Vodafone TV

• Wow
Reactions: kardasios
Ειπα να ξανανοιξω το μηνιαιο μετα απο καιρο και μου βγαζει σε ολεϛ τιϛ συσκευεϛ αδυναμια συνδεσηϛ παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα ΜΑ123. Μιλησα στο chat αλλα δεν μπορεσαν να δωσουν λυση και το προωθησαν να με καλεσουν. Ειχε καποιοϛ αλλοϛ ααλογο θεμα ;

Ειπα να ξανανοιξω το μηνιαιο μετα απο καιρο και μου βγαζει σε ολεϛ τιϛ συσκευεϛ αδυναμια συνδεσηϛ παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα ΜΑ123. Μιλησα στο chat αλλα δεν μπορεσαν να δωσουν λυση και το προωθησαν να με καλεσουν. Ειχε καποιοϛ αλλοϛ ααλογο θεμα ;

Διέγραψε εντελώς την εφαρμογή και ξανά πέρασε την. Είχα το ίδιο θέμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το Disney+ πάντως παίζει ήδη επίσημα στην Ελλάδα (με εφαρμογές για όλες τις συσκευές, ακόμα και Apple TV). Επίσης, έχουν λάβει το mail της προσφοράς όσοι είχαν κάνει προεγγραφή. Εξαιρετικό user interface, αρκετοί τίτλοι 4K/Atmos.

Μακάρι η Vodafone TV να βελτιώσει τις προδιαγραφές ήχου και εικόνας για να ευχαριστηθούν περισσότερο (όλους) τους τίτλους οι συνδρομητές της.

Και στο Coamote tv box παιζει κανονικα. Εκει το περασα.Οποτε δεν παιζει καποια αποκλειστικοτητα μαλλον για τα box.

• Like
Reactions: kostthem
Στο σάιτ της Vodafone το μόνο που βρήκα ήταν αυτό. Δηλαδή μόνο για 100 και 200 Mbps δίνεται σύμφωνα με αυτό, στα giga fiber γράφει μόνο για το Disney+ προς το παρόν https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/super-fiber/c-120127/
Κάτι νεότερο δεν λέει για τα πακέτα χωρίς ίντερνετ. Αλλά δεν ξέρω αν στους ήδη υπάρχοντες πελάτες ανέβηκε η πλατφόρμα

Στην εφαρμογή vodafonetv στο ondemand έχει κάποιες σειρές της Disney αλλά σε παραπέμπει να κάνεις εγγραφή για να παρακολουθήσεις και δεν το προχώρησα.

Στο app του Vodafone TV δεν έχει ξεχωριστό λινκ όπως με το HBO... Επίσης δεν έχει καθόλου Simpsons, οπότε μάλλον δεν έχουν κάνει κάτι ακομα

Attachments

• IMG_20220614_101946.jpg
    IMG_20220614_101946.jpg
    159.8 KB · Views: 32
bfb4d9f8d0b1e104cc471d97f6896631.jpg

Ορίστε και οι προϋποθέσεις για την Vodafone.

• Like
Reactions: sgatz and belial
bfb4d9f8d0b1e104cc471d97f6896631.jpg

Ορίστε και οι προϋποθέσεις για την Vodafone.

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε παραπάνω πληροφορίες από την Vodafone. Το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν το λογότυπο της disney σε συγκεκριμένα προγράμματα. Ίσως είναι ακόμα νωρίς για αυτούς.......

Vodafonαρααααα έκανες το θαύμα σου!!!! Μπαίνουν ταινίες disney στο vtv στη συνδρομή των 6,30

Τα έλεγε ο βελερεφοντιος και τον κράζανε!!!!!!! Συνεχεια εμφανίζει ταινίες disney όταν πατάς play σε πάει στη σελίδα της disney όμως. Κάτι κάνουν

Που βλέπεις ποιες μπαίνουν?

Συνεχιζονταϛ με το προβλημα που ειχα γραψει χθεϛ ακομα δεν εχω βρει ακρη. Πηρα τηλ στην τεχνικη υποστηριξη και αφου περιμενα αρκετη ωρα οταν τουϛ ειπα για το θεμα μου με συνδεσαν με την σταθερη. Εκει δηλωσαν αναρμοδιοι επειδη δεν εχω μποξακι τουϛ και πασα στην κινητη. Αλλη αναμονη και η υπαλληλοϛ μου ειπε οτι θα ενημερωσει την τεχνικη υποστηριξη να με καλεσουν. Τηϛ ειπα οτι τα ιδια μου ελεγαν και χθεϛ χωριϛ να μπουν στον κοπο να με παρουν. Αφου τηϛ εξηγησα οτι και σημερα απο την τεχνικη υποστηριξη ξεκινησα ζητησα διακοπη και ειστροη των χρηματων. Μου ζητησε να περιμενω καιμε ενημερωσε οτι ειχε απορριφθει η συναλλαγη απο την τραπεζα πραγμα που δε συμβαινει αφου τα 6,30 ειχαν αφαιρεθει απο το λογαριασμο μου. Κλεισαμε λεγοντααϛ οτι θα με ξανακαλεσει αλλα δεν το βλεπω.Εφαγα μια ωρα στα τηλεφωνα χωριϛ αποτελεσμα. Πωϛ θα κρατησουν πελατεϛ ετσι?

Στο ond
Που βλέπεις ποιες μπαίνουν?

Στο ondemand, έχουν εμφανιστεί πολλές disney στις Ταινίες και βλέπω και νέα κατηγορια αλλά όταν πατάς play σε πάει σε άλλη σελίδα

Vodafonαρααααα έκανες το θαύμα σου!!!! Μπαίνουν ταινίες disney στο vtv στη συνδρομή των 6,30

Τα έλεγε ο βελερεφοντιος και τον κράζανε!!!!!!! Συνεχεια εμφανίζει ταινίες disney όταν πατάς play σε πάει στη σελίδα της disney όμως. Κάτι κάνουν
Εγω παντωϛ αποκομισα τα χειροτερα απο την επαφη με την μη εξυπηρετηση πελατων... διαβασε σχετικα ποστ μου...

Εγω παντωϛ αποκομισα τα χειροτερα απο την επαφη με την μη εξυπηρετηση πελατων... διαβασε σχετικα ποστ μου...

Εγώ πάντως με το ίδιο πρόβλημα με εσένα και αφού είχα μιλήσει μαζί τους και μου είπαν ότι η εφαρμογή στο box μου κλτ δεν είναι επίσημη και τέτοια απλά έσβησα την εφαρμογή και μετά μπήκα κανονικά. Ίδιο σφάλμα με το δικό σου. Ξέρω είπες το δοκίμασες αλλά....

Και στο Coamote tv box παιζει κανονικα. Εκει το περασα.Οποτε δεν παιζει καποια αποκλειστικοτητα μαλλον για τα box.
Android tv δεν είναι; Γιατί να μην παίζει; Η αποκλειστικότητα - αν υπάρξει - δεν αφορά στην εφαρμογή.

Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk