Vodafone TV

Αν δε δώσουν πρόσβαση στην εφαρμογή της Disney , μιλάμε όχι για υποδεέστερη υπηρεσία αλλά τελείως για κλάματα.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι φαίνεται να το προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ σε πακέτα των 100mbps και 200mbps αλλά αυτό που δίνουν πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με το HBO Max , ούτε με το Disney+

1. Οι προσφορές ισχύουν ΜΟΝΟ για νέους πελάτες με συμβόλαιο Triple Play με TV ≥100mbps, με τη χρονική διάρκεια προσφοράς 24 μήνες.
  2. Οι προσφορές ισχύουν για αιτήσεις που θα γίνουν από 14/06/22 και έπειτα και μέχρι το τέλος της προσφοράς.
  3. H προσφορά ισχύει για το πρόγραμμα Vodafone TV Entertainment.
  4. Η πρόσβαση στο Disney+ είναι διαθέσιμη μόνο με συμβόλαιο Triple Play με TV ≥100mbps.
  5. Η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου κινητής με πάγιο 16,80€ και άνω.
  6. Στις τελικές τιμές περιλαμβάνεται και κόστος ψηφιακού εξοπλισμού (2,5€/ μήνα).
  7. Περισσότερες πληροφορίες για το Disney+ (τι είναι, διαδικασία ενεργοποίησης κτλ) εδώ
  8. Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν (cpe), καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός αξίας 60€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις.
  9. Σε περίπτωση που δεν επιλεγεί ηλεκτρονικός λογαριασμός, η τιμή του παγίου είναι προσαυξημένη κατά €1.

Ήταν αυτό το τζάμπα
  1. Οι προσφορές ισχύουν ΜΟΝΟ για νέους πελάτες με συμβόλαιο Triple Play με TV ≥100mbps, με τη χρονική διάρκεια προσφοράς 24 μήνες.
  2. Οι προσφορές ισχύουν για αιτήσεις που θα γίνουν από 14/06/22 και έπειτα και μέχρι το τέλος της προσφοράς.
  3. H προσφορά ισχύει για το πρόγραμμα Vodafone TV Entertainment.
  4. Η πρόσβαση στο Disney+ είναι διαθέσιμη μόνο με συμβόλαιο Triple Play με TV ≥100mbps.
  5. Η συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου κινητής με πάγιο 16,80€ και άνω.
  6. Στις τελικές τιμές περιλαμβάνεται και κόστος ψηφιακού εξοπλισμού (2,5€/ μήνα).
  7. Περισσότερες πληροφορίες για το Disney+ (τι είναι, διαδικασία ενεργοποίησης κτλ) εδώ
  8. Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν (cpe), καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός αξίας 60€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις.
  9. Σε περίπτωση που δεν επιλεγεί ηλεκτρονικός λογαριασμός, η τιμή του παγίου είναι προσαυξημένη κατά €1.
Δηλαδή κάποιος που δεν έχει σταθερό και ίντερνετ στην Vodafone (εγώ πχ έχω συμβόλαιο με την νόβα 2 χρόνια ακόμα σε FTTH) δεν μπορεί να το βάλει χωρίς ίντερνετ και σταθερό?

Ήταν αυτό το τζάμπα

Δηλαδή κάποιος που δεν έχει σταθερό και ίντερνετ στην Vodafone (εγώ πχ έχω συμβόλαιο με την νόβα 2 χρόνια ακόμα σε FTTH) δεν μπορεί να το βάλει χωρίς ίντερνετ και σταθερό?
Φυσικα και μπορεις, το βαζεις οπως καθε αλλη streaming υπηρεσια. (το disney δεν εχει αποκλειστικοτητα με τη voda)

• Like
Reactions: neksuper3
Φυσικα και μπορεις, το βαζεις οπως καθε αλλη streaming υπηρεσια. (το disney δεν εχει αποκλειστικοτητα με τη voda)
Όχι εννοώ να κάνω συμβόλαιο με την Vodafone για τηλεόραση. Κανονικά το έχω αυτή τη στιγμή μου έχει και ταινίες-σειρές και σε IMAX enhanced εκτός από Dolby vision/Atmos 4K κλπ

Λοιπον επειδη μιλησα αναλυτικα στο chat σχετικα με την νεα υπηρεσια disney+

Έχω αυτη την στιγμή triply play (σταθερο τηλεοραση+kids και 100mpbps ιντερνετ) αλλα δεν το δικαιουμαι συμφωνα με την Vodafone.
Ο λογος ειναι οτι πρεπει να κανω ανανεωση με περισσοτερα χρήματα. Καπου στα 26.8 απο τα 23,6 που δίνω τωρα.

Εγω εκανα ανανεωση πριν 2 μηνες και αναβαθμιση γραμμης, οποτε η vodafone για να εχω το disney+ μου λεει να κανω ξανα ανεωση με περισσοτερα χρηματα.

Η προσβαση θα γινεται κανονικα μέσω του Disney+ app και οχι μέσω του αστειου app της Vodafone. Ρωτησα 2 φορες. Θα δωσουν κωδικους.

Μου έδωσε και μια ακομα προσφορα στα 23,8 με το Disney+ αν υποβαμισω το πακετο σε Vodafone Tv Entertainment (χωρις 5-6 καναλια) και πληρωσω το τέλος υποβαμισης.

Μεσα σε λιγότερο απο ενα χρόνο ανανεωσα ήδη 2 φορες (απωλεια novasports και αναβαμιση γραμμης) και παμε ίσως για 3.

Αγαπημένη μου Vodafone....

Έχω αυτη την στιγμή triply play (σταθερο τηλεοραση+kids και 100mpbps ιντερνετ) αλλα δεν το δικαιουμαι συμφωνα με την Vodafone.
Ο λογος ειναι οτι πρεπει να κανω ανανεωση με περισσοτερα χρήματα. Καπου στα 26.8 απο τα 23,6 που δίνω τωρα.

Εγω εκανα ανανεωση πριν 2 μηνες και αναβαθμιση γραμμης, οποτε η vodafone για να εχω το disney+ μου λεει να κανω ξανα ανεωση με περισσοτερα χρηματα.

Η προσβαση θα γινεται κανονικα μέσω του Disney+ app και οχι μέσω του αστειου app της Vodafone. Ρωτησα 2 φορες. Θα δωσουν κωδικους.

Μου έδωσε και μια ακομα προσφορα στα 23,8 με το Disney+ αν υποβαμισω το πακετο σε Vodafone Tv Entertainment (χωρις 5-6 καναλια) και πληρωσω το τέλος υποβαμισης.

Μεσα σε λιγότερο απο ενα χρόνο ανανεωσα ήδη 2 φορες (απωλεια novasports και αναβαμιση γραμμης) και παμε ίσως για 3.

Μου κανει εντυπωση οτι σου επαν πως η προσβαση θα γινεται μεσω του app της disney....τοτε ποιος ο λογος αυτη τη στιγμη να εχουν περάσει αρκετες ταινιες μεσα στο ondemand του vodatv? Και τι εννοουν θα σου δωσουν κωδικους? θα σου δωσουν δηλαδη και email που χρειαζεται σαν user-id? Μυστηρια πραματα :P

Μου κανει εντυπωση οτι σου επαν πως η προσβαση θα γινεται μεσω του app της disney....τοτε ποιος ο λογος αυτη τη στιγμη να εχουν περάσει αρκετες ταινιες μεσα στο ondemand του vodatv? Και τι εννοουν θα σου δωσουν κωδικους? θα σου δωσουν δηλαδη και email που χρειαζεται σαν user-id? Μυστηρια πραματα :p
Ρωτησα 2 φορες και ητανε κατηγορηματικος.
Η προσβαση θα γινεται με το native app της Disney+
Απλα μεσω app/box της Vodafone θα εχεις προσβαση αμα θέλεις στο app της Disney+

Οπως και να εχει, μπορει λίγο να μου κακοφαινεται γιατι πρεπει να κανεις ανανεωση πάλι, με 27.8 ευρώ που δίνουν το πακέτο, ειναι μακράν το ποιο ανταγωνιστικο.

• Like
Reactions: neksuper3

Είμαι ίδια περίπτωση με εσένα. Ανανέωσα πριν ένα δίμηνο. Έχω 100mbps με vodafone tv kids. Έχω ανανεώσει για 24 μήνες. Θα μας βάλουν να ανανεώσουμε για άλλους 24; Πρόσεχε στην ανανέωση συμβολαίου μην σου βάλουν κανέναν όρο για αύξηση τιμής λόγω πληθωρισμού και αναβάθμιση δικτύου όπως έκαναν στην κινητή για το unlimited. Μου εμφανίζει στον αποκωδικοποιητή ταινίες αλλά όταν πατάω παρακολούθηση δεν δουλεύει τίποτα. Δεν το βλέπω να αλλάζω το συμβόλαιο προτιμώ την τιμή που έχω.

Λοιπον καινουργια νεα μετα απο τηλέφωνο στο 13830.

Μου εδωσαν κανονικα την υπηρεσια Disney+ στην ιδια τιμή που πληρώνω τωρα. Αυτό εγινε με ανανεωση του προγραμματος.
Χωρίς ούτε 1 ευρώ επιπλέον.

Τις επομενες ημέρες (2-3 μου ειπανε) θα μου στείλουν κωδικούς προσβασης στο Αpp της Disney+.

Υπαρχει ακομα αγνοια μεταξυ των υπαλληλων. Ευτυχώς πηρα τηλέφωνο, οποτε για πληροφορίες παρτε καλυτερα στο 13830.

Να λεμε και τα καλα τους, οπως επισης το πακετο με τα 27 ευρώ που ειναι θεωρώ πλεον με την προσθηκη του disney+ μακραν το ποιο ανταγωνιστικο.

Είμαι ίδια περίπτωση με εσένα. Ανανέωσα πριν ένα δίμηνο. Έχω 100mbps με vodafone tv kids. Έχω ανανεώσει για 24 μήνες. Θα μας βάλουν να ανανεώσουμε για άλλους 24; Πρόσεχε στην ανανέωση συμβολαίου μην σου βάλουν κανέναν όρο για αύξηση τιμής λόγω πληθωρισμού και αναβάθμιση δικτύου όπως έκαναν στην κινητή για το unlimited. Μου εμφανίζει στον αποκωδικοποιητή ταινίες αλλά όταν πατάω παρακολούθηση δεν δουλεύει τίποτα. Δεν το βλέπω να αλλάζω το συμβόλαιο προτιμώ την τιμή που έχω.
Πρε τηλ και με ανανεωση στην τιμη που πληρωνεις θα στο δωσουνε δωρεαν.

• Like
Reactions: belial
Παιδιά το "δωρεάν" μας τελείωσε πριν καν αρχίσει. Τα ίδια είπαν και σε μένα. Για να ενεργοποιηθεί το disney+ πρέπει να ανανεώσω για 24 μήνες με τιμή 26.60 ευρώ το μήνα. Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση του ebill και η έκπτωση του κινητού Vodafone. Α ρε Vodafone με τα ωραία σου κόλπα.

Στάλθηκε από το NTH-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: belial
Παιδιά το "δωρεάν" μας τελείωσε πριν καν αρχίσει. Τα ίδια είπαν και σε μένα. Για να ενεργοποιηθεί το disney+ πρέπει να ανανεώσω για 24 μήνες με τιμή 26.60 ευρώ το μήνα. Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η έκπτωση του ebill και η έκπτωση του κινητού Vodafone. Α ρε Vodafone με τα ωραία σου κόλπα.

Συμφορουμίτης 2 μνμ πριν το πήρε δωρεάν πάντως, με ανανέωση του συμβολαίου του.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Εγώ πάντως βλέπω ότι Disney+ πρόσβαση υπάρχει και στην αυτόνομη συνδρομή Vodafone TV Family 6.30 ευρώ/το μήνα, όπου μπήκαν μέσα κάποιες επιλογές από Disney+ Original, τώρα αν θα σου δίνουν κωδικούς και για την αυτόνομη εφαρμογή Disney+, δεν γνωρίζω...

Vodafone TV Family.png

Πάρε τηλ στην Vodafone. Τα ίδια λέγανε και σε εμένα στο τσατ.

• Like
Reactions: stenlibi
Εγώ πάντως βλέπω ότι Disney+ πρόσβαση υπάρχει και στην αυτόνομη συνδρομή Vodafone TV Family 6.30 ευρώ/το μήνα, όπου μπήκαν μέσα κάποιες επιλογές από Disney+ Original, τώρα αν θα σου δίνουν κωδικούς και για την αυτόνομη εφαρμογή Disney+, δεν γνωρίζω...

View attachment 198792
Δηλαδή αν θέλω να βάλω Vodafone tv με 6.30 ευρώ θα το έχω?

Μου το έδωσαν και εμενα δωρεάν από το 13840. Θα έρθει με sms το URL ενεργοποίησης για την εφαρμογή της disney. (y)(y)

Μόλις μίλησα, τηλεφωνικός, με το αρμόδιο τμήμα για Vodafone TV, για αναβάθμιση από 50 σε 100 με Ντίσνεϊ και όλα μέσα είπαν 31.40. Η πρόσβαση θα γίνεται μέσω του application της Ντίσνεϊ, πρακτικά η Vodafone θα μου δημιουργήσει έναν λογαριασμό και εγώ από εκεί και πέρα θα έχω να κάνω με την Ντίσνεϊ και θα το χρησιμοποιήσω όπου διατίθεται η Ντίσνεϊ (υπολογιστή κινητό τηλεοράσεις κλπ). Για το 50αρι δεν ξέρουν ακόμα, η προσφορά αυτή θα ισχύει έως 23/7.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση danis44. Τους πήρα τηλ και μου το έδωσαν δωρεάν.

• Like
Reactions: danis44