ έχει χωρίς τα Novasports το Vodafone TV. Ας το ρίξουν στα 6.5 ευρώ να βγαίνει 21 ευρώ το VDSL 50 με το HBO καθώς το συμβόλαιο που έγινε χθες είναι στα 32.5 τελική με Novasports.

Εκτός αν εννοεί ο φίλος ότι θα προβεί η Vodafone σε εξαπάτηση 60.000-70.000 και θα τους χρεώνει sports pack τα Eurosports..

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση και δέχονται να δεσμεύουν με 24μηνα συμβόλαια τους πελάτες τους εν γνώση τους τότε θα είναι βούτυρο στο ψωμί των δικηγόρων...

Ένα ομαδικό εξώδικο για αρχή και αν δε μαζευτούν θα έρθει και η αγωγουλα..

Το sports πακέτο είναι καθαρά προϊόν που υφίσταται λόγω της σύμβασης με τη Nova.

Επίσης μιλάμε για 133.000 συνδέσεις χονδρικής. Δεν υπάρχει σοβαρή εταιρία που θα τους κόψεις από τη μια μέρα στην άλλη.

Το να ΜΗΝ δέχονται νέες συνδέσεις αν κόψουν τη συνεργασία , πολύ πιθανό.

Το να μην βρεθεί ούτε μεταβατική περίοδος με τη Νόβα κομμάτι δύσκολο.

Εγώ ζήτησα και αναφέρεται η λέξη Novasports στο μήνυμα προσφοράς καθώς και η τιμή για το TV που εμφανίζεται στο συμβόλαιο είναι 18 ευρώ. 6.5 ευρώ έχει χωρίς τα Novasports το Vodafone TV. Ας το ρίξουν στα 6.5 ευρώ να βγαίνει 21 ευρώ το VDSL 50 με το HBO καθώς το συμβόλαιο που έγινε χθες είναι στα 32.5 τελική με Novasports.

Εκτός αν εννοεί ο φίλος ότι θα προβεί η Vodafone σε εξαπάτηση 60.000-70.000 και θα τους χρεώνει sports pack τα Eurosports..

Αν υπάρχει τέτοια περίπτωση και δέχονται να δεσμεύουν με 24μηνα συμβόλαια τους πελάτες τους εν γνώση τους τότε θα είναι βούτυρο στο ψωμί των δικηγόρων...

Ένα ομαδικό εξώδικο για αρχή και αν δε μαζευτούν θα έρθει και η αγωγουλα..
Το 80% των συνδρομητών vdf tv και wind vision είναι για τα κανάλια Novasports..

Πολύ δύσκολα θα σταματήσει η συνεργασία με τη Nova, αλλά ακόμα και αν αυτό γίνει, σίγουρα θα έχεις τη δυνατότητα να διακόψεις τη συνδρομή σου..

Καταρχήν πιστεύω ότι πολυ δυσκολο η vodafone και η wind θα αφήσουν να χαθούν τα sports κανάλια.
Θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα.
Τώρα αν σου δώσουν τη δυνατότητα να κόψεις μόνο την τηλεόραση αζημιως (όλο το πακέτο αποκλείεται) ας μην το μάθουμε καλύτερα Αν θες διαβασε το συμβόλαιο σου και θα δεις ότι δεν ειναι απλά τα πραγματα νομικα. Άλλο τι πολιτική μπορει να ακολουθησει μια εταιρεία για πολλους λόγους.
Οσο για τα discovery κάνετε λαθος.ιδιως για οσους ειχαν cinema pack ηταν παρα πολυ σημαντικα και ειχε πεσει πολυ κραξιμο μσ πολλους να απαιτούν διακοπη αλλα δεν...
Οσο για την τιμη που λες δεν είναι και η καλύτερη που δινουν.
Το πακέτο που λες με οπτικη ίνα 50αρα και εξι ωρες κινητα-διεθνη πριν 3 μηνες το εκλεισα ατα 25 ευρώ.

Εγώ θα πω το αντίθετο...Αν όντως βγουν τα κανάλια νοβασπορτς από την βονταφον τρέξτε να κάνετε τώρα συμβόλαιο αν το σκέφτεστε ή ζητήστε προσφορά αν σας λήγει...Διότι αν βγουν δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να αφαιρεθούν...Απλά δεν θα δίνονται σε νέους πελάτες και σιγά σιγά με τις συνδρομές που τελειώνουν σε κάποιο καιρό δεν θα έχει μείνει κανείς.. Ακριβώς θυμάμαι τον πατέρα μου στην cyta πριν την πάρει η βονταφον που έκανε ανανέωση 10 μέρες πριν πουληθεί και πήρε 24αρι, κινητά 300 και απεριόριστα σταθερά στα 15,30 και εννοείται ότι όταν έγινε βονταφον δεν άλλαξε κανένα συμβόλαιο και είχε ισχύ κανονικά για 2 χρόνια! Αυτό πιστεύω εγω θα συμβεί και με τα νοβασπορτς γιατί όταν πουλάνε το αθλητικό πακέτο και είναι τα βασικά κανάλια και όχι συμπληρωματικά δεν νομίζω να μπορεί να γίνει διαφορετικά.. Ούτε την βονταφον συμφέρει να κάνει αναπροσαρμογες συμβολαίων ή σπασίματα χωρίς να κερδίσει τίποτα ούτε η νόβα θα θέλει να χάσει τους ήδη δεσμευμένους πελάτες χονδρικής.Τελος,να πω πως είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση!

Καταρχήν πιστεύω ότι πολυ δυσκολο η vodafone και η wind θα αφήσουν να χαθούν τα sports κανάλια.
Θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα.
Τώρα αν σου δώσουν τη δυνατότητα να κόψεις μόνο την τηλεόραση αζημιως (όλο το πακέτο αποκλείεται) ας μην το μάθουμε καλύτερα Αν θες διαβασε το συμβόλαιο σου και θα δεις ότι δεν ειναι απλά τα πραγματα νομικα. Άλλο τι πολιτική μπορει να ακολουθησει μια εταιρεία για πολλους λόγους.
Οσο για τα discovery κάνετε λαθος.ιδιως για οσους ειχαν cinema pack ηταν παρα πολυ σημαντικα και ειχε πεσει πολυ κραξιμο μσ πολλους να απαιτούν διακοπη αλλα δεν...
Οσο για την τιμη που λες δεν είναι και η καλύτερη που δινουν.
Το πακέτο που λες με οπτικη ίνα 50αρα και εξι ωρες κινητα-διεθνη πριν 3 μηνες το εκλεισα ατα 25 ευρώ.

Φίλε μου ξαναλέω.

Πακέτο sports ΔΕΝ υπήρχε πριν τη συνεργασία με τη Νόβα. Υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το 2017 όταν και άρχισαν να το προσφέρουν με ΕΞΤΡΑ συνδρομή.

Ουδέποτε τα κανάλια sports υπήρξαν δωρεάν παροχή ή μέρος του βασικού πακέτου Vodafone TV. Μιλάμε για πακέτο που δημιουργήθηκε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από Wind και Vodafone μετά τη συμφωνία με τη Νόβα.

Στο συμβόλαιο που έγινε χθες αν δώσουν το δικαίωμα να κοπεί ατελώς η τηλεόραση το VDSL 50 θα βγαίνει 14.5 ευρώ το μήνα με απεριόριστα διεθνή σταθερά. Καθόλου δε θα χαλάσει τους φίλους μου.

Γράφεις ότι πήρες το ίδιο πακέτο στα 25 με οπτική ίνα. Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι σου σημαίνει και και επιδότηση 12-13 ευρώ το μήνα με το κουπόνι του SFBB.

Αν εννοείς οπτική μέσω VDSL , όλοι το ίδιο παίρνουμε μέσω καμπίνας.. Τώρα αν είσαι σε περιοχή που έχει καμπίνες η Voda ίσως στο έδωσαν φθηνότερα. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι καθαρή οπτική ΔΕΝ παίζει πακέτο στα 50 αλλά minimum 100.

Μην ξεχνάς τα 32.5 που αναφέρω δεν έχουν επιδότηση , εμπεριέχουν τα 2.5 ευρώ το μήνα για το νέο δεκτή VODAFONE TV και έχει μπει και επιπλέον πακέτο για απεριόριστα σταθερά ΕΞωτερικού που το πληρώνεις έξτρα..