Vodafone TV

Καλησπέρα παιδια, προσπάθησα να διαβασω και να βρω τι ανάλυση εχει τελικα το Vodafone TV και δεν κατάλαβα.
Εβαλα δοκιμαστικα κατι κωδικους απο φιλο σε Sony android TV, τελευταιο μοντελο και νομιζω πως δεν ειναι ουτε καν 1080P.
ουτε μου βγαζει ηχο dolby digital 5.1. ισχυει;

τελικα τι ανάλυση εχει to Vodafone TV και τι ήχο βγάζει;
1080p ειναι ,αλλα με bitrate ψιλοχαμηλο(6κ). Ο ηχος στερεο! :P

Καλημέρα μια ερώτηση μόλις μπήκα Vodafone tv και από content μια χαρά από εικόνα και ήχο ωχχχ Παναγία μου….ερώτηση αν πάρω fire stick 4k και μπαίνω από το app streamarei στα specs του στικ η τα ίδια με το Vodafone box?

Καλημέρα μια ερώτηση μόλις μπήκα Vodafone tv και από content μια χαρά από εικόνα και ήχο ωχχχ Παναγία μου….ερώτηση αν πάρω fire stick 4k και μπαίνω από το app streamarei στα specs του στικ η τα ίδια με το Vodafone box?
Ίδια είναι.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Like
Reactions: logangr
Μια ερώτηση.
Μπορεί κάποιος που έχει vodafone tv να ενημερώσει εάν έχει παλιά animation της wb (batman, superman κλπ)? Σκεφτομαι να ενεργοποιήσω HBO maχ που κάτι από αυτά θα έχει άλλα μιας και το HBO συνεργάζεται με vodafone είπα να δω εάν τα έχει ώστε να κόψω το disney plus που έχω και να τα έχω όλα μέσω Vodafone με μια συνδρομη.
Ευχαριστώ πολύ

Μια ερώτηση.
Μπορεί κάποιος που έχει vodafone tv να ενημερώσει εάν έχει παλιά animation της wb (batman, superman κλπ)? Σκεφτομαι να ενεργοποιήσω HBO maχ που κάτι από αυτά θα έχει άλλα μιας και το HBO συνεργάζεται με vodafone είπα να δω εάν τα έχει ώστε να κόψω το disney plus που έχω και να τα έχω όλα μέσω Vodafone με μια συνδρομη.
Ευχαριστώ πολύ
Εκανα ενα search και κατι εχει, ειδικα απο superman. Παραγωγης 2000-2010. Το τσεκαρισμα το εκανα μεσα απο το app και οχι απο το box και το app δε μου δινει τη δυνατοτητα να τα δω, αρα μαλλον ειναι ondemand και ισως επι πληρωμη για καθε μια ταινια.

• Like
Reactions: johnar84
Εκανα ενα search και κατι εχει, ειδικα απο superman. Παραγωγης 2000-2010. Το τσεκαρισμα το εκανα μεσα απο το app και οχι απο το box και το app δε μου δινει τη δυνατοτητα να τα δω, αρα μαλλον ειναι ondemand και ισως επι πληρωμη για καθε μια ταινια.
Ααα κρίμα. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερωσες.

Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα μια TCL android tv με android 9 και δεν μου εμφανίζει στο play store το vodafone app για να το κατεβάσω και λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ.

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι, αλλα υπαρχει προγραμμα στα 9,90 για σκετη Vodafone TV χωρις ιντερνετ-τηλεφωνο και παιδικα καναλια (με παιδικα 13,29) λογικα παταει πανω σε οποιαδηποτε συνδεση!

Ουσιαστικα παιρνεις με 10 ευρω
Disney plus
HBO περιεχομενο
Ταινιες υπολοιπες
Καναλια τυπου History, NGeo κτλ...

Καθολου ασχημα αν σκεφτεις οτι μονο το Disney κανει 9 ευρω!

Εν τω μεταξυ δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρι, αλλα υπαρχει προγραμμα στα 9,90 για σκετη Vodafone TV χωρις ιντερνετ-τηλεφωνο και παιδικα καναλια (με παιδικα 13,29) λογικα παταει πανω σε οποιαδηποτε συνδεση!

Ουσιαστικα παιρνεις με 10 ευρω
Disney plus
HBO περιεχομενο
Ταινιες υπολοιπες
Καναλια τυπου History, NGeo κτλ...

Καθολου ασχημα αν σκεφτεις οτι μονο το Disney κανει 9 ευρω!

Κάποιοι έλεγαν ότι δεν παίζει το Disney..... Θέλει 3play.....

Μέχρι 24/7 ίσχυε αυτό. Πλέον και μόνο με αποκωδικοποιητή παρέχεται κανονικά.
Τι διαφορά έχει το 9.99€ από το 13.29€ σε περιεχόμενο; Είναι και στα δύο πακέτα το Disney;

Τι διαφορά έχει το 9.99€ από το 13.29€ σε περιεχόμενο; Είναι και στα δύο πακέτα το Disney;
Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει τα κανάλια και το πακέτο παιδικών της Vodafone, ομως θα έχεις κανονικά από Disney οπότε μικρό το κακό.

Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι στο απλό πακέτο με τα 10 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδικά κανάλια, τα Eurosport και τα κανάλια Discovey.

Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση, μου είπαν ότι στο απλό πακέτο με τα 10 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδικά κανάλια, τα Eurosport και τα κανάλια Discovey.
Έτσι ακριβώς είναι