Vodafone TV

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο το euphoria

Το Euphoria γίνεται η πιο δημοφιλής σειρά της δεκαετίας στο Twitter​

Και τι σχέση έχει με το νήμα αυτό;
Να δούμε και στο facebook πιο αναφέρεται πιο συχνά :D

Τι εννοείς ? Σε περιεχόμενο του vodafone tv αναφέρθηκα

Και του HBO... αλλά και άλλων καναλιών δορυφορικών και μη...

Δεν νομίζω πως πρόκειται για κάποιο συγκλονιστικό νέο...

Και του HBO... αλλά και άλλων καναλιών δορυφορικών και μη...

Δεν νομίζω πως πρόκειται για κάποιο συγκλονιστικό νέο...
εφόσον είναι στο περιεχόμενο του Vodafone tv δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Για τη Vodafone tv δεν μιλάμε εδώ;

εφόσον είναι στο περιεχόμενο του Vodafone tv δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου. Για τη Vodafone tv δεν μιλάμε εδώ;

Υπάρχει ειδική κατηγορία για τις σειρές και ταινίες.

Εδώ είναι για την υπηρεσία Vodafone TV.
Π.χ. αν υπάρχουν αλλαγές στο interface, προσθήκες καναλιών, υπηρεσιών, κλπ.

Παίδες, λύστε μου μια απορία (χαζή ίσως).
Ο γιός μου σπουδάζει στην επαρχία και πρόσφατα πρόσθεσε (κατά λάθος, πονεμένη ιστορία, δεν έχει καν τηλεόραση) Vodafone TV, στο πρόγραμμα για σταθερό-internet.

Η απορία μου είναι η εξής:
μπορούμε να συνδέουμε τον αποκωδικοποιητή του, στην δική μας τηλεόραση, ώστε να βλέπουμε περιεχόμενο;

Last edited:
Παίδες, λύστε μου μια απορία (χαζή ίσως).
Ο γιός μου σπουδάζει στην επαρχία και πρόσφατα πρόσθεσε (κατά λάθος, πονεμένη ιστορία, δεν έχει καν τηλεόραση) Vodafone TV, στο πρόγραμμα για σταθερό-internet.

Η απορία μου είναι η εξής:
μπορούμε να συνδέουμε τον αποκωδικοποιητή του, στην δική μας τηλεόραση, ώστε να βλέπουμε περιεχόμενο;
Λογικα μπορεις σαν OTT. Θα πρεπει να σου δωσει τους κωδικους του και να έχεις ή τηλεοραση με android TV ή boxακι πάλι με android TV...

Τι ακριβώς σημαίνει OTT;

Δηλαδή δεν χρειάζεται ο αποκωδικοποιητής αν η τηλεόραση είναι android;

Τι ακριβώς σημαίνει OTT;

Δηλαδή δεν χρειάζεται ο αποκωδικοποιητής αν η τηλεόραση είναι android;
OverTheTop, δηλαδή παίζει με όλους τους παρόχους.
Αν έχεις Android TV, δεν χρειάζεσαι τον αποκωδικοποιητή (εκτός αν θες να νοικιάζεις ταινίες), απλά κατεβάζεις την εφαρμογή και βάζεις τους κωδικούς.

δηλαδη εγω που εχω nova και δεν εχω καμια σχεση με vodafone,
περνω την δοκιμαστικη να δω τι παιζει,και απο κει και περα τους πληρωνω 6.30 το μηνα και τα εχω ολα με μια εφαρμογη στην τηλεοραση ή σε σε ενα android box?

• Like
Reactions: sdragon28
δηλαδη εγω που εχω nova και δεν εχω καμια σχεση με vodafone,
περνω την δοκιμαστικη να δω τι παιζει,και απο κει και περα τους πληρωνω 6.30 το μηνα και τα εχω ολα με μια εφαρμογη στην τηλεοραση ή σε σε ενα android box?
Ναι

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Η συνεργασία με την hbo επεκτάθηκε για αυτό κ η έλευση του cnn και του tcm μιας και ανοίκουν στην warner

Και τα Eurosport μπήκαν στη συνδρομή με τα 6.30 αλλά δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση, μόνο σε κινητό και τάμπλετ παίζουν

Και τα Eurosport μπήκαν στη συνδρομή με τα 6.30 αλλά δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση, μόνο σε κινητό και τάμπλετ παίζουν
Νομίζω υπήρχαν απλώς πλέον τα έβγαλαν από το app για tv.

Το TCM αφού είναι της Warner γιατί δεν προβάλει παλιές ταινίες και της Warner;

Νομίζω υπήρχαν απλώς πλέον τα έβγαλαν από το app για tv.

Το TCM αφού είναι της Warner γιατί δεν προβάλει παλιές ταινίες και της Warner;
Τα Eurosport σε Mi box S παιζουν κανονικά...εχουμε φλομώσει στο μπιλιαρδο και το ποδήλατο...

• Haha
Reactions: kostthem
Να και ένα καλό νέο !!
Την εφαρμογή πρέπει να κάνουν κάποτε , για τις Samsung και τις LG !

View attachment 194538
Ειχα την απορία, αν αλλάξω το region της LG τηλεόρασης σε Ισπανία, αν θα μου εμφανίσει την ισπανική εφαρμογή του Vodafone TV. Αλλα επειδή θα μου έσβηνε ουσιαστικά ολα τα κανάλια, δεν το εχω δοκιμάσει...