Vodafone TV

Υπάρχει στο hbomax…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όχι νόμιμα και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Από ότι έχω καταλάβει έχει παραχωρηθεί σε άλλη εταιρεία για την Ελλάδα.

Όχι νόμιμα και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Από ότι έχω καταλάβει έχει παραχωρηθεί σε άλλη εταιρεία για την Ελλάδα.
Σε ποια εταιρία;;;

Από όλες τις εφαρμογές iOS , android καθώς και από web : play. Hbomax.com όπου κανείς συνδρομή με τα στοιχεία χρήστη

Από όλες τις εφαρμογές iOS , android καθώς και από web : play. Hbomax.com όπου κανείς συνδρομή με τα στοιχεία χρήστη

Όπου γράφω συνδρομή εννοώ είσοδο …..

Όπου γράφω συνδρομή εννοώ είσοδο …..

Αναφερεσε απο κινητο? εγω δοκιμασα σε mibox,fire tv max,smart tv +apk σε ολα τα παραπανω και δε με αφηνει. Μου ζηταει ανανεωση του λογισμικου και δεν αφηνει να το κανω....anyway

Αναφερεσε απο κινητο? εγω δοκιμασα σε mibox,fire tv max,smart tv +apk σε ολα τα παραπανω και δε με αφηνει. Μου ζηταει ανανεωση του λογισμικου και δεν αφηνει να το κανω....anyway

Από παντού μπαίνει . Απλά μπήκα στο αντίστοιχο store και κατέβασα την εφαρμογή hbomax γιατί από το ελληνικό store δεν την εμφανίζει . Μετά ανοίγεις την εφαρμογή και απλά login

• Angry
Reactions: sdragon28
Από παντού μπαίνει . Απλά μπήκα στο αντίστοιχο store και κατέβασα την εφαρμογή hbomax γιατί από το ελληνικό store δεν την εμφανίζει . Μετά ανοίγεις την εφαρμογή και απλά login

Οταν λες οτι δε μπαινεις απο το ελληνικο store εννοεις οτι μπαινεις στο store (px play store) μεσω vpn? (αν ναι τοτε χρειαζεται vpn. Εγω παντως δοκιμασα και με apk και δε με αφηνει)

Οταν λες οτι δε μπαινεις απο το ελληνικο store εννοεις οτι μπαινεις στο store (px play store) μεσω vpn? (αν ναι τοτε χρειαζεται vpn. Εγω παντως δοκιμασα και με apk και δε με αφηνει)
Στο Fire με δηλωμενη αμερικανικη διευθυνση στο amazon χωρις vpn βγαζει κανονικα την εφαρμογη και την κατεβαζεις και παιζει χωρις vpn αν εχεις κανει την Ολλανδικη συνδρομη (ή οποιαδηποτε Ευρωπαικη)

Last edited:
Η εφαρμογή σε mi box έκανε update σήμερα... Κανάλια και interface βλεπω να ειναι τα ίδια... διαπίστωνω και μια βελτιωση ανεπαισθητη στην απόκριση, η οποία μπορει να ειναι και ιδεα μου...

Θα προσπαθήσω μέσα στην ημέρα να βγάλω τα APKs για να τα ανεβάσω ;)
Σε είχα ρωτήσει και στο παρελθόν... Τα αρχεία που τα βρίσκεις;

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα εξάγω με File Commander και τα ανεβάζω. Δεν ξέρω αν μπορέσω τώρα γιατί έχω αλλάξει το box που χρησιμοποιούσα αλλά θα το δοκιμάσω :)

Η εφαρμογή σε mi box έκανε update σήμερα... Κανάλια και interface βλεπω να ειναι τα ίδια... διαπίστωνω και μια βελτιωση ανεπαισθητη στην απόκριση, η οποία μπορει να ειναι και ιδεα μου...
Η διαφορά που βλέπω εγώ στο interface είναι όταν αλλάζεις τα κανάλια να γίνεται έγχρωμο το λογότυπο του καναλιού. Επίσης τα κανάλια ανοίγουν πιο γρήγορα

Τα περισσότερα νέα που έχει HBO max είναι
Το Tokyo vice δεν το έχει αλλά εν πάση περιπτώσει εγώ εννοώ κυρίως για το disney+. Επειδή έλεγαν μερικοί εδώ για συμφωνίες περιμένω να δω τι θα γίνει. Αν γίνει όπως είπαν θα είμαι ο πρώτος που θα γυρίσει

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Το Tokyo vice δεν το έχει αλλά εν πάση περιπτώσει εγώ εννοώ κυρίως για το disney+. Επειδή έλεγαν μερικοί εδώ για συμφωνίες περιμένω να δω τι θα γίνει. Αν γίνει όπως είπαν θα είμαι ο πρώτος που θα γυρίσει

Με 6.5 € τον μήνα (και στους περισσοτερους νεους συνδρομητες δωρεαν), δεν πιστευω να δωσει ποτε ότι πιο προσφατο από HBO max και Disney, που ειναι και πανάκριβα... μεγάλο φάουλ εξακολουθει να ειναι ότι δεν προσφερει ακόμα εφαρμογες σε LG / Samsung τηλεορασεις...αν δεν μπορουν, τουλάχιστον ας λανσαρουν μετάφραση της ισπανικής έκδοσης...

Με 6.5 € τον μήνα (και στους περισσοτερους νεους συνδρομητες δωρεαν), δεν πιστευω να δωσει ποτε ότι πιο προσφατο από HBO max και Disney, που ειναι και πανάκριβα... μεγάλο φάουλ εξακολουθει να ειναι ότι δεν προσφερει ακόμα εφαρμογες σε LG / Samsung τηλεορασεις...αν δεν μπορουν, τουλάχιστον ας λανσαρουν μετάφραση της ισπανικής έκδοσης...
Μεγάλο φάουλ γενικότερα είναι ότι το άφησε ακυβέρνητο το πλοίο τόσο καιρό. Δεν είναι δυνατόν ξαναλέω για πολλοστή φορά η nova λόγου χάρη να έχει μια αξιοπρεπής σε κάποια πλαίσια πλατφόρμα ενώ πριν 2.5 χρόνια πήγαινε για χρεοκοπία, όλες γενικότερα οι πλατφόρμες εδώ να έχουν κάνει κάποια βήματα προς τα εμπρός, κούτσα-στραβά και η Vodafone να δείχνει μια εν μέρει εικόνα εγκατάλειψης στην τηλεόραση της. Και μέσα σε όλα αυτά να ακούμε φήμες αλλά από την άλλη να ακούγεται εξίσου ότι και άλλες πλατφόρμες διεκδικούν το περιεχόμενο και με περισσότερες πιθανότητες από ότι η Vodafone. Και είναι εν μέρει λάθος να συγκρίνουμε την Vodafone Ισπανίας γιατί το μπουκέτο της είναι τελείως διαφορετικό με αθλητικά, με όλο το disney+ και το hbo max και γενικότερα μια διαφορετική εικόνα που εδώ δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γίνει.