Vodafone TV

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση για disney+; Σε 3-4 μέρες ξεκινάει επίσημα και η vodafone ως συνήθως κοιμάται.
Λογικά μετά ή ταυτόχρονα με το επίσημο λανσάρισμα.

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: neksuper3

neksuper3

Established Member
28 April 2021
233
Ρε παιδιά πότε ακριβώς θα βγάλουν τα εμπορικά πακέτα; Μετά την έναρξη τους Ντίσνεϊ πλας στην Ελλάδα;

angelalex

AVClub Addicted Member
24 December 2018
1,872
Αθήνα
Εμένα μου κάνει εντύπωση σε 3 μέρες θα είναι ήδη διαθέσιμο την τρίτη στις 9 με 10 το πρωί λέει το countdown που έχει στο site του Disney+ και η Vodafone σιγή ασυρμάτου

• Like

danis44

New member
15 September 2021
53
Παίζει να είναι η μόνη εταιρεία που δεν την νοιάζει να κερδίσει καινούργιους συνδρομητές. Και με τέτοιο ανταγωνισμό είναι απορίας άξιο.

Πέτυχε από ότι φαίνεται μια καλή συμφωνία. Εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει βγει να πει τίποτα για τα εμπορικά προγράμματα. Τι θα γίνει με παλιούς συνδρομητές, το κόστος, την διαδικασία με καινούργιους συνδρομητές κτλ.

Όλα δουλεύουν στον αυτόματο σε αυτή την εταιρεία από ότι φαίνεται.

Stacy

Established Member
13 August 2021
201
Παίζει να είναι η μόνη εταιρεία που δεν την νοιάζει να κερδίσει καινούργιους συνδρομητές. Και με τέτοιο ανταγωνισμό είναι απορίας άξιο.

Πέτυχε από ότι φαίνεται μια καλή συμφωνία. Εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει βγει να πει τίποτα για τα εμπορικά προγράμματα. Τι θα γίνει με παλιούς συνδρομητές, το κόστος, την διαδικασία με καινούργιους συνδρομητές κτλ.

Όλα δουλεύουν στον αυτόματο σε αυτή την εταιρεία από ότι φαίνεται.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αντί να σε κυνηγάνε και να σε παρακαλάνε αυτοί αναγκάζεται να τους ψαξεις εσυ. Τραγικό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like

speed79

Senior Member
19 January 2010
558
Εδώ δεν υπάρχει η εφαρμογή τους σε πολλές τηλεοράσεις όπως η LG που έχω εγώ σμαρτ του 2020 και στα δημοφιλή xiaomi box και στικ

• Like

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,799
Athens-προς τα βορεια
Εδώ δεν υπάρχει η εφαρμογή τους σε πολλές τηλεοράσεις όπως η LG που έχω εγώ σμαρτ του 2020 και στα δημοφιλή xiaomi box και στικ
Mi box υπαρχει απο τη πρωτη μερα. (mi stick δεν υπηρχε στο πρωτο λογω μνημης(μπαινει ομως), υπαρχει στο καινουργιο)

Last edited:

ThanosR92

New member
9 August 2012
33
Πάντως με Bluestacks εμένα δεν μου παίζει στο PC! Μου βγάζει μήνυμα για rooted συσκευη!

Stacy

Established Member
13 August 2021
201
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Disney plus και ούτε μια ενημέρωση για τα πακέτα της κτλ. Μα είναι σοβαρή εταιρεία που θέλει πελάτες? Δηλαδή εμείς πως θα κινηθούμε όσων αφορά το disney plus? Θα περιμένουμε ποτε θα μας κάνει την χάρη να μας ενημερώσει?? Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση με τιμές κτλ και μου διαφεύγει? Πραγματικά απορώ πως η Disney διάλεξε μια εταιρεία σαν αυτήν για την Ελλάδα που δεν προμοταρει τις υπηρεσίες της.

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,799
Athens-προς τα βορεια
Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Disney plus και ούτε μια ενημέρωση για τα πακέτα της κτλ. Μα είναι σοβαρή εταιρεία που θέλει πελάτες? Δηλαδή εμείς πως θα κινηθούμε όσων αφορά το disney plus? Θα περιμένουμε ποτε θα μας κάνει την χάρη να μας ενημερώσει?? Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση με τιμές κτλ και μου διαφεύγει? Πραγματικά απορώ πως η Disney διάλεξε μια εταιρεία σαν αυτήν για την Ελλάδα που δεν προμοταρει τις υπηρεσίες της.

Ισως και να μην εχει το "δικαιωμα" να κανει καποια ανακοινωση πριν την επισημη εναρξη του καναλιου.

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
Πηγαινε στη σελιδα 97 (διαβασε λιγο πριν και λιγο μετα και θα βρεις τη λυση)
Στην 97 σελίδα λέει πως τρέχουμε σε Pc vodafone tv? Δεν βλέπω κάτι τέτοιο...

Sers1612

Established Member
11 March 2014
215
φιλε μου με τον ιδιο τροπο γινεται και σε pc/laptop
Προφανώς! Αλλά δεν είδα κάτι. Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ.

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,799
Athens-προς τα βορεια
Προφανώς! Αλλά δεν είδα κάτι. Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ.

το τελευταιο ποστ στη σελιδα 97 εχει 2 αρχεια, αυτα βαζεις στον emulator για να παιξει. Ποτέ δε το εχω δοκιμασει γιατι απλα δε με ενδιαφερει να δω ταινια/σειρα σε pc/laptop , αλλα ξερω οτι ολοι οσοι το δοκιμασαν τους επαιξε κανονικα. Αν υπαρχει καποια λεπτομερεια στον τροπο εγκαταστασης δε το γνωριζω. Ισως καποιος που το εχει δοκιμασει να σου απαντησει.

Monstars143

New member
1 March 2020
33
Ισως και να μην εχει το "δικαιωμα" να κανει καποια ανακοινωση πριν την επισημη εναρξη του καναλιου.
Ακριβώς αυτό θα έλεγα και εγώ και αιτιολογώ(χωρίς όμως να ξέρω κάτι παραπάνω και πηγαίνοντας με την λογική). Η Disney τρέχει μία προσφορά γνωριμίας (8+4) εδώ και ένα μήνα που σε δεσμεύει για ένα χρόνο. Προφανώς θέλει να επιτύχει ένα συγκεκριμένο αριθμό σταθερών συνδρομητών και να πάρει κάποια χρήματα(επιπλέον της συμφωνίας) για αυτό και κάνει αυτή την προσφορά. Εάν ερχότανε τώρα η Vodafone και έλεγε άσε αυτή την προσφορά εγώ σου δίνω την Disney και το HBO συν κάποια κανάλια ο καταναλωτής θα διάλεγε προφανώς αυτό γιατί είναι μηνιαία η δέσμευση και παρέχει περισσότερα.Αρα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της η Disney και οι στόχοι της θα έπεφταν.Συν το ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει καν για την συμφωνία που έχει γίνει.

• Like

Dion999

AVClub Addicted Member
13 November 2006
1,799
Athens-προς τα βορεια
Ακριβώς αυτό θα έλεγα και εγώ και αιτιολογώ(χωρίς όμως να ξέρω κάτι παραπάνω και πηγαίνοντας με την λογική). Η Disney τρέχει μία προσφορά γνωριμίας (8+4) εδώ και ένα μήνα που σε δεσμεύει για ένα χρόνο. Προφανώς θέλει να επιτύχει ένα συγκεκριμένο αριθμό σταθερών συνδρομητών και να πάρει κάποια χρήματα(επιπλέον της συμφωνίας) για αυτό και κάνει αυτή την προσφορά. Εάν ερχότανε τώρα η Vodafone και έλεγε άσε αυτή την προσφορά εγώ σου δίνω την Disney και το HBO συν κάποια κανάλια ο καταναλωτής θα διάλεγε προφανώς αυτό γιατί είναι μηνιαία η δέσμευση και παρέχει περισσότερα.Αρα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της η Disney και οι στόχοι της θα έπεφταν.Συν το ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει καν για την συμφωνία που έχει γίνει.
Καπως ετσι ,αν και αμφιβαλω με το μηνιαια δεσμευση. Ουτε πιστευω οτι θα υπαρχει στο app. Διχρονη δεσμευση με το box θα ειναι λογικα.

• Like
Reactions: Sers1612