αυτες είναι απόψεις και θα τις αφήσω ασχολίαστες, όμως το παράδειγμα είναι τουλάχιστον ατυχές.Το να αφήνεις το Netflix για να βάλεις Vodafone TV είναι σαν να είναι να πας διακοπές Σαντορίνη και τελευταία στιγμή να επιλέξεις την Έρημο Σαχάρα...
αυτες είναι απόψεις και θα τις αφήσω ασχολίαστες, όμως το παράδειγμα είναι τουλάχιστον ατυχές.Το να αφήνεις το Netflix για να βάλεις Vodafone TV είναι σαν να είναι να πας διακοπές Σαντορίνη και τελευταία στιγμή να επιλέξεις την Έρημο Σαχάρα...
Καλό μήνα παίδες...χαχαχα χα χα χα χα
πω πω το ‘φαγα αμάσητο, μέχρι το LG store έφτασα….
Τίποτα καινούριο με την εφαρμογή έχουμε ? Με το ίντερνετ, καμία αναβάθμιση, καμία νέα προσθήκη κλπ. Πολλά της Warner bros δεν τα έχειόλα τα harry potter και άλλες επικές ταινίες προστέθηκαν δωρεάν στο vodafone tv
καλεις στο 13830, νωρις έως στις 8:30, διότι μετά ανεβάζει αναμονές.Καλησπερα,ειχα κανει λογαριασμο vodafone tv χωρις αποκωδιποιητη και αποφασισα να το διακοψω
Αλλα αυτο συνεχιζει και μου παιρνει λεφτα απο την καρτα
Εχω κανει τα παντα,στην αρχη ακυρωση συνδρομης,μου πηρε λεφτα
Αφαιρω την καρτα,τον επομενο μηνα μου ξαναπηρε
Στο τελος διαγραφη λογαριασμου και πριν λιγο με ξαναχρεωσε
Προσπαθω να επικοινωνησω με το live chat γιατι λεει οι συνδρομητες χωρις αποκωδικοποιητη μονο απο εκει μπορουν να επικοινωνησουν αλλα ποτε δεν καταφερνω να συνδεθω με καποιον εκπροσωπο
Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
κανονικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η προγηούμενη σου ανανεωση είχε γίνει πριν τον Ιουλιο 22 - καλεις στο 13830 και σε ενημερώνουνΝα κάνω μία ερώτηση έχω γραμμή vodafone με tv με αποκωδικοποιητή πως μπορώ να τσεκάρω αν εχω πρόσβαση στο Disney?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταματησε, λόγω δικαιωμάτωνΤέλος το NAUTICAL CHANNEL από τη VODAFONE TV!
Δείτε και τα θετικά, έχουμε επίσημη ενημέρωση από βόντα στο θρεντ μαςFriends the reunion, The shining,Father of the Bride, Eyes wide shut, Dial M for murder, Blade runner, Christmas story 2, The Mule, The Notebook, A clockwork orange, όλα τα Harry potter και άλλες ταινίες στην εβδομαδιαία προσθήκη!!
Ένα μεγάλο μπράβο στην Vodafone για την προσθήκη των Harry Potter.... Μου θυμίζει το πρώτο μου φιλί στην κατασκήνωση με την Βιργινία μετά την ταινία που είδαμε στο καθιστικό όλοι μαζί. Άντε με το καλό να μπουν τα σόου του Μπένι Χιλ του 80' να θυμηθώ και την μαία που με ξεγέννησε και έκλαιγα ενάμιση μήνα μετά την γέννα από το μουστάκι της....Friends the reunion, The shining,Father of the Bride, Eyes wide shut, Dial M for murder, Blade runner, Christmas story 2, The Mule, The Notebook, A clockwork orange, όλα τα Harry potter και άλλες ταινίες στην εβδομαδιαία προσθήκη!!
Να τους πάρεις τηλ....πλέον την έχεις....Καλησπέρα. Σε κάποια φάση πέρυσι μου είχαν κάνει ανανέωση στο συμβόλαιο και μου έδωσαν δωρεάν το Vodafone TV το οποίο και δεν χρησιμοποιοώ. Πως μπορώ να να δω αν έχω πρόσβαση στο Disney; Αυτό γίνεται μόνο μέσω του Box της Vodafone;
Συνδεσου με τους κωδικούς του Vodafone tv app (οχι του my Vodafone) εδώΚαλησπέρα. Σε κάποια φάση πέρυσι μου είχαν κάνει ανανέωση στο συμβόλαιο και μου έδωσαν δωρεάν το Vodafone TV το οποίο και δεν χρησιμοποιοώ. Πως μπορώ να να δω αν έχω πρόσβαση στο Disney; Αυτό γίνεται μόνο μέσω του Box της Vodafone;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.