Vodafone TV

Σκέπτομαι να αγοράσω την Xiaomi Mi TV P1 32'' Smart Android HD ready, επάνω έχει android TV (όχι android) λογισμικό (έκδοση Android TV ™ 9), την έχει κανείς να μου πει αν λειτουργεί το app της vodafone tv?

Θα λειτουργεί κανονικά. Είσαι σίγουρος ομως; HD Ready εν έτει 2022 είναι λίγο κάπως :)

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο.....με ξένισε πολύ το had ready.....αναμονή μήπως κ βγει κάτι καλύτερο.....thanks

Καλησπέρα...που διακόπτεις την αυτόματη ανανέωση συνδρομής; Συνδεόμαι από το Vodafone Tv στο My Vodafone και δεν με βγάζει στην συνδρομή όπως παλιά....

Ελλάδα σε κάνα χρόνο;

Κάτι δεν άκουσα για εμάς εδώ στην Ελλάδα για 30 Φεβρουαρίου του 2022 βεβαίως βεβαίως !! :sleep:

Κατά τα άλλα καλά τα νέα ....για τους Ισπανούς !! (y)

Σκέπτομαι να αγοράσω την Xiaomi Mi TV P1 32'' Smart Android HD ready, επάνω έχει android TV (όχι android) λογισμικό (έκδοση Android TV ™ 9), την έχει κανείς να μου πει αν λειτουργεί το app της vodafone tv?
Την έχω για το υπνοδωμάτιο και δεν με πολυαπασχολεί το HD Ready. Η εφαρμογή πάντως μια χαρά παίζει, όπως και αυτή της Cosmote. Γενικότερα η χρήση της τηλεόρασης είναι μόνο για εφαρμογές μέσω Android (επίγεια δηλαδή με κεραία δεν βλέπω αν και για να πω την αλήθεια η χρήση τους είναι λίγο δύσκολη) και όλα δουλεύουν νεράκι. Παίζω συνέχεια με Cosmote, Netflix, Amazon και Kodi.

Το άρθρο αναφέρει επειδή για xiaomi tv, Amazon fire stick κ.α. Συσκευές......εδώ όμως ??
Το εάν θα επενδύσει για να επεκταθεί σε επιπλέον συσκευές εξαρτάται από το εάν θα εξασφαλίσει κάποιο αξιόλογο ή/και αποκλειστικό περιεχόμενο (που δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα). Επίσης θα εξαρτηθεί και από το πόσο άντεξε στο χάσιμο των Nova sports. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε κάπου 150.000 συνδρομητές συμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις (https://www.insider.gr/epiheiriseis/195804/allazoyn-oi-isorropies-stin-syndromitiki-tileorasi), εάν έχει καταφέρει να κρατήσει αρκετούς από αυτούς ίσως προχωρήσουν σε προσθήκες. Πάντως με την επικείμενη φυγή και του ΗΒΟ θα έχει πολύ ενδιαφέρον το πως θα κινηθεί γενικώς.

• Like
Reactions: neksuper3

Ελλάδα σε κάνα χρόνο;
Η ανακοίνωση αναφέρει webos 5.0 και 6.0... Εγώ αγόρασα τηλεόραση LG Σεπτέμβριο 2020 και είναι έκδοσης webos 4.9.... Άρα μιλάμε μόνο μοντέλα 2021..

Η ανακοίνωση αναφέρει webos 5.0 και 6.0... Εγώ αγόρασα τηλεόραση LG Σεπτέμβριο 2020 και είναι έκδοσης webos 4.9.... Άρα μιλάμε μόνο μοντέλα 2021..
Και πάλι έγινε η αρχή, από το μηδέν;

• Like
Reactions: cpapiris
Το μαγαζί μάλλον έχει κλείσει για φέτος.
Φτάσαμε γιορτές και τπτ παρά τις φανφάρες που διακινούνταν για «τρομερές» κινήσεις σε απάντηση της αποχώρησης των Novasports.

Να θυμίσω ότι την ερχόμενη εβδομάδα κλείνουμε 2 ολόκληρους μήνες..

Είχα μέχρι τις 15 Δεκέμβρη ως γνωστόν περιθώριο για διακοπή συμβολαιου λόγω απώλειας των καναλιών Νόβα , επειδή περίμενα να έρθει μια άλλη γραμμή από Νόβα το έκανα προχθές τηλεφωνικά, άρχισαν κάτι περιεργα πρέπει να σας πάρουν από τις αποσυνδέσεις κλπ. και οτι οριακά προλαβαίνετε και πήγα σε κατάστημα και την έκανα ,

ξαναμιλησα μετά και μου είπαν οτι δεν το είχαν λάβει ακόμη, είχα φροντίσει και είχα πάρει αντίγραφο από το κατάστημα με σφραγίδα και τους το έστειλα με mail ξανά γιατι θα πουν οτι χάλασε το fax τους:) .

Μου είπαν επίσης οτι είναι ατελώς η διακοπή αλλά θα με χρεώσουν τα 2.5€ επι το υπόλοιπο του συμβολαίου για τον εξοπλισμό.

Εννοειται οτι αρνήθηκα την χρέωση και τηλεφωνικά όπως και στο μαιλ και τους είπα ο εξοπλισμός είναι στη διάθεση τους αν μου τον ζητήσουν και από τη στιγμη που υπαναχώρησαν στο συμβόλαιο που είχαμε δεν πληρωνω τίποτε εκτός από το υπόλοιπο των ημερών μου στον εκκαθαριστικό που θα έρθει.

Θα δούμε πως θα παεΙ , δεν πρόκειται να πληρώσω με τίποτε εξοπλισμο που δεν χρησιμοποιώ εξαιτίας τους

Είχα μέχρι τις 15 Δεκέμβρη ως γνωστόν περιθώριο για διακοπή συμβολαιου λόγω απώλειας των καναλιών Νόβα , επειδή περίμενα να έρθει μια άλλη γραμμή από Νόβα το έκανα προχθές τηλεφωνικά, άρχισαν κάτι περιεργα πρέπει να σας πάρουν από τις αποσυνδέσεις κλπ. και οτι οριακά προλαβαίνετε και πήγα σε κατάστημα και την έκανα ,

ξαναμιλησα μετά και μου είπαν οτι δεν το είχαν λάβει ακόμη, είχα φροντίσει και είχα πάρει αντίγραφο από το κατάστημα με σφραγίδα και τους το έστειλα με mail ξανά γιατι θα πουν οτι χάλασε το fax τους:) .

Μου είπαν επίσης οτι είναι ατελώς η διακοπή αλλά θα με χρεώσουν τα 2.5€ επι το υπόλοιπο του συμβολαίου για τον εξοπλισμό.

Εννοειται οτι αρνήθηκα την χρέωση και τηλεφωνικά όπως και στο μαιλ και τους είπα ο εξοπλισμός είναι στη διάθεση τους αν μου τον ζητήσουν και από τη στιγμη που υπαναχώρησαν στο συμβόλαιο που είχαμε δεν πληρωνω τίποτε εκτός από το υπόλοιπο των ημερών μου στον εκκαθαριστικό που θα έρθει.

Θα δούμε πως θα παεΙ , δεν πρόκειται να πληρώσω με τίποτε εξοπλισμο που δεν χρησιμοποιώ εξαιτίας τους
Φίλε μου είναι σε καθεστώς ΔΙΑΛΥΣΗΣ δυστυχώς.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ πελάτης και δε μπορούσε να βγάλει άκρη για να πάρει προσφορά από το τμήμα διακοπών για περίπου ένα μήνα και ενώ είχε λήξει η δέσμευση του συμβολαίου.

Να μην τους αφήσεις για το θέμα του δέκτη καθώς σε όσους έκοψαν το TV αλλά παρέμειναν πελάτες σταθερής θα το αφαιρέσουν το υπόλοιπο πόσο του δεκτη κανονικά.

Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κατάσταση στη Vodafone. Η οργάνωση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ.

Από το εμπορικό βγαίνουν ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΕΣ όπως τα 21.87 το μήνα για το Unlimited Ultra με extra sim για απεριόριστα data και σε δεύτερη συσκευή και ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ λόγω κάκιστης δομής και οργάνωσης.

Αν αυτά γίνονται στην κινητή , σκέψου πόσο τους νοιάζει το Vodafone TV..

Είναι να απορείς…