Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση για disney+; Σε 3-4 μέρες ξεκινάει επίσημα και η vodafone ως συνήθως κοιμάται.
Λογικά μετά ή ταυτόχρονα με το επίσημο λανσάρισμα.Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση για disney+; Σε 3-4 μέρες ξεκινάει επίσημα και η vodafone ως συνήθως κοιμάται.
Ίσως από Δευτέρα κύριε ΝεκτάριεΡε παιδιά πότε ακριβώς θα βγάλουν τα εμπορικά πακέτα; Μετά την έναρξη τους Ντίσνεϊ πλας στην Ελλάδα;
Παίζει να είναι η μόνη εταιρεία που δεν την νοιάζει να κερδίσει καινούργιους συνδρομητές. Και με τέτοιο ανταγωνισμό είναι απορίας άξιο.
Πέτυχε από ότι φαίνεται μια καλή συμφωνία. Εδώ και 2 βδομάδες δεν έχει βγει να πει τίποτα για τα εμπορικά προγράμματα. Τι θα γίνει με παλιούς συνδρομητές, το κόστος, την διαδικασία με καινούργιους συνδρομητές κτλ.
Όλα δουλεύουν στον αυτόματο σε αυτή την εταιρεία από ότι φαίνεται.
Mi box υπαρχει απο τη πρωτη μερα. (mi stick δεν υπηρχε στο πρωτο λογω μνημης(μπαινει ομως), υπαρχει στο καινουργιο)Εδώ δεν υπάρχει η εφαρμογή τους σε πολλές τηλεοράσεις όπως η LG που έχω εγώ σμαρτ του 2020 και στα δημοφιλή xiaomi box και στικ
Πηγαινε στη σελιδα 97 (διαβασε λιγο πριν και λιγο μετα και θα βρεις τη λυση)Πάντως με Bluestacks εμένα δεν μου παίζει στο PC! Μου βγάζει μήνυμα για rooted συσκευη!
Ισως και να μην εχει το "δικαιωμα" να κανει καποια ανακοινωση πριν την επισημη εναρξη του καναλιου.Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Disney plus και ούτε μια ενημέρωση για τα πακέτα της κτλ. Μα είναι σοβαρή εταιρεία που θέλει πελάτες? Δηλαδή εμείς πως θα κινηθούμε όσων αφορά το disney plus? Θα περιμένουμε ποτε θα μας κάνει την χάρη να μας ενημερώσει?? Έχει βγάλει καμία ανακοίνωση με τιμές κτλ και μου διαφεύγει? Πραγματικά απορώ πως η Disney διάλεξε μια εταιρεία σαν αυτήν για την Ελλάδα που δεν προμοταρει τις υπηρεσίες της.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην 97 σελίδα λέει πως τρέχουμε σε Pc vodafone tv? Δεν βλέπω κάτι τέτοιο...Πηγαινε στη σελιδα 97 (διαβασε λιγο πριν και λιγο μετα και θα βρεις τη λυση)
φιλε μου με τον ιδιο τροπο γινεται και σε pc/laptopΣτην 97 σελίδα λέει πως τρέχουμε σε Pc vodafone tv? Δεν βλέπω κάτι τέτοιο...
Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς! Αλλά δεν είδα κάτι. Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ.φιλε μου με τον ιδιο τροπο γινεται και σε pc/laptop
το τελευταιο ποστ στη σελιδα 97 εχει 2 αρχεια, αυτα βαζεις στον emulator για να παιξει. Ποτέ δε το εχω δοκιμασει γιατι απλα δε με ενδιαφερει να δω ταινια/σειρα σε pc/laptop , αλλα ξερω οτι ολοι οσοι το δοκιμασαν τους επαιξε κανονικα. Αν υπαρχει καποια λεπτομερεια στον τροπο εγκαταστασης δε το γνωριζω. Ισως καποιος που το εχει δοκιμασει να σου απαντησει.Προφανώς! Αλλά δεν είδα κάτι. Μπορείς να βάλεις το link σε παρακαλώ.
Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς αυτό θα έλεγα και εγώ και αιτιολογώ(χωρίς όμως να ξέρω κάτι παραπάνω και πηγαίνοντας με την λογική). Η Disney τρέχει μία προσφορά γνωριμίας (8+4) εδώ και ένα μήνα που σε δεσμεύει για ένα χρόνο. Προφανώς θέλει να επιτύχει ένα συγκεκριμένο αριθμό σταθερών συνδρομητών και να πάρει κάποια χρήματα(επιπλέον της συμφωνίας) για αυτό και κάνει αυτή την προσφορά. Εάν ερχότανε τώρα η Vodafone και έλεγε άσε αυτή την προσφορά εγώ σου δίνω την Disney και το HBO συν κάποια κανάλια ο καταναλωτής θα διάλεγε προφανώς αυτό γιατί είναι μηνιαία η δέσμευση και παρέχει περισσότερα.Αρα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της η Disney και οι στόχοι της θα έπεφταν.Συν το ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει καν για την συμφωνία που έχει γίνει.Ισως και να μην εχει το "δικαιωμα" να κανει καποια ανακοινωση πριν την επισημη εναρξη του καναλιου.
Καπως ετσι ,αν και αμφιβαλω με το μηνιαια δεσμευση. Ουτε πιστευω οτι θα υπαρχει στο app. Διχρονη δεσμευση με το box θα ειναι λογικα.Ακριβώς αυτό θα έλεγα και εγώ και αιτιολογώ(χωρίς όμως να ξέρω κάτι παραπάνω και πηγαίνοντας με την λογική). Η Disney τρέχει μία προσφορά γνωριμίας (8+4) εδώ και ένα μήνα που σε δεσμεύει για ένα χρόνο. Προφανώς θέλει να επιτύχει ένα συγκεκριμένο αριθμό σταθερών συνδρομητών και να πάρει κάποια χρήματα(επιπλέον της συμφωνίας) για αυτό και κάνει αυτή την προσφορά. Εάν ερχότανε τώρα η Vodafone και έλεγε άσε αυτή την προσφορά εγώ σου δίνω την Disney και το HBO συν κάποια κανάλια ο καταναλωτής θα διάλεγε προφανώς αυτό γιατί είναι μηνιαία η δέσμευση και παρέχει περισσότερα.Αρα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της η Disney και οι στόχοι της θα έπεφταν.Συν το ότι ο μέσος καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει καν για την συμφωνία που έχει γίνει.