Vodafone TV

Όσοι παραμείνατε με νέα προσφορά, την ενεργοποιήσατε αμέσως, δηλαδή κόπηκαν άμεσα τα Nova; Γιατί το κόψιμο θα γίνει στις 15/10 οπότε είναι ένας μήνας ακόμη που μπορείς να τα παρακολουθείς.

Μόνη λύση να αποκτήσεις και Nova και Cosmote TV.

Στο Vodafone TV ΔΕΝ υπάρχουν πλέον τα κανάλια Nova Sports οπότε είναι και λίγο off-topic η ερώτηση σου.
Το ξέρω ότι είναι off topic, από την άλλη αφορά πολύ κόσμο και όλοι ψάχνουμε την καλύτερη προσφορά

Στην Vodafone πάντως δεν θα την βρείς γιατί... δεν έχει πλέον τα κανάλια.
Έχει μείνει μόνο η Wind, και αυτή με αμφιβολίες για το αν θα παραμείνουν τα κανάλια ή αν θα συνεχίσει να υπάρχει γενικότερα το Wind Vision.

Όσοι παραμείνατε με νέα προσφορά, την ενεργοποιήσατε αμέσως, δηλαδή κόπηκαν άμεσα τα Nova; Γιατί το κόψιμο θα γίνει στις 15/10 οπότε είναι ένας μήνας ακόμη που μπορείς να τα παρακολουθείς.
Κόβονται εντός 5 ημερών από την αποδοχή νέας προσφοράς μου είπαν

• Like
Reactions: belial and gusmin
ποσο ειναι το κοστος διακοπης βοντα σταθερο κιν και τιβι σημερα αν ληγει 11/11; εχουμε λινκ; 195 ευρω;

Πρέπει να δεις το πινακακι του συμβολαίου σου. Το μόνο σίγουρο είναι η διακοπή της τηλεόρασης που έχει 135€ φιξ κόστος αν θυμάμαι σωστά.
Καλύτερα να περιμένεις, είναι ένας μήνας χωρίς τα αθλητικά.

• Like
Reactions: neksuper3
καλησπέρα στην παρέα. κάλεσα χτες και γω για να δω τι προσφορά θα μου δώσουν, μέχρι τώρα είχα triple play με 100άρα και tv full pack στα 34,9€ το μήνα. τώρα μου είπανε 25,5€ χωρίς την tv και 28€ περίπου με την tv. μίλησα και με wind και για το πακέτο που έχω τώρα μου είπανε 47€ το μήνα. εννοείται όλα είναι για 2ετή συμβόλαια, αλλά χωρίς να έχει κλείσει ακόμα η PL, δε θέλω να δεσμευτώ από τώρα. με nova δε μίλησα, γτ περιμένω το ott που ακούγεται πως θα βγει σύντομα.

• Like
ποσο ειναι το κοστος διακοπης βοντα σταθερο κιν και τιβι σημερα αν ληγει 11/11; εχουμε λινκ; 195 ευρω;
Αν δεν κάνω λάθος και σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί ποια πάνω από άλλα παιδιά , αν περιμένεις μέχρι τις 15/10 που φεύγουν τα κανάλια της nova , θα μπορείς από την επομένη να διακόψεις χωρίς ποινή διακοπής. Ας επιβεβαιώσει κάποιος για ποιο σίγουρα.

• Like
Από τις 15/10 μπορείς να αποδεσμευτείς χωρίς ποινή από τη Vodafone και να πας σε οποιαδήποτε παροχο, ακόμη και στην Wind Vision που θα συνεχίσει να έχει τα novasports...

Αν δεν κάνω λάθος και σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί ποια πάνω από άλλα παιδιά , αν περιμένεις μέχρι τις 15/10 που φεύγουν τα κανάλια της nova , θα μπορείς από την επομένη να διακόψεις χωρίς ποινή διακοπής. Ας επιβεβαιώσει κάποιος για ποιο σίγουρα.
Πολύ σωστά

Από ότι είπαν σε εμένα, οι προσφορές δεν είναι γενικές, αλλά προσωποποιημένες για τον καθένα με βάση τί εκπτώσεις είχε εξασφαλίσει. Άρα δεν δεσμεύεται η Vodafone επειδή έκανε σούπερ προσφορά στον Γιώργο το Σεπτέμβριο, να κάνει καλή προσφορά και στον Κώστα τον Οκτώβριο.
Φοβάμαι μην τυχόν και μέχρι τις 15/10 έχει καλύψει σε μεγάλο ποσοστό τη χασούρα της και αρχίσει να χαλάει τις "προσωποποιημένες προσφορές"...
Εγώ είχα triple play+nova με 50άρα γραμμή στα 28€ και μου πρότειναν είτε να βγάλουν το vodafone tv και να πάει στα 24,70€, είτε να μου αναβαθμίσουν τη σύνδεση σε 100άρα και να κρατήσω και το vodafone tv στα 25,70€.
Το άλλο ανέκδοτο που μου είπαν στο τηλέφωνο: "Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη συμφωνία μας με την Nova λόγω του ότι έχασε το μισό ελληνικό πρωτάθλημα"...🤣😂🤣

Από ότι είπαν σε εμένα, οι προσφορές δεν είναι γενικές, αλλά προσωποποιημένες για τον καθένα με βάση τί εκπτώσεις είχε εξασφαλίσει. Άρα δεν δεσμεύεται η Vodafone επειδή έκανε σούπερ προσφορά στον Γιώργο το Σεπτέμβριο, να κάνει καλή προσφορά και στον Κώστα τον Οκτώβριο.
Φοβάμαι μην τυχόν και μέχρι τις 15/10 έχει καλύψει σε μεγάλο ποσοστό τη χασούρα της και αρχίσει να χαλάει τις "προσωποποιημένες προσφορές"...
Εγώ είχα triple play+nova με 50άρα γραμμή στα 28€ και μου πρότειναν είτε να βγάλουν το vodafone tv και να πάει στα 24,70€, είτε να μου αναβαθμίσουν τη σύνδεση σε 100άρα και να κρατήσω και το vodafone tv στα 25,70€.
Το άλλο ανέκδοτο που μου είπαν στο τηλέφωνο: "Αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη συμφωνία μας με την Nova λόγω του ότι έχασε το μισό ελληνικό πρωτάθλημα"...🤣😂🤣
Ο Μπέος παντως είχε πει δημόσια ότι η Vodafone είχε ρήτρα στο συμβόλαιο με την nova να έχει τουλάχιστον 8 ελληνικές ομάδες... Δεν ξέρω καν αν ισχυει ή είναι αερολογίες του Μπέου παντως το ίδιο σου ειπαν στο τηλεφωνο..

• Like
Τέλος και εγώ από το Vodafone tv. Κράτησα το σταθερό adsl 24 και 300 λεπτά εάν θυμάμαι καλά σε κινητά με 16 ευρώ και κάτι ψιλά. Και αυτό έγινε γιατί είχα έκπτωση και στο σταθερό και στο κινητό αλλιώς θα είχα φύγει εντελώς. Όντως τα κόψανε λένε γιατί η nova έχασε ομάδες.

• Like
Αχαχαχαχ ναι και σε μένα είπαν αυτό το ανέκδοτο

• Like
Reactions: cacofonix
Εφόσον τελικά λένε σε όλους τα ίδια μάλλον ο Μπέος βγαίνει αληθινός και όντως ισχυει οτι τα έκοψαν για τις ελληνικές ομάδες... Απ ότι φαίνεται το νουμερο που είχαν συμφωνησει Vodafone-Nova ήταν τόσο μεγάλο που με την κάτω του κόστους τακτική της Vodafone έμπαινε μέσα για τα καλά.. Οποτε ίσως όντως οι ίδιοι θελαν πως και πως να διακόψουν την συμφωνία ή να ανανεώσουν με πολυ λιγότερα.. Και εφόσον υπήρχε ρήτρα για τις ελληνικές ομάδες έγινε πολυ ευκολότερα. . Για εμάς ένα μεγάλο κρίμα γιατί δεν θα βρουμε πουθενα όλες αυτές τις τιμές της Vodafone, αλλά κάθε εταιρεία βλέπει τα κέρδη της...

• Like
Οι συμβάσεις υπογράφηκαν μαζί. Για να μην έχει ανακοινώσει κάτι η Wind, σημαίνει ότι ανανέωσε.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Παιδιά καλημέρα σε ποιό τηλέφωνο να πάρω για να πάρω προσφορά λόγο που θα φύγουν τα novasport για καλύτερη τιμή? Εχω triple play τωρα με Full pack.

Παιδιά καλημέρα σε ποιό τηλέφωνο να πάρω για να πάρω προσφορά λόγο που θα φύγουν τα novasport για καλύτερη τιμή? Εχω triple play τωρα με Full pack.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σύμβαση σας, καθώς και ειδικές προσφορές για εσάς, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, καλέστε εδώ: 2104276618.