Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα.. Σε λίγο θα μας πουν ότι τους τα δίνουν και δωρεάν :lol:Έχω triple play 100mbps και novasports στα 32€ με συνδιαστική έκπτωση κινητής. Έχω μιλήσει με προσωπικό σύμβουλο, με τμήμα ανανεώσεων και τμήμα διακοπών και όλοι μου έχουν δώσει τιμή 24,50€ για double play. Ο προσωπικός σύμβουλος εν το μεταξύ να χτυπιέται ότι αποκλείεται να έχει πάρει κάποιος χαμηλότερη τιμή. Τι να πω...
Πήρες τηλέφωνο στο τμήμα ανανεώσεων που έχει στο δελτίο τύπου για την διακοπή των καναλιών και σου έδωσαν αυτή την προσφορά?Και να σκεφτείς ότι στην αρχή μου είπαν 18 ευρώ τελική τιμη(δλδ θα πλήρωνα 9 ευρώ το μήνα). Μετά καταλάβανε ότι δεν συμφέρει, μου ζητήσανε συγνώμη και καταλήξαμε στα 21 ευρώ.
Έχεις κάποιο κινητό στην Vodafone;Πήρες τηλέφωνο στο τμήμα ανανεώσεων που έχει στο δελτίο τύπου για την διακοπή των καναλιών και σου έδωσαν αυτή την προσφορά?
Γιατί εμένα το ίδιο μου το έδιναν στα 26 ευρω (100mbps + Vodafone TV). Αλλιώς 19 ευρω ιντερνετ-τηλ (50mbps) χωρις vodafone TV.
Ναι και παίρνω συνδυαστική έκπτωση.Έχεις κάποιο κινητό στην Vodafone;
Ναι, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και είπα ας γράψω το μακρύ και το κοντό μου.Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του εδώ μέσα.. Σε λίγο θα μας πουν ότι τους τα δίνουν και δωρεάν![]()
Δεν ξέρω τι λέει το δελτίο τύπου. Εγώ κάλεσα στο τηλ που υπήρχε στο sms που μου έστειλε η Vodafone.Πήρες τηλέφωνο στο τμήμα ανανεώσεων που έχει στο δελτίο τύπου για την διακοπή των καναλιών και σου έδωσαν αυτή την προσφορά?
Γιατί εμένα το ίδιο μου το έδιναν στα 26 ευρω (100mbps + Vodafone TV). Αλλιώς 19 ευρω ιντερνετ-τηλ (50mbps) χωρις vodafone TV.
Το ίδιο τηλέφωνο είναι από το τμήμα ανανεώσεων. Τι να πω αναλόγως τον υπάλληλο δίνει διαφορετικές προσφορές?Ναι, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και είπα ας γράψω το μακρύ και το κοντό μου.Δεν ξέρω τι λέει το δελτίο τύπου. Εγώ κάλεσα στο τηλ που υπήρχε στο sms που μου έστειλε η Vodafone.
2104276618
Μπορείς να κρύψεις τα στοιχεία σου και να ανεβάσεις εδώ το συμβόλαιο/προσφορά;Ναι, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και είπα ας γράψω το μακρύ και το κοντό μου.Δεν ξέρω τι λέει το δελτίο τύπου. Εγώ κάλεσα στο τηλ που υπήρχε στο sms που μου έστειλε η Vodafone.
2104276618
Ναι, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και είπα ας γράψω το μακρύ και το κοντό μου.Δεν ξέρω τι λέει το δελτίο τύπου. Εγώ κάλεσα στο τηλ που υπήρχε στο sms που μου έστειλε η Vodafone.
2104276618
Μόλις μου έρθει το συμβόλαιο, γιατί ακόμα δεν έχω λάβει το sms. Η σήμερα μου είπαν η το αργότερο αύριο. Αυτό που μπορώ να κάνω τωρα είναι να ανεβάσω τον λογαριασμό που πλήρωνα μέχρι τώρα μαζί με τα Nova sports. Αλλά επειδή εσυ δεν μπορείς να πετύχεις την συγκεκριμένη προσφορά, αυτο δεν σημαίνει πώς οι υπόλοιποι λένε ψέματα.Μπορείς να κρύψεις τα στοιχεία σου και να ανεβάσεις εδώ το συμβόλαιο/προσφορά;
Ο λογαριασμός της παλιάς προσφοράς που κολλάει; Το νεο συμβόλαιο θέλουμε. Ίσως να μην κατάλαβες κάτι καλά.Μόλις μου έρθει το συμβόλαιο, γιατί ακόμα δεν έχω λάβει το sms. Η σήμερα μου είπαν η το αργότερο αύριο. Αυτό που μπορώ να κάνω τωρα είναι να ανεβάσω τον λογαριασμό που πλήρωνα μέχρι τώρα μαζί με τα Nova sports. Αλλά επειδή εσυ δεν μπορείς να πετύχεις την συγκεκριμένη προσφορά, αυτο δεν σημαίνει πώς οι υπόλοιποι λένε ψέματα.
![]()
Screenshot-20210915-172314-Office hosted at ImgBB
Image Screenshot-20210915-172314-Office hosted in ImgBBibb.co
Λες να πληρώσω περισσότερα χωρίς τα Nova sports? Εκεί κολλάει. Σου είπα μόλις μου έρθει το συμβόλαιο.Ο λογαριασμός της παλιάς προσφοράς που κολλάει; Το νεο συμβόλαιο θέλουμε. Ίσως να μην κατάλαβες κάτι καλά.
Έχω triple play 100mbps και novasports στα 32€ με συνδιαστική έκπτωση κινητής. Έχω μιλήσει με προσωπικό σύμβουλο, με τμήμα ανανεώσεων και τμήμα διακοπών και όλοι μου έχουν δώσει τιμή 24,50€ για double play. Ο προσωπικός σύμβουλος εν το μεταξύ να χτυπιέται ότι αποκλείεται να έχει πάρει κάποιος χαμηλότερη τιμή. Τι να πω...
Δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια δίνουν τις προσφορές. Πάντα ήταν πρόθυμοι μαζί μου και ποτέ δεν τους έκανα παζάρια. Ακόμα και στην κινητή το πρόγραμμα που έχω (απεριόριστα ολα Gb με τη μέγιστη ταχύτητα, ομιλία, και sms) είναι σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή. Σίγουρα κάτω του κόστους.Φαντάζομαι πως σας τα δίνει σε συνδυαστικό με την κινητή. Διαφορετικά, προφανώς και πρόκειται για εξαιρετικά κάτω του κόστους τιμή τα 16€ για triple play.
Για λογαριασμό φίλου και ρωτάω εδώ γιατί εμείς θα ψαχτουμε για άλλες πολιτείες:
Δεδομένου ότι το μισό πρωτάθλημα θα είναι στον ΟΤΕ και το άλλο μισό στη Nova, αυτός ο οποίος θέλει να δει τα ματς από το σπίτι του και όχι από καφετέρια ή γήπεδο, τι επιλογές έχει πλέον;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.