Vodafone TV

Καθυστερεί λίγο το μενού λόγω ραμ αλλά στην αναπαραγωγή δεν έχει κανένα θέμα. Το μενού ίσως είναι βαρύ επειδή παίζει από πίσω πρόγραμμα μάλλον. Αλλά μια χαρά δουλεύει κ έτσι.

Η εικόνα της vodafone είναι πολύ καλύτερη στα κανάλια από το cosmote tv!! Πολύ ωραίο HD

• Wow
Reactions: kostthem
Καθυστερεί λίγο το μενού λόγω ραμ αλλά στην αναπαραγωγή δεν έχει κανένα θέμα. Το μενού ίσως είναι βαρύ επειδή παίζει από πίσω πρόγραμμα μάλλον. Αλλά μια χαρά δουλεύει κ έτσι.
Και στο mi box έχει μια μικρή καθυστέρηση όταν παίζει από πίσω, αλλά εδώ κολλάει ο δικός τους ο δέκτης που είναι και καλά φτιαγμένος για το Vodafone TV..

Και στο mi box έχει μια μικρή καθυστέρηση όταν παίζει από πίσω, αλλά εδώ κολλάει ο δικός τους ο δέκτης που είναι και καλά φτιαγμένος για το Vodafone TV..
Μάλλον γι αυτό κολλάει. Πρέπει να φύγει η αναπαραγωγή από πίσω όταν είσαι στο μενού. Και δεν ξέρω αν είναι θέμα ram η μεγάλου όγκου πληροφορίας που κατεβάζει.

Έβαλα pin και κλείδωσα τα κανάλια και πάει μπάλα το μενού... Ας ελπίσουμε σε update να το βγάλουν ή να μπει επιλογή για απενεργοποίηση.

Η εφαρμογή για android tv βγάζει σε κάποιον " δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχόμενου. Δοκιμάστε ξανά αργότερα (TAV1835)"

Η εφαρμογή για android tv βγάζει σε κάποιον " δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχόμενου. Δοκιμάστε ξανά αργότερα (TAV1835)"
όχι μου παίζει κανονικά

Όσο δεν ακουγεται κάτι ή δεν βγαίνει ανακοίνωση από τη vodafone για αφαίρεση, συνεχίζουν κανονικα

Καλησπέρα, με nvidia shield τι γίνεται; κατέβασα την εφαρμογή απ το play store Vodafone TV (beta) αλλά δεν τρέχει.

Στο δικό μου shield παίζει κανονικά πάντως
Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή;
Δεν έχω λάβει ακόμα τον αποκωδικοποιητή του, μου έστειλαν μόνο τους κωδικούς με μήνυμα. Αλλά η εφαρμογή δεν τρέχει καθόλου, είναι κολλημένη στο logo.

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή;
Δεν έχω λάβει ακόμα τον αποκωδικοποιητή του, μου έστειλαν μόνο τους κωδικούς με μήνυμα. Αλλά η εφαρμογή δεν τρέχει καθόλου, είναι κολλημένη στο logo.
πρέπει να παίζει, εδώ παίζει κομπλέ σε mi tv stick. Έχει ανεβάσει ο Πάνος δε προηγούμενο post τα apk δοκίμασε τα

από το outsider σας παίζει το επεισόδιο 1; Εμένα δεν παίζει θέλω πολύ να το δω φαίνεται σειραρα

ρε παιδιά τι σειράρες έχει η Vodafone;;;;;; Όχι 6.40 και 20 θα δινα... Πραγματικά δεν το έχουν προμοταρει σωστά έχει σειραρες έχω κολλήσει λέμε. Τρελό κόλλημα την κάτσαμε άσχημα