Δεν έχω υπογράψει ακόμα...ούτε έχει έρθει το SMS.
Δεν με νοιάζει τόσο η δέσμευση, μ εξυπηρετεί η Vodafone λόγω alpha bank
Σε όποια άλλη εταιρεία να πάω, σαν νέος πελάτης, πόσο θα δίνω για μια 50άρα, με ή χωρίς tv;
Tι να λεμε τωρα το deal που εκλεισες ειναι απαιχτο ,για να καταλαβεις ακομα και τα νεα υπαλληλικα που δινει ,δεν εχουν τοσο
καλες προσφορες ,επισης οπου αλλου και να πας ,οντως θα σου ζητησουν πολυ περισσοτερα ,ακομα και για απλο 24αρι adsl2p,
δεν θα παρεις καλυτερη τιμη ,εκτος αν παρεις πακετο που δεν θα μπορεις να καλεσεις ουτε καν σταθερα γτ θα πληρωνεις ,οτι
τηλεφωνικη κληση και να κανεις με το sec!
Τωρα οτι αφορα για vdsl2 50αρι, η τιμη των 15ε ακομα και χωρις τηλεοραση ,ειναι απαιχτη !! Ποσο μαλλον με τηλεοραση μαζι.
Εγω δεν εχω αλλαξει πολλους παροχους ,αρχικα ημουν στην forthnet με 24αρα ,πληρωνα 28ε με 4 ωρες κινητα αρχικα και μετα μεχρι 32ε (πριν 4-5χρονια) για 12ωρες κινητα και ενα βασικο πακετο τηλεορασης με πιατο και αποκωδικοποιητη που ηδη ειχα πληρωσει απο παλιοτερα ,για να βλεπω τηλεοραση ,στο εξωχικο μου ,χωρις κεραια ,αλλα μεσω πιατου ,τις συμφωνιες και τις προσφορες τις εκαναν με τον πατερα μου ,ακομα .
Καπου το 2019 πηρα την γραμμη στο ονομα μου ,πηγα στην nova και ζητησα vdsl2 με κινητα δωρεαν και μου ειπαν 28,25Ε για 50Mbps και
απεριοριστα κινητα (τα κινητα τα ειχα αναγκη τοτε και το γρηγορο ιντερνετ ,το χρειαζομουν για λογους εργασιας ,οποτε ηταν μεγαλη
αναγκη να βρω γρηγορα μια λυση ,γτ αν δεν βιαζομουν τοσο θα ακολουθουσα αλλο δρομο και θα γλυτωνα σιγουρα 3-4ε/μηνα ).
Τον 4/2021 πηγα στην vodafone για vdsl2 50 και το πληρες πακετο τηλεορασης , η τιμη που καταφερα να κλεισω ηταν
31ε/μηνα ,για την διακοπη των nova ακομα δεν εχω επικοινωνησει ,ομως για να γυρισω στην Νοva το αποκλειω και ο λογος ειναι
οτι με το 50αρι απο την vodafone, ειμαι πολυ ευχαριστημενος , συγχρονιζει με 54ΜΒ/5,4ΜΒ και στο fast.com μεσω wifi μετραω ,ακομα και με την
τηλεοραση να παιζει ,απο 45ΜΒ-50ΜΒ σταθερα ,με την τηλεοραση κλειστη δε ,απο 48-51ΜΒ ,με την nova ,μετραγα 25-35ΜΒ ,αλλα δεν ειναι μονο
τι μετραγα ,αλλα και οτι το ιντερνετ μου ,πλεον το βλεπω να δουλευει πολυ καλυτερα ,δεν λαγκαρει και ολα πανε σφαιρα .
Ο γαμπρος μου εχει 100αρα nova ,οταν παω σπιτι του ,το ιντερνετ ,δεν ειναι τοσο καλο οσο το δικο μου !!
Επισης η nova με εκνευρισε πολυ 2 φορες ,την 1η οταν το 2019 ,ενω ειχαμε πει να μου χαρισουν 50ε τελη μεταβασης σε VDSL2 ,αυτοι τελικα
τα χρεωσαν και επι 1 μηνα εστειλα πανω απο 10 μειλ ,γτ με αγνοουσαν αρχικα και αναγκαστηκα να βαλω cc τον Συνηγορο καταναλωτη
για να απαντησουν και να με δικαιωσουν ,μετα απο 1 μηνα περιπου !! Αρχικα μου λεγαν πληρωσε 90ε και θα στα πιστωσουμε στο μελλον ,δλδ
να πληρωνα αντι για 56.50ε/2 μηνο , θελαν να δωσω περιπου 107ε ,πραγμα που δεν εκανα τελικα και μετα απο κοπο , αναπροσαρμωσαν τον
λογαριασμο στο σωστο ποσο των 56.50ε/2 μηνο!
Τελος τον 1/2021 , δεν ειχα ιντερνετ/τηλεφωνο ,πηρα και δηλωσα βλαβη ,ειπαν θα στειλουν τεχνικο την αλλη μερα απο τις 14.00-17.00 ,
ειπα ευχαριστω και θα περιμενω .
Την επομενη ,κατα τις 13.00 ακουσα να χτυπαει το σταθερο και ειδα (γτ κοιμομουν πριν), οτι πλεον ειχα και ιντερνετ !
Αμεσως καλεσα την τεχνικη υποστηριξη και τους ειπα οτι εχει αποκατασταθει ,μην στειλετε τεχνικο ,ο υπαλληλος ειπε οτι
δεν μπορει να το ακυρωσει και θα πρεπει να ερθει ο τεχνικος ,του λεω, ειναι 13.35 τωρα που μιλαμε και ο τεχνικος θα ερθει ,σιγουρα μετα τις 14.00 γτ
δεν γινεται να τον ενημερωσετε ,δεν εχετε τροπο να τον βρειτε δλδ ??
Τελικα ο τεχνικος ηρθε και αφησε χαρτι οτι η μεταβαση ηταν ασκοπη !!! δλδ επρεπε να δωσω 20ε γτ εφταιγα εγω ,που το τηλεφωνο και
το ιντερνετ ,δεν δουλεψε για 10-15 ωρες και μετα ηρθε μονο του ( για οσους ξερουν ,με την nova ειχα ακομα pots τηλεφωνια ,συν με τον
υπαλληλο καναμε ολους τους ελεγχους ,πριν αποφασισει να στειλει τεχνικο ).
Φυσικα δεν πληρωσα τα 20ε και αμεσως πηρα τηλ και ζητησα να μαθω τον λογο ,ειπαν οτι ηταν δικο μου λαθος και πρεπει να τα
δωσω ,ασχετα αν εγω τους ενημερωσα ,οτι δεν χρειαζοταν να ερθει ο τεχνικος ,απο τις 13.35 και τελικα ο τεχνικος ηρθε
στις 14.40 !!!!
Εστειλα μειλ και εβαλα μεσα cc την προστασια καταναλωτη και την Ε.Ε.Τ.Τ και τελικα μετα απο 20 μερες ,ειπαν οτι οντως ειχα δικιο
και η nova ,αναπροσαρμωσε για 2η φορα τον λογαριασμο και αντι για 76.50ε/2 μηνο , τον εκανε παλι 56.50ε/2 μηνο ,ηδη τους ειχα πει ,οτι
αυτες τις κουτοπονηριες δεν τις ανεχομαι οποτε οταν εληξε η 2ετια ,εκανα αιτημα για αλλαγη παροχου και ως τωρα ,ειμαι πολυ
ευχαριστημενος απο την Vodafone , ουτε καν το ρουτερ δεν πληρωσα ,ενω με την nova το στειλαν με κουριερ και επρεπε να δωσω
20ε για το ΖΤΕ-168 ,αυτο ουτε καν ειχαν κανει τον κοπο να μου το πουν ,αλλα εγω ηθελα ιντερνετ ,για να εργαστω ,επομενως το πληρωσα
,γτ δεν ειχα vdsl ρουτερ αλλο ,οποτε επρεπε να το πληρωσω για να εχω ιντερνετ και να μπορω να εργαστω και απο το σπιτι !!!
Το ξερω οτι δεν αφορουν ολα την iptv αλλα σας ειπα τους λογους που εφυγα απο την nova και γτ με την vodafone ως τωρα ειμαι
ικανοποιημενος ,αν και το οτι εφυγαν τα Novasports ,δεν ειναι ευχαριστο , ακομα και ετσι ,την προτιμω απο την nova !