neksuper3
Established Member
- 28 April 2021
- 233
Η συμφωνία με το HBO λήγει τον Ιανουάριο και δεν κουνιέται τίποτα. Θα φύγει κι αυτό όπως πάει.Μέσα είναι το HBO, έφυγε ποτέ;
Η συμφωνία με το HBO λήγει τον Ιανουάριο και δεν κουνιέται τίποτα. Θα φύγει κι αυτό όπως πάει.Μέσα είναι το HBO, έφυγε ποτέ;
Τα εξάγω με File Commander και τα ανεβάζω. Δεν ξέρω αν μπορέσω τώρα γιατί έχω αλλάξει το box που χρησιμοποιούσα αλλά θα το δοκιμάσω![]()
Δίνει. Έχει επεισόδια που τα βάζει μια μέρα μετά που θα παίξουν Αμερική με υπότιτλους κανονικά.Με 6.5 € τον μήνα (και στους περισσοτερους νεους συνδρομητες δωρεαν), δεν πιστευω να δωσει ποτε ότι πιο προσφατο από HBO max και Disney, που ειναι και πανάκριβα... μεγάλο φάουλ εξακολουθει να ειναι ότι δεν προσφερει ακόμα εφαρμογες σε LG / Samsung τηλεορασεις...αν δεν μπορουν, τουλάχιστον ας λανσαρουν μετάφραση της ισπανικής έκδοσης...
Μη ξεχνάς ότι παρουσίασε αύξηση συνδρομητών, επίσης έκανε ήδη προσθήκη ωραίων καναλιών όπως το TCM, CNN, Eurosports και βλέπουμε αναβαθμίσεις σε εφαρμογές για κινητά και tv. Κάθε άλλο παρά εγκατάλειψη βλέπω εγώΜεγάλο φάουλ γενικότερα είναι ότι το άφησε ακυβέρνητο το πλοίο τόσο καιρό. Δεν είναι δυνατόν ξαναλέω για πολλοστή φορά η nova λόγου χάρη να έχει μια αξιοπρεπής σε κάποια πλαίσια πλατφόρμα ενώ πριν 2.5 χρόνια πήγαινε για χρεοκοπία, όλες γενικότερα οι πλατφόρμες εδώ να έχουν κάνει κάποια βήματα προς τα εμπρός, κούτσα-στραβά και η Vodafone να δείχνει μια εν μέρει εικόνα εγκατάλειψης στην τηλεόραση της. Και μέσα σε όλα αυτά να ακούμε φήμες αλλά από την άλλη να ακούγεται εξίσου ότι και άλλες πλατφόρμες διεκδικούν το περιεχόμενο και με περισσότερες πιθανότητες από ότι η Vodafone. Και είναι εν μέρει λάθος να συγκρίνουμε την Vodafone Ισπανίας γιατί το μπουκέτο της είναι τελείως διαφορετικό με αθλητικά, με όλο το disney+ και το hbo max και γενικότερα μια διαφορετική εικόνα που εδώ δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γίνει.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Οι ωραίες αναβαθμίσεις είναι το δύσχρηστο περιβάλλον? Το tcm προσωπικά επειδή έχω και cosmote tv δεν το βλέπω ούτως ή άλλως. Τώρα για αύξηση συνδρομητών δεν το έχω δει πουθενά και αν ανακοινώθηκε όντως αύξηση θα έγινε λόγω χαμηλής τιμής και επειδή συνδυάζεται πολύ φθηνά με το 2playΜη ξεχνάς ότι παρουσίασε αύξηση συνδρομητών, επίσης έκανε ήδη προσθήκη ωραίων καναλιών όπως το TCM, CNN, Eurosports και βλέπουμε αναβαθμίσεις σε εφαρμογές για κινητά και tv. Κάθε άλλο παρά εγκατάλειψη βλέπω εγώ
Ποτέ δεν είπα κάτι ανάλογο για τα Eurosport. Μετά την φυγή των καναλιών νόβα τα Eurosport δεν υπήρχαν, μετά από επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών μου είχαν πει ότι ΘΑ μπουν σε ένα νέο πακέτο. Εν τέλει μπήκαν στο υφιστάμενο πακέτο. Ποτέ δεν είπα κάτι ανάλογο για τα Eurosport, ότι δηλαδή λήγει η σύμβαση ή ότι θα φύγουν.Έτσι έλεγες και με τα Eurosports και τελικά μπήκαν και στη συνδρομή των 6.30, θυμίζω.
Είδαμε χθες τον Στέφανο σε HD
Αν εκανε αύξηση συνδρομητών θα έκανε επειδή το δίνει σχεδόν τσάμπα. Σε μένα το έδωσε με 3 ευρώ έξτρα του 2play με 50 ίντερνετ. Τόσο φτηνά φυσικά και θα το πάρω.Μη ξεχνάς ότι παρουσίασε αύξηση συνδρομητών, επίσης έκανε ήδη προσθήκη ωραίων καναλιών όπως το TCM, CNN, Eurosports και βλέπουμε αναβαθμίσεις σε εφαρμογές για κινητά και tv. Κάθε άλλο παρά εγκατάλειψη βλέπω εγώ
Το πρώτο κουτί βλέπω πως δεν είναι Android TV, οπότε είναι λογικό η εφαρμογή του κινητού να μην παίζει.Έχω ένα box (mecool ki pro) που η εφαρμογή υπάρχει στο playstore και εγκαθίσταται αλλά δεν τρέχει. Και ένα άλλο (mecool km9 pro) που η εφαρμογή δεν υπάρχει στο playstore αλλά έχω εγκαταστήσει τα αρχεία που ανέβασες και τρέχει μια χαρά!
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως τα εξαγεις;
Ποια αύξηση συνδρομητών!Μη ξεχνάς ότι παρουσίασε αύξηση συνδρομητών, επίσης έκανε ήδη προσθήκη ωραίων καναλιών όπως το TCM, CNN, Eurosports και βλέπουμε αναβαθμίσεις σε εφαρμογές για κινητά και tv. Κάθε άλλο παρά εγκατάλειψη βλέπω εγώ
Android tv είναι... Ευχαριστώ για την βοήθεια .Το πρώτο κουτί βλέπω πως δεν είναι Android TV, οπότε είναι λογικό η εφαρμογή του κινητού να μην παίζει.
Το δεύτερο είναι Android TV αλλά πιθανώς δεν έχει την απαραίτητη RAM (δεν το έψαξα) ή δεν είναι στις πιστοποιημένες συσκευές που έχει δώσει η Vodafone.
Την εξαγωγή των APK την κάνω με FX τελικά, όχι File Commander. Στο System > data > app βρίσκεις τα APK
Η έκδοση είναι η 1.39.20 και τα αρχεία έχουν ανεβεί εδώ
Εκτόξευση για τη Vodafone! Βάζει δύσκολα σε Cosmote και Wind – Τι πέτυχεΠοια αύξηση συνδρομητών!
300.000 χιλιάδες συνδρομητές έχασε συνολικά στα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, 150.000 στην Γερμανία και πάνω από 80.000 στην Ισπανία και οι υπόλοιποι σε Ιταλία και άλλες αγορές...
Ευτυχώς που πήρε χέρι βοηθείας με την πρόσφατη εξαγορά μετοχών της (το 10%), από τον αραβικό τηλεπικοινωνιακο πάροχο Etisalat UAE!!!
Τηλεοπτικούς συνδρομητές...
Γύρω στα 18 εκατομμύρια τηλεοπτικούς συνδρομητές έχει στην Ευρώπη και είναι τρίτη μετά τον SKY και τον Canal+...Εκτόξευση για τη Vodafone! Βάζει δύσκολα σε Cosmote και Wind – Τι πέτυχε
300.000 συνδρομητές σε περίοδο COVID για το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη δεν είναι και πολλοί. Οι ενεργοί ξέρεις πόσοι είναι!;;;
Εκτόξευση για τη Vodafone! Βάζει δύσκολα σε Cosmote και Wind – Τι πέτυχε
300.000 συνδρομητές σε περίοδο COVID για το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ευρώπη δεν είναι και πολλοί. Οι ενεργοί ξέρεις πόσοι είναι!;;;
Με τη νέα συμφωνία, από τις 14 Ιουνίου, το Vodafone TV κάνει διαθέσιμο το Disney+ σαν βασική υπηρεσία στα πακέτα του και έτσι, οι συνδρομητές του Vodafone TV, θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου, ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του Disney+, ως μέρος της συνδρομής τους, μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής.
Αυτό είναι πραγματικά μία αρκετά θετική εξέλιξη!![]()
H streaming υπηρεσία Disney+ (και) στο Vodafone TV
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Vodafone Ελλάδας και η The Walt Disney Company Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να προσφέρουν στους συνδρομητές του Vodafone TV συναρπαστικό περιεχόμενο για όλη την οικογ…www.typologies.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.